Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aarionne, tak z ciekawości zapytam - kto Wam robi prepress? Tzn. kto przygotowuje do druku zdjęcia? Widziałam oryginał tej fotki i dziwi mnie, że nikt nad nią nie popracował :shake: To absolutnie nie jest złośliwość, po prostu zboczenie zawodowe (jestem szefem studia graficznego w tygodniku):evil_lol:.

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Aarionne, tak z ciekawości zapytam - kto Wam robi prepress? Tzn. kto przygotowuje do druku zdjęcia? Widziałam oryginał tej fotki i dziwi mnie, że nikt nad nią nie popracował :shake: To absolutnie nie jest złośliwość, po prostu zboczenie zawodowe (jestem szefem studia graficznego w tygodniku):evil_lol:.

Wiesz co - po prostu drukarnia przyciemniła druk, niestety nie tylko na tej stronie to widać. To się zdarza, gdy nie stoi się nad drukarzem i nie patrzy mu na ręce...

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
wydaje mi się że niedawno prosiłam o taki tekst Halbinę więc gdzieś tu powinien być...

Jak byś miała chwilkę to poszukaj i wrzuć na pierwszą stronkę, ja chciałam zmienić tekst na adopcje.org i wrzucić na cafeanimal... Przydałoby się tez to jakby ktoś inny chciał ogłosić ;) Chyba, ze potem będę miała chwilke to poszukam ;)

Posted

okej spoko- poszukam i wkleję zamiast tego tekstu co jest teraz ;)

tekścik made by Halbina wklejony w pierwszy post i gotowy do użytku ;) jest pisany innym stylem czcionki więc się pewnie zorientujecie który to :cool3:

Posted

Dostałam dzisiaj SMSa (tak sie domyślam, że to z PP) z namiarami do rodziny, która szuka pieska. Zadzwoniłam i się okazuje, że Ci Państwo nie mają sprecyzowanych wymagań co do pieska, byle był niewielki (do domu) i przyzwyczajony do dzieci (Państwo dzieci swoich nie mają).
Czekam na maila do tych Państwa, abym mogła im przesłać zdjęcia piesków od nas nadających się do takich warunków, w tym Desta :cool3: