Aarionne Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Cieszę się, że się Wam podoba. Oby temu KOMUŚ też się ogłoszonko i Deścik spodobały... Quote
Aarionne Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Chyba za bardzo się wczułam... Napisałam artykulik na główną stronę pies.pl Może to dodatkowo zachęci kogoś do adopcji? Quote
Zofia.Sasza Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Aarionne, tak z ciekawości zapytam - kto Wam robi prepress? Tzn. kto przygotowuje do druku zdjęcia? Widziałam oryginał tej fotki i dziwi mnie, że nikt nad nią nie popracował :shake: To absolutnie nie jest złośliwość, po prostu zboczenie zawodowe (jestem szefem studia graficznego w tygodniku):evil_lol:. Quote
Aarionne Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 zofia&sasza napisał(a):Aarionne, tak z ciekawości zapytam - kto Wam robi prepress? Tzn. kto przygotowuje do druku zdjęcia? Widziałam oryginał tej fotki i dziwi mnie, że nikt nad nią nie popracował :shake: To absolutnie nie jest złośliwość, po prostu zboczenie zawodowe (jestem szefem studia graficznego w tygodniku):evil_lol:. Wiesz co - po prostu drukarnia przyciemniła druk, niestety nie tylko na tej stronie to widać. To się zdarza, gdy nie stoi się nad drukarzem i nie patrzy mu na ręce... Quote
Zofia.Sasza Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No to obedrzyjcie drukarza z jego marnej skóry! :angryy: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Deściu ślicznie prezentujesz się w PP, kiedy w końcy Cię tam ktoś wypatrzy? :razz: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 czy jest gdzieś jakiś taki aktualny tekścik o Deście, taki co nadaje się do ogłoszeń? :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 wydaje mi się że niedawno prosiłam o taki tekst Halbinę więc gdzieś tu powinien być... Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 sara_rokitnica napisał(a):wydaje mi się że niedawno prosiłam o taki tekst Halbinę więc gdzieś tu powinien być... Jak byś miała chwilkę to poszukaj i wrzuć na pierwszą stronkę, ja chciałam zmienić tekst na adopcje.org i wrzucić na cafeanimal... Przydałoby się tez to jakby ktoś inny chciał ogłosić ;) Chyba, ze potem będę miała chwilke to poszukam ;) Quote
sara_rokitnica Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 okej spoko- poszukam i wkleję zamiast tego tekstu co jest teraz ;) tekścik made by Halbina wklejony w pierwszy post i gotowy do użytku ;) jest pisany innym stylem czcionki więc się pewnie zorientujecie który to :cool3: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 na pierwszej stronce nie ma mojego ogłoszenia z adopcje.org , jesli mozesz to dopisz, żeby wszystko było zebrane do kupy. Dodałam go dzisiaj też na cafeanimal ;) Dest - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
Ra_dunia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Nie dostałam PP, ale wierzę, że przyniesie domek Deścikow. A nowe zdjęcia cudne :D Quote
Mysia_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Mureczko i co, jest jakieś zainteresowanie? :oops: Quote
Murka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dostałam dzisiaj SMSa (tak sie domyślam, że to z PP) z namiarami do rodziny, która szuka pieska. Zadzwoniłam i się okazuje, że Ci Państwo nie mają sprecyzowanych wymagań co do pieska, byle był niewielki (do domu) i przyzwyczajony do dzieci (Państwo dzieci swoich nie mają). Czekam na maila do tych Państwa, abym mogła im przesłać zdjęcia piesków od nas nadających się do takich warunków, w tym Desta :cool3: Quote
Mysia_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 no to trzymam mocno kciuki, żeby się udało :razz: jak nie Deściowi (chociaż bardzo bym chciała:loveu:) to innemu :cool3: Quote
Ra_dunia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Mam nadzieję, że zakochają się w Deściku :loveu: Quote
Murka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Luna123 wpłaciła na psy hotelikowe 600zł, z tego 100 zł przekazuję na Desta ;) Quote
sara_rokitnica Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 dziękujemy :loveu::multi: zobacz Deściu jak o Ciebie dbają :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 pewnie, że dbają, ale pewnie chętnie by już go do jakiegoś wspaniałego domku dali :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 pewnie tak :evil_lol: no ale co zrobić kiedy domku ani widu ani słychu? :roll: Quote
halbina Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Deściku, zacznij już skrobać list do św. Mikołaja! :cool3: Quote
Recommended Posts