Ulka18 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ulka, na śmierć zapomniałam wysłać Ci maila z informacjami o Deściku i z fotkami, żebyś przetłumaczyła do Niemiec. Jak się wyrobię to zrobię to dziś lub jutro. A na pewno na dniach :razz: Murciu, wyjazd bylby dopiero na wiosne, takze z tekstem nie ma pospiechu. Po tym ostatnim i my i Fundacja mamy dosc zimowych podrozy :wink: Quote
Mysia_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Murciu, koniecznie trzeba sprawdzić co i jak , zróbcie mu te zeskrobiny :roll: Pamiętaj, że jeszcze cały czas na moim koncie są pieniążki Desta. Quote
Zofia.Sasza Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Skrobać! Skrobać! Cóś tam doślę ;) Quote
Murka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 To skrobniemy w poniedziałek, bo przyjedzie do nas wet szczepić psy. Nie trzeba będzie z Destem specjalnie jechać do lecznicy ;) Quote
Mysia_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Murka napisał(a):To skrobniemy w poniedziałek, bo przyjedzie do nas wet szczepić psy. Nie trzeba będzie z Destem specjalnie jechać do lecznicy ;) no to super, oby nic złego z tych zeskrobin nie wyszło :roll: Quote
Ra_dunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Już miałam nadzieję, że Deściowi się powiodło... ale cóż - następnym razem na pewno się uda :) Quote
Murka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Pobraliśmy dzisiaj zeskrobinę, osobno z ogonka, osobno ze strupów na uszach - pojawił się strup taki sam na drugim uchu, symetrycznie :razz: Nie wygląda to dobrze, przy okazji pobierania zeskrobiny wylało się trochę ropy... No nic, teraz tylko możemy czekać. Koszty tych przyjemności podam jak dostaniemy fakturę zbiorczą. Quote
Zofia.Sasza Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 No to czekamy na wyniki (i fakturkę). Biedny Dest - strasznego ma pecha:-( Quote
sara_rokitnica Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 jakby już mało w życiu przeszedł :shake: Quote
Mysia_ Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 no to czekamy na wieści, dużo zdrówka Deścio! Quote
Murka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Dostałam kolejnego SMSa z pytaniem o Desta. Konkretnie z pytaniem ile ma lat... Wysłałam Ulce18 maila z informacjami i zdjęciami Deścika, aby podrzuciła go Niemcom... Może tam ktoś go pokocha takim jakim jest? :razz: Quote
Murka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Musimy pobrać drugi raz (wet ma przyjechać w poniedziałek), bo coś tam nie wyszło w labolatorium. Pomieszały się próbki czy coś. Oczywiście koszty będą jak za jedną zeskrobinę (45 zł). Potem i tak trzeba będzie poczekać, bo posiew trwa... Im szybciej coś wyrośnie tym lepiej, bo mniejsze paskudztwo. Oczywiście najlepiej jakby nie wyroslo nic, na co liczę :razz: Quote
Ulka18 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Murka napisał(a):Wysłałam Ulce18 maila z informacjami i zdjęciami Deścika, aby podrzuciła go Niemcom... Może tam ktoś go pokocha takim jakim jest? :razz: Murko, Fundacja napisala, ze wyjazd bedzie na wiosne dopiero. Jeszcze nie wydali nawet polowy tych psiakow, ktore wzieli ostatnio. Od Jogi wezma tylko ta boksie mix z Zamoscia, ale Jogi sama ja zawiezie do Niemiec po drodze do UK. Quote
Murka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ulka, ja wiem, tylko myślałam, że może by ogłosili Desta na swoich stronach? Może Dest mógłby od razu pojechać do domu stałego, tak jak było z Amisią :loveu: A kiedy jogi jedzie do UK?? Quote
Mysia_ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Murka napisał(a):Musimy pobrać drugi raz (wet ma przyjechać w poniedziałek), bo coś tam nie wyszło w labolatorium. Pomieszały się próbki czy coś. Oczywiście koszty będą jak za jedną zeskrobinę (45 zł). Potem i tak trzeba będzie poczekać, bo posiew trwa... Im szybciej coś wyrośnie tym lepiej, bo mniejsze paskudztwo. Oczywiście najlepiej jakby nie wyroslo nic, na co liczę :razz: też mam nadzieje, że nic nie wyrośnie :eviltong: Quote
Beata19 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 .............................................. Quote
Murka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dest miał dzisiaj pobieraną na nowo zeskrobinę. Wygląda to niestety na typowe objawy martwicy: zrogowaciała tkanka pokryła już całe końcówki uszu. Wygląda to jakby te końcówki...obumierały :-( Trochę się baliśmy, że to może jakaś nowa forma nowotworu, ale wet powiedział, że to raczej nic z tych rzeczy. Czekamy więc na wyniki badań labolatoryjnych... Quote
Recommended Posts