Mysia_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 też jestem bardzo ciekawa na czym Deścio stoi :roll: Quote
Zofia.Sasza Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Mysia_ napisał(a):też jestem bardzo ciekawa na czym Deścio stoi :roll: Nie wiesz? Na trzech stoi! :evil_lol: Będzie dobrze. Ten psiak już za dużo wycierpiał Quote
sara_rokitnica Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 hihihi :evil_lol: no mam nadzieję że będzie dobrze bo faktycznie dużo wycierpiał... i to o wiele za dużo... Quote
Murka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Jutro Dest będzie miał gościa w klinice ;) Przyjedzie odwiedzić go jego wirtualna przyjaciółka - p.Paulina. Quote
Murka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wieści od p.Pauliny ;) Witam,niestety nie rozmawiałam z lekarzem,bo byłam wcześniej.Zawiozłam mu gryzaki,mówiła Pani,ze to już końcówka leczenia,pytałam też czy może coś przynieść,to kupię jakąś karme. Jest bardzo miła obsługa.Dest jest cudowny,świetnie sobie radzi na trzech nóżkach.Będe jeszcze przez kilka dniw Lublinie,to będe mogła zaglądać do Deścika.Pozdrawiam Quote
sara_rokitnica Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 super że ktoś go będzie odwiedzał :lol: oby szybciutko wyzdrowiał ten nasz Deścio... Quote
Ra_dunia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Niech szybko zdrowieje i znajdzie super domek! Quote
Murka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 zofia&sasza wpłaciła na Desta 100 zł P.Paulina jutro znów odwiedzi Desta, zakupiła dla niego karmę Eukanubę oraz dropsy jogurtowe z witaminami :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 dziękujemy zofia&sasza :loveu: ta p. Paulina to chyba jakiś Anioł :loveu: dziękujemy w imieniu Deścia :loveu: Quote
Zofia.Sasza Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nie ma za co :loveu: 1/4 Desta jest moja. Ta łapeczka, co już jej nie ma - konkretnie :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 oj tak :loveu: same Anioły :loveu: do szczęścia to mu tylko domu potrzeba :roll: Quote
Ra_dunia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Desta się po prostu nie da nie kochać :) Quote
Mysia_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 przy taki aniołach to musi mu sie udać, wierzę w to ;) Mureczko kiedy Dest bedzie mógł do Was wrócić? wiadomo już coś? Quote
sara_rokitnica Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 też w to wierzę... chociaż z biegiem czasu jakoś ubywa nadziei... właśnie Mureczko- kiedy Deścio będzie mógł wrócić? Quote
Murka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 P.Paulina była dzisiaj na spacerze z Destem. Jest nim zachwycona ;) Leczenie Desta dobiegło końca, podobno zostały mu tylko dwie krostki na uszach, zmian na skórze nie ma już żadnych (te zmiany na skórze dermatolog z AR określił jako pozostałości po niefachowym goleniu...). Został zrobiony jeszcze posiew z uszu i jakieś tam jeszcze inne badania, wyniki będą w poniedziałek i jeśli wszystko będzie ok, to Dest będzie mógł do nas wrócić. Jutro postaramy się odebrać wyniki zeskrobiny jaką pobrał dermatolog z AR, żeby mieć jasność. Quote
Mysia_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 czyli wszystko jest na dobrej drodze :loveu: Quote
Ra_dunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Wreszcie jakieś pozytywne informacje :) Quote
Murka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Przyszła wpłata 20 zł od halbiny. Dzisiaj miały być wszystkie wyniki Desta, ale wet z kliniki nie zadzwonił :roll: jutro się będziemy dobijać o info. Quote
Mysia_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 no to niecierpliwie czekamy na wyniki... Trzymaj sie Deściu ;) Quote
Murka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wyniki są ok, Deścik wraca do nas dziś wieczorem lub jutro (zależy jak się TZ wyrobi, aby po niego pojechać) ;) Quote
Recommended Posts