Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wieści od p.Pauliny ;)

Witam,niestety nie rozmawiałam z lekarzem,bo byłam wcześniej.Zawiozłam mu gryzaki,mówiła Pani,ze to już końcówka leczenia,pytałam też czy może coś przynieść,to kupię jakąś karme. Jest bardzo miła obsługa.Dest jest cudowny,świetnie sobie radzi na trzech nóżkach.Będe jeszcze przez kilka dniw Lublinie,to będe mogła zaglądać do Deścika.Pozdrawiam

Posted

P.Paulina była dzisiaj na spacerze z Destem. Jest nim zachwycona ;)

Leczenie Desta dobiegło końca, podobno zostały mu tylko dwie krostki na uszach, zmian na skórze nie ma już żadnych (te zmiany na skórze dermatolog z AR określił jako pozostałości po niefachowym goleniu...). Został zrobiony jeszcze posiew z uszu i jakieś tam jeszcze inne badania, wyniki będą w poniedziałek i jeśli wszystko będzie ok, to Dest będzie mógł do nas wrócić.
Jutro postaramy się odebrać wyniki zeskrobiny jaką pobrał dermatolog z AR, żeby mieć jasność.

Posted

Przyszła wpłata 20 zł od halbiny.

Dzisiaj miały być wszystkie wyniki Desta, ale wet z kliniki nie zadzwonił :roll: jutro się będziemy dobijać o info.