AnnaA Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Bardzo proszę o nr konta. Mój mail to: [email][email protected][/email] Pisałam już na maila do elik ale chyba nie doszło. Quote
AnnaA Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Trzymaj się Dogo07. Wiem jak dużo pomogłaś kozienieckim bidom. Pozdrawiam Quote
Jasza Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Bardzo przepraszam, ale mogę wpłacać tylko na poczcie, więc pieniądze będą z opóźnieniem :oops: Dogo - trzymaj się. Quote
Javena Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='AnnaA']Trzymaj się Dogo07. Wiem jak dużo pomogłaś kozienieckim bidom. Pozdrawiam[/QUOTE] wysłane [quote name='Jasza']Bardzo przepraszam, ale mogę wpłacać tylko na poczcie, więc pieniądze będą z opóźnieniem :oops: Dogo - trzymaj się.[/QUOTE] Jasza ,dziekujemy. Quote
Ada44 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 - dopiero do WAS dotarłam...moze będę miała domek dla Gracji ale potrzebuję jej wyrażne zdjęcia.... - ostatnio szukałam - z powodzeniem - domku dla dwóch małych psiaków i zgłosiło mi się więcej chętnych, podeślę im zdjęcie Gracji....może się uda ją wyadoptować.... Quote
yolanovi Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Javena']Nr konta wysłane.[/QUOTE] dziękuję - przelew poszedł Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) [quote name='AnnaA']Bardzo proszę o nr konta. Mój mail to: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Pisałam już na maila do elik ale chyba nie doszło.[/QUOTE] [quote name='Jo37']Nie dostałam maila z kontem. Może ktoś kto już dostał wyśle mi PW.[/QUOTE] wysłałam, ale mogę powtórzyć :) Edited December 1, 2013 by elik Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Ada44']- dopiero do WAS dotarłam...moze będę miała domek dla Gracji ale potrzebuję jej wyrażne zdjęcia.... - ostatnio szukałam - z powodzeniem - domku dla dwóch małych psiaków i zgłosiło mi się więcej chętnych, podeślę im zdjęcie Gracji....może się uda ją wyadoptować....[/QUOTE] Byłoby wspaniale, bo dziewczynka zbytnio się przyzwyczaja do Dogo07, a nie może zostać. Przed adopcją będzie miała zabieg sterylizacji i wyjęcie śrutu z łapki. Quote
Javena Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Isadora7']Zamieściłam apel na grupie Fundacji SOS dla Jamników, w czasach Alexis dużo osób bardzo chwaliło dom tymczasowy. [URL]https://www.facebook.com/groups/jamniki/[/URL][/QUOTE] [B]Isadora dziękuję za ten apel . [/B] Quote
brazowa1 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ja własnie z FB przyszłam,od Isadory. Deklaracji stałej nie mogę, jedynie drobna sume jednorazowo, ale jak więcej ludzi się zdarzy z tymi drobnymi kwotami, to przeciez też się coś nazbiera. I wiem, co to widzieć przed sobą ino czarna dziurę,dobrze,że Dogo napisałas tutaj.Poprosze na PM nr konta. Quote
Javena Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Ada44']- dopiero do WAS dotarłam...moze będę miała domek dla Gracji ale potrzebuję jej wyrażne zdjęcia.... - ostatnio szukałam - z powodzeniem - domku dla dwóch małych psiaków i zgłosiło mi się więcej chętnych, podeślę im zdjęcie Gracji....może się uda ją wyadoptować....[/QUOTE] Zdjęcia zaraz wyslę na poczte Quote
Javena Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='brazowa1']Ja własnie z FB przyszłam,od Isadory. Deklaracji stałej nie mogę, jedynie drobna sume jednorazowo, ale jak więcej ludzi się zdarzy z tymi drobnymi kwotami, to przeciez też się coś nazbiera. I wiem, co to widzieć przed sobą ino czarna dziurę,dobrze,że Dogo napisałas tutaj.Poprosze na PM nr konta.[/QUOTE] Wysłany nr konta. Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='brazowa1']Ja własnie z FB przyszłam,od Isadory. Deklaracji stałej nie mogę, jedynie drobna sume jednorazowo, ale jak więcej ludzi się zdarzy z tymi drobnymi kwotami, to przeciez też się coś nazbiera. I wiem, co to widzieć przed sobą ino czarna dziurę,dobrze,że Dogo napisałas tutaj.Poprosze na PM nr konta.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy. Nie mogę wysłać PW, wysłałam e-mail. Quote
Onaa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Czytam Wasze wspisy i choc nie umiem wyrazić wszystkiego co bym chciałam napisać Wam to przede wsystkim czuje ogromne zrozumienie , życzliwość i wsparcie z Waszej strony. To dla mnie bardzo bardzo wiele. Bo w pewnym momencie miałam wrażenie jakbym już wszystko przegrała i została całkiem sama. Z serca Wam dziękuję. Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) [quote name='Javena']Wysłany nr konta.[/QUOTE] Bardzo proszę załączaj tą formułkę do informacji o numerze konta. To bardzo ważne :) [COLOR=#0000ff]W rubryce przelewu - TYTUŁEM - bardzo proszę wpisać [B]dla bezdomnego psa Gracja + nick[/B] Przydługie, ale konieczne ze względu na fiskusa.[/COLOR] [quote name='Jasza']Bardzo przepraszam, ale mogę wpłacać tylko na poczcie, więc pieniądze będą z opóźnieniem :oops:...[/QUOTE] Na poczcie poniesiesz dodatkowo opłatę operacyjną. Może mogłabyś poprosić kogoś kto ma konto, żeby przesłał w Twoim imieniu. Edited December 1, 2013 by elik Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='rovaniemi']Na zaproszenie Javeny też deklaruję 10zł stałej[/QUOTE] Proszę o choćby pusty e-mail. Odpiszę, bo nie mogę wysłać PW. Quote
bakusiowa Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) Prosze o przyslanie konta. Wysle pewna kwote po 5-tym grudnia. [COLOR=#0000cd][email protected][/COLOR] Edited December 1, 2013 by bakusiowa Quote
Panna Marple Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Jeśli ktoś będzie robił bazarek, to mam trochę książek(zawsze dobrze się sprzedają na bazarkach), wysyłka gratis ode mnie. Mój przelew już na koncie Dogo07-mam potwierdzenie Quote
Lida Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 I ja poproszę numer konta. 10 zł deklaracji stałej ode mnie Quote
Malgoska Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 jestem na zaproszenie barb moge pomoc w trasnsporcie (bezpłatnie oczywiście) ewentualnie w bazarkach Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) [quote name='Maruda666']Miałam się zdeklarować - więc do decyzji Dogo07 - albo przez 5 mies po 100zł, albo jednorazowo 500 jeżeli w tej chwili jest taka potrzeba. Nie możemy pozwolić aby tacy LUDZIE odchodzili z dogomani z powodu problemów finansowych, w które najczęściej wpakowali się pomagając czworonogom.[/QUOTE] Wspaniały gest :loveu: Dogo07 będzie wieczorem na wątku i sama podziękuje. [quote name='Panna Marple']Jeśli ktoś będzie robił bazarek, to mam trochę książek(zawsze dobrze się sprzedają na bazarkach), wysyłka gratis ode mnie. Mój przelew już na koncie Dogo07-mam potwierdzenie[/QUOTE] Bardzo dziękujemy. Zbieramy deklaracje fantów i będzie organizowany bazarek :) [quote name='Malgoska']jestem na zaproszenie barb moge pomoc w trasnsporcie (bezpłatnie oczywiście)...[/QUOTE] Super. Będzie jak znalazł, gdy Grację trzeba będzie zawieźć do DS [quote name='Malgoska']...ewentualnie w bazarkach[/QUOTE] Czy mogłabyś założyć wątek i poprowadzić bazarek ? [quote name='Lida']I ja poproszę numer konta. 10 zł deklaracji stałej ode mnie[/QUOTE] Napisz proszę e-mail na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - odwrotnie podam nr konta. [quote name='bakusiowa']Prosze o przyslanie konta. Wysle pewna kwote po 5-tym grudnia. [COLOR=#0000cd][email protected][/COLOR][/QUOTE] [quote name='malawaszka']i ja poproszę nr konta - na razie jednorazowo groszem wesprę i będę pamiętać bo musimy sobie pomagać - Renata trzymaj się kochana!!! mój mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Już ślę :) Wielkie dzięki. Edited December 1, 2013 by elik Quote
malawaszka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 i ja poproszę nr konta - na razie jednorazowo groszem wesprę i będę pamiętać bo musimy sobie pomagać - Renata trzymaj się kochana!!! mój mail [email][email protected][/email] Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Maruda666']w które najczęściej wpakowali się pomagając czworonogom.[/QUOTE] mam nadzieje ze Dogo nie bedzie miala mi tego za zle jesli napisze ze jej klopoty nie wynikly przez pomoc czworonogom, a z sytuacji rodzinnej. Za to jesetm pewna ze jak tylko upora sie z swoimi klopotami ktore jak czytam i po za dogo tez cos do mnie dotarlo, to wiem ze po adopcji Gracji Dogo07 nadal bedzie mogla byc DT. Quote
danka1234 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Witam wszystkich Deklaruję 10 zł miesięcznie (proszę o konto to zaraz zrobię przelew) a na terażniejsze potrzeby postaram sie jeszcze dzisiaj wystawić bazarek z silikonowymi foremkami do pieczenia Dogo07 ,trzymam kciuki aby wszystko jak najszybciej obróciło Ci się ku lepszemu. Quote
Recommended Posts