Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam pw od ushiro, bardzo się cieszę, że Oni wciąż pamiętają o suni:)
a ja o Grafi myślę każdego dnia, nawet jak nic nie napiszę, to w głowie zawsze do mnie wraca:) buziole snieczko:)

Posted

ja też zaglądam o zdrowie zapytuję i jak tylko zaloguję się do banku, to podam stan naszej kochanej sunieczki, obym nie musiała wcielić w życie planu windykacyjnego ;) :mad:

Posted

[quote name='cisowianka']Moja kasa juz powinna być ;)[/QUOTE]
otóż, tak jest już 10,00 zł 02-12-2013 r :Rose: , za co pięknie dziękujemy i kłaniamy się niziutko, za to wszystkim innym musimy spuścić lanie;)
muszę jednak wdrożyć windykacjne pw:)

Posted

[quote name='asiuniab']mimo braków, na razie zapłaciłam za hotel 200 zł[/QUOTE]

Choinka, wszędzie braki..... u mnie na koncie też, no ja nie wiem jakieś chochliki czy co???? aaaa no tak rachunki, opłaty, raty, opał, samochód ..... to te

Posted

[quote name='asiuniab']Amadorka, czy masz jeszcze cortavet dla gwiazdy, czy szykować paczkę?[/QUOTE]

Jeszcze trochę jest,natomiast kończy się memotropil.Poza tym Grafi czuje sie dobrze.Kręcenie całkowicie ustało.Podsikiwanie niestety nie.

Posted

[quote name='Amadorka']Jeszcze trochę jest,natomiast kończy się memotropil.Poza tym Grafi czuje sie dobrze.Kręcenie całkowicie ustało.Podsikiwanie niestety nie.[/QUOTE]
A może ona ma posterylkowe nietrzymanie moczu? Właśnie to przerabiam z moją sunią, ma 17 lat, sterylizowana w schronie lata temu i zaczęła posikiwać w domu. Nie jakoś specjalnie ale po prostu nie czuła że siusiała... I to mimo, że wychodzłam z nią po 5-6 razy dziennie. Zrobiłam badania i niby wszystko / nerki, pęcherz/ ok. Dostałam dla niej syrop, który dodaję do jedzenia i dosłownie po jednym dniu było lepiej a po 2 siusiane wróciło do normy...

Posted

[quote name='AlfaLS']A może ona ma posterylkowe nietrzymanie moczu? Właśnie to przerabiam z moją sunią, ma 17 lat, sterylizowana w schronie lata temu i zaczęła posikiwać w domu. Nie jakoś specjalnie ale po prostu nie czuła że siusiała... I to mimo, że wychodzłam z nią po 5-6 razy dziennie. Zrobiłam badania i niby wszystko / nerki, pęcherz/ ok. Dostałam dla niej syrop, który dodaję do jedzenia i dosłownie po jednym dniu było lepiej a po 2 siusiane wróciło do normy...[/QUOTE]
no właśnie to najprawdopodobniej to, po może nie za dobrze przeprowadzonej starylce;
to może spróbujemy ten syrop??
Amadorka jest taka możliwość??

Posted

Witam,Grafi też dostawała taki syrop propalin przez ok tydzień jednak żadnej poprawy nie było, syrop oddaliśmy razem ze wszystkimi lekami, ale nie wiem czy go jeszcze dostawała.Na pytanie jaka jest pewność, że po syropie będzie poprawa, odpowiedź weterynarza - 100%. Ale po syropie nie było ani troche lepiej więc może przyczyna jest inna...nie wiem

Posted

[quote name='ushiro']Witam,Grafi też dostawała taki syrop propalin przez ok tydzień jednak żadnej poprawy nie było, syrop oddaliśmy razem ze wszystkimi lekami, ale nie wiem czy go jeszcze dostawała.Na pytanie jaka jest pewność, że po syropie będzie poprawa, odpowiedź weterynarza - 100%. Ale po syropie nie było ani troche lepiej więc może przyczyna jest inna...nie wiem[/QUOTE]
Kurcze, u mojej suni właśnie ten syrop sprawdził się idealnie...

Posted

[quote name='Amadorka']Jeszcze trochę jest,natomiast kończy się memotropil. Poza tym Grafi czuje sie dobrze.Kręcenie całkowicie ustało.Podsikiwanie niestety nie.[/QUOTE]
Amadorka, rozumiem, że możesz wziąć receptę na memotropil i kupić, a ja oczywiście się rozliczę?