cisowianka Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 asiuniab napisał(a):Grafiszcze muszę rozliczyć bazarek, to się Twoje konto zaokrągli; chyba nie mogłabym być księgową, bo się do tego zabieram jak pies do jeża:oops: A mawiają też "żaba do jeża":cool3: Quote
asiuniab Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 cisowianka napisał(a):A mawiają też "żaba do jeża":cool3: taaaak, a to nie słyszałam, ale tu na dogomanii, to na pewno jednak pies;) Quote
cisowianka Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Co tam u Grafi słychać? Jak się czuje? Quote
beataczl Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 asiuniab spr konto prosze bo cos dlugo ta moja wplata idzie, jak cos bede monitowac/chyba ze zle konto wpisalam Quote
asiuniab Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 beataczl napisał(a):asiuniab spr konto prosze bo cos dlugo ta moja wplata idzie, jak cos bede monitowac/chyba ze zle konto wpisalam pewnie jest na koncie, ale mi brakuje doby, żeby tam dotrzeć; jutro chcę się z tym uporać; Quote
cisowianka Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Jutro, też będe przesyłać swoje deklaracje ;) listopadowe. Quote
Panna Marple Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Zaglądam wieczornie do sunieczki i mizianka ślę Quote
asiuniab Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 moi kochani, udało mi się dziś dotrzeć i ogarnąć konto psiaków, ufff:) beataczl:loveu:, cioteczko ściskamy, tulimy i bardzo, bardzo dziękujemy za wpłatę :Rose: o 100 zł powiększyło się mizerniutkie konto Grafi Quote
asiuniab Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 wszystkim pamiętającym o Grafi bardzo dziękujemy, i czekamy na wpłaty:oops: (choć wiem, że już niektóre są w drodze;) ) Quote
asiuniab Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 no i rozliczyłam bazzarrro piklowe, z czego dla Grafi przypadło 344,00:multi: Quote
beataczl Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 asiuniab napisał(a):no i rozliczyłam bazzarrro piklowe, z czego dla Grafi przypadło 344,00:multi: o raju ...jaki piekny wynik! :-o Ciocia :loveu:i dla Wszystkich na bazarku:Rose: Quote
asiuniab Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 beataczl napisał(a):o raju ...jaki piekny wynik! :-o Ciocia :loveu:i dla Wszystkich na bazarku:Rose: no nasza Grafi to staruszka, więc kaski będzie Jej potrzeba, trzeba zabezpieczać tyły:) Quote
beataczl Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='asiuniab']no nasza Grafi to staruszka, więc kaski będzie Jej potrzeba, trzeba zabezpieczać tyły:) chyba przyjdzie sie naumiec w koncu pikle robic ;) skoro takie wziecie maja :) tak czasami mysle czy panstwo od Grafi Ja odwiedzaja jeszcze.. czy pamietaja o suni Quote
asiuniab Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='beataczl']chyba przyjdzie sie naumiec w koncu pikle robic ;) skoro takie wziecie maja :) tak czasami mysle czy panstwo od Grafi Ja odwiedzaja jeszcze.. czy pamietaja o suni niedługo zabieram się za bazarek z przepisami piklowymi;) a co do Państwa, to zobaczymy, bo nic tu nie wpisują, mnie ciekawi, czy dotrze wpłata właśnie od ushiro, jeszcze jest długi weekend, mam nadzieję, że po weekendzie jakieś wpłaty dotrą:roll: ja sama windykuję moją rodzinę, co ją zadeklarowałam, a nie ma jeszcze nic na koncie:mad: Quote
asiuniab Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 ha odwiedzam Grafi, i informuję, że doszły pieniądze z mojej windykacji (mojej rodziny) i moja deklaracja jest już pełna, Amadorce jutro wyślę wszystkie zaległości:) Quote
Kłapoucha Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 zapraszam na bazar dla Grafi miedzy innymi i prosze o zapraszanie znajomych: http://tnij.org/4l7f Quote
asiuniab Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 (edited) Amadorko, dopiero dziś przelałam pieniądze, przepraszam, że z poślizgiem; Martuchny masz może nr do ushiro, w razie czego? przepraszam, nie napisałam jaką kwotę przelałam 200 zł hotel + 120 lekarz Edited November 18, 2013 by asiuniab Quote
ushiro Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Oczywiście, że pamiętamy o małej :) a co do odwiedzin to tak jak rozmawialiśmy z Panią chyba lepiej nie mieszać jej w głowie... może ktoś uważa inaczej? Quote
agat21 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Poleciała moja listopadowa deklaracja dla Grafiszcza. Proszę wygłaskać też ją ode mnie :) Quote
asiuniab Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 ushiro napisał(a):Oczywiście, że pamiętamy o małej :) a co do odwiedzin to tak jak rozmawialiśmy z Panią chyba lepiej nie mieszać jej w głowie... może ktoś uważa inaczej? dzięki piękne za pamięć o niepozornej suni :Rose: nie wiem jak to pies odbiera (czy miesza Mu się w głowie), ponieważ dużo osób które mają swoich podopiecznych w hotelach odwiedza ich; choć wiem też, że osobom które prowadzą hotel to może dezorganizować czas; agat21 napisał(a):Poleciała moja listopadowa deklaracja dla Grafiszcza. Proszę wygłaskać też ją ode mnie :) bardzo dziękuję, jak dotrę do konta to pouzupełniam wpłaty :Rose: żeby Grafi wiedziała, że ma takie grono wielbicieli;) Quote
Martuchny Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Myślę, że co do odwiedzin to jest to dobry pomysł. To w dużej mierze zależy od samego psa, bo np. nasz Diboj miał się nie widzieć ze swoim byłym właścicielem, bo by to mogło wpłynąć na pracę z nim i jego (na szczęście już przeszłymi!) problemami. Jednak Grafi jest na trochę innym etapie życiowym, więc sądzę, że każde zainteresowanie nią jest dobre. Ale to oczywiście temat dyskusyjny ;) Poza tym - my też jedynie odwiedzamy 'nasze' psiaki w schronisku i muszą dać radę. Quote
cisowianka Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Ja odwiedzam Grafi wirtualnie oczywiście ;) Quote
Recommended Posts