Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika083']jak tam pannica?[/QUOTE]

pewnie żyje sobie spokojniutko bez ekscesów, bo to starsza Pani, i dlatego pewnie nas Amadorka za często nie raczy opowieściami;
ważne, żeby Grafi czuła się tam dobrze:)

Posted

[quote name='beataczl']bo ciocia wczesniej wstalas niz ja! kto ci kazal;)

postaram sie zadzwonic dzis do Amadorki zapytam o Grafi :)[/QUOTE]
a myślisz, że z własnej nieprzymuszonej woli wstałam tak wcześnie??;) byłoby cudownie jakbyś zadzwoniła:)
[quote name='Panna Marple']Podpisuję listę obecności u naszej Grafuni:lol:[/QUOTE]
no, tak lepiej:)

Posted (edited)

Przepraszam,że ostatnio nie pisałam.U Grafi wszystko dobrze, leki które bierze pomagają jej i nie kręci się w kółko.
Oczko po kropelkach też lepiej.Z sikaniem bez zmian.Wkrótce dodam zdjęcia.

Edited by Amadorka
zmiana tekstu
Posted

[quote name='Amadorka']Przepraszam,że ostatnio nie pisałam.U Grafi wszystko dobrze, leki które bierze pomagają jej i nie kręci się w kółko.
super Amadorka, tak sobie wyobrażam, że jak jest constans to po prostu nie piszesz:)
[quote name='mdk8']proszę cioteczki pomóżcie http://www.dogomania.pl/forum/threads/249422-Rudiemu-na-BUDĘ!-Bazarek-CEGIEŁKOWY-do-31-12-cegiełka-SPECJALNA-kartka-hand-made!
ja już byłam i cegłę wykupiłam:)

Posted

[quote name='Amadorka']Przepraszam,że ostatnio nie pisałam.U Grafi wszystko dobrze, leki które bierze pomagają jej i nie kręci się w kółko.

cieszymy sie i czekamy na zdjatka niuni:)

wczoraj mialam dzwonic,ale opadlam z sil...

[quote name='mdk8']proszę cioteczki pomóżcie http://www.dogomania.pl/forum/threads/249422-Rudiemu-na-BUDĘ!-Bazarek-CEGIEŁKOWY-do-31-12-cegiełka-SPECJALNA-kartka-hand-made!

tyz bylam i zakupilam ;)

[quote name='asiuniab']super Amadorka, tak sobie wyobrażam, że jak jest constans to po prostu nie piszesz:)

ja już byłam i cegłę wykupiłam:)