asiuniab Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 też trzymam, i ciekawa jestem jak minęła noc?? Quote
cisowianka Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Jejku Grafinka trzymaj się, kciuki zaciśnięte, tutaj przynajmniej ktoś trzyma ręke na pulsie (moja mamuśka za późno trafiła do weta , tego konkretnego weta - dobrego diagnoste, bo trafna diagnoza to połowa sukcesu.) Quote
asiuniab Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 niestety Grafi odeszła za TM nad ranem, całą noc Amadorka przy Niej czuwała, ale to było postępujące porażenie; biegaj tam na zielonych łąkach i czekaj na nas:( Quote
beataczl Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Graficzko spij spokojnie [*] :( tak smutno ..: Amadorka dziekuje za opieke nad sunia Quote
agat21 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Graficzynko, tak żal dziewczynko, że odeszłaś tak szybko :-( Dobrze, że chociaż miałaś przy sobie Dobrego Człowieka.. Ale i tak - tak strasznie przykro.. Biegaj szczęśliwa za TM (') Quote
Panna Marple Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Graficzku...żal taki...Dobrze, że nie byłaś sama, kochanie. Biegaj za Tęczowym Mostem-mój Pablo też tam jest i na pewno się polubicie Quote
Martuchny Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Żegnaj Kochana...:-( Dziękuję Wam, Amadorko - za to, że ją przygarnęłaś pod swój dach asiuniab - że zajęłaś się jej sprawą, jak już dziewczyny z wolontariatu nie miały siły dziewczyny z wolontariatu - za to, że zrobiłyście wszystko, żeby jakoś pomóc z tej sprawie. Zgłoszę temat do przeniesienia, jako założyciel wątku... Quote
asiuniab Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 kochani/kochane z moich skromnych wyliczeń wynika, że po Grafuni pozostało: 534,56 stan na 22 -01-2014 r w tym wpłata Panna Marple, za 6 miesięcy z góry, trzeba dopytać, czy można przekazać te pieniądze innej bidzie, czy zwrócić ok. 100 zł? te pieniądze tak czy inaczej są do dyspozycji dziewczyn z Bydgoszczy; poniżej rozliczenie jeszcze z tego miesiąca: [TABLE="width: 241"] [TR] [TD]ushiro[/TD] [TD="align: right"]50,00[/TD] [TD="align: right"]14-01-07[/TD] [/TR] [TR] [TD]asiuniab[/TD] [TD="align: right"]30,00[/TD] [TD="align: right"]14-01-14[/TD] [/TR] [TR] [TD]monika083[/TD] [TD="align: right"]10,00[/TD] [TD="align: right"]14-01-15[/TD] [/TR] [TR] [TD]hotel 4 łapy[/TD] [TD="align: right"]120,00[/TD] [TD="align: right"]14-01-20[/TD] [/TR] [/TABLE] wszystkim bez wyjątku prawdziwe podziękowania, szczególnie Amadorce; Quote
asiuniab Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 kochane dziewczyny z bydgoszczy, spadek po Grafi jest dla Waszych podopiecznych, na czyje konto wysłać pieniądze?? Quote
???? Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 to może Zekkiemu wpadnie część spadku po Grafince? Quote
asiuniab Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Madź. napisał(a):to może Zekkiemu wpadnie część spadku po Grafince? jak zadecydujecie tak będzie; bo rozumiem, że Wy się porozumiecie w tej kwestii? Quote
kamilka91 Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Ja nie jestem osobą decyzyjną i nie orientuję się do końca w naszych finansach :oops:, ale tak sobie myślę o Diboju... Może dla niego? U niego stan konta cały czas zerowy lub ujemny... :roll: Quote
asiuniab Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 kamilka91 napisał(a):Ja nie jestem osobą decyzyjną i nie orientuję się do końca w naszych finansach :oops:, ale tak sobie myślę o Diboju... Może dla niego? U niego stan konta cały czas zerowy lub ujemny... :roll: no i właśnie ja też się w Waszych podopiecznych nie orientuję i nie chcę za nikogo decydować:( dlatego wolałabym komuś kto tę sytuację zna, przelać pieniądze, a ta osoba zdecyduje, komu one są bardziej potrzebne; Quote
???? Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Diboj ostatnio dostał z bazarku 831 zł, więc póki co tragedii nie ma. U Zekka póki co też jest dobrze (odpukać) :D. No ale między chłopaków można podzielić kasę i nie wiem, jakiegoś jeszcze psiaka? Borys z tego co czytałam na fejsie jedzie jednak do domu. Coś dla Bystrej? Quote
asiuniab Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Madź. napisał(a):Diboj ostatnio dostał z bazarku 831 zł, więc póki co tragedii nie ma. U Zekka póki co też jest dobrze (odpukać) :D. No ale między chłopaków można podzielić kasę i nie wiem, jakiegoś jeszcze psiaka? Borys z tego co czytałam na fejsie jedzie jednak do domu. Coś dla Bystrej? super, to napiszcie mi na pw konto, a resztę same sobie podzielicie, tylko proszę o informację później na wątku, żebym mogła sprawę rozliczeń zamknąć; Quote
kamilka91 Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Madź. napisał(a):Diboj ostatnio dostał z bazarku 831 zł, więc póki co tragedii nie ma. U Zekka póki co też jest dobrze (odpukać) :D. No ale między chłopaków można podzielić kasę i nie wiem, jakiegoś jeszcze psiaka? Borys z tego co czytałam na fejsie jedzie jednak do domu. Coś dla Bystrej? Na wątku Diboja czytałam, że zostało ok. 50 zł, a trzeba psiaka zaszczepić i niedługo opłacić kolejny miesiąc... No ale może coś mieszam :oops: Bystrej chyba faktycznie by się przydało albo Whisky, skoro ma jechać na tymczas... Quote
asiuniab Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Rozliczenie wątku Grafuni: 534,56 stan na 22 -01-2014 r w tym wpłata Panna Marple, za 6 miesięcy z góry, trzeba dopytać, czy można przekazać te pieniądze innej bidzie, czy zwrócić? - Panna Marple prosiła aby przekazać pieniądze innym bidom, dziękujemy:) żeby rozdzielić zgromadzone przez Grafi pieniądze, przelałam 65,44 zł, aby było łatwo podzielić i przelałam po 200 zł: Zekkiemu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232943-Zbieramy-stałe-deklaracje-na-hotelik-dla-Zekkiego!-Prosimy-o-pomoc-( Dibojowi: http://www.dogomania.pl/forum/thread...ighlight=diboj Bystrej: http://www.dogomania.pl/forum/thread...ILNA-SPRAWA! czyli Grafunia jest rozliczona na 0,00 zł dziękuję Wszystkim, którzy tu z nami byli i dbali o los staruszki; Quote
Martuchny Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 dziękujemy za pomoc bydgoszczakom. Quote
Recommended Posts