Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku Grafinka trzymaj się, kciuki zaciśnięte, tutaj przynajmniej ktoś trzyma ręke na pulsie (moja mamuśka za późno trafiła do weta , tego konkretnego weta - dobrego diagnoste, bo trafna diagnoza to połowa sukcesu.)

Posted

Graficzynko, tak żal dziewczynko, że odeszłaś tak szybko :-(
Dobrze, że chociaż miałaś przy sobie Dobrego Człowieka.. Ale i tak - tak strasznie przykro.. Biegaj szczęśliwa za TM (')

Posted

Żegnaj Kochana...:-(
Dziękuję Wam,
Amadorko - za to, że ją przygarnęłaś pod swój dach
asiuniab - że zajęłaś się jej sprawą, jak już dziewczyny z wolontariatu nie miały siły
dziewczyny z wolontariatu - za to, że zrobiłyście wszystko, żeby jakoś pomóc z tej sprawie.
Zgłoszę temat do przeniesienia, jako założyciel wątku...

Posted

kochani/kochane z moich skromnych wyliczeń wynika, że po Grafuni pozostało:
534,56 stan na 22 -01-2014 r w tym wpłata Panna Marple, za 6 miesięcy z góry, trzeba dopytać, czy można przekazać te pieniądze innej bidzie, czy zwrócić ok. 100 zł?
te pieniądze tak czy inaczej są do dyspozycji dziewczyn z Bydgoszczy;
poniżej rozliczenie jeszcze z tego miesiąca:
[TABLE="width: 241"]
[TR]
[TD]ushiro[/TD]
[TD="align: right"]50,00[/TD]
[TD="align: right"]14-01-07[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asiuniab[/TD]
[TD="align: right"]30,00[/TD]
[TD="align: right"]14-01-14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monika083[/TD]
[TD="align: right"]10,00[/TD]
[TD="align: right"]14-01-15[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hotel 4 łapy[/TD]
[TD="align: right"]120,00[/TD]
[TD="align: right"]14-01-20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

wszystkim bez wyjątku prawdziwe podziękowania, szczególnie Amadorce;

• 4 weeks later...
Posted

Ja nie jestem osobą decyzyjną i nie orientuję się do końca w naszych finansach :oops:, ale tak sobie myślę o Diboju... Może dla niego? U niego stan konta cały czas zerowy lub ujemny... :roll:

Posted

kamilka91 napisał(a):
Ja nie jestem osobą decyzyjną i nie orientuję się do końca w naszych finansach :oops:, ale tak sobie myślę o Diboju... Może dla niego? U niego stan konta cały czas zerowy lub ujemny... :roll:

no i właśnie ja też się w Waszych podopiecznych nie orientuję i nie chcę za nikogo decydować:( dlatego wolałabym komuś kto tę sytuację zna, przelać pieniądze, a ta osoba zdecyduje, komu one są bardziej potrzebne;

Posted

Diboj ostatnio dostał z bazarku 831 zł, więc póki co tragedii nie ma. U Zekka póki co też jest dobrze (odpukać) :D. No ale między chłopaków można podzielić kasę i nie wiem, jakiegoś jeszcze psiaka? Borys z tego co czytałam na fejsie jedzie jednak do domu. Coś dla Bystrej?

Posted

Madź. napisał(a):
Diboj ostatnio dostał z bazarku 831 zł, więc póki co tragedii nie ma. U Zekka póki co też jest dobrze (odpukać) :D. No ale między chłopaków można podzielić kasę i nie wiem, jakiegoś jeszcze psiaka? Borys z tego co czytałam na fejsie jedzie jednak do domu. Coś dla Bystrej?

super, to napiszcie mi na pw konto, a resztę same sobie podzielicie, tylko proszę o informację później na wątku, żebym mogła sprawę rozliczeń zamknąć;

Posted

Madź. napisał(a):

Na wątku Diboja czytałam, że zostało ok. 50 zł, a trzeba psiaka zaszczepić i niedługo opłacić kolejny miesiąc... No ale może coś mieszam :oops:

Bystrej chyba faktycznie by się przydało albo Whisky, skoro ma jechać na tymczas...

• 3 weeks later...
Posted

Rozliczenie wątku Grafuni:
534,56 stan na 22 -01-2014 r w tym wpłata Panna Marple, za 6 miesięcy z góry, trzeba dopytać, czy można przekazać te pieniądze innej bidzie, czy zwrócić? - Panna Marple prosiła aby przekazać pieniądze innym bidom, dziękujemy:)

żeby rozdzielić zgromadzone przez Grafi pieniądze, przelałam 65,44 zł, aby było łatwo podzielić i przelałam po 200 zł:
Zekkiemu:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232943-Zbieramy-stałe-deklaracje-na-hotelik-dla-Zekkiego!-Prosimy-o-pomoc-(
Dibojowi:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...ighlight=diboj
Bystrej:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...ILNA-SPRAWA!

czyli Grafunia jest rozliczona na 0,00 zł
dziękuję Wszystkim, którzy tu z nami byli i dbali o los staruszki;