Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kamilka91']Jak tam Twoje wyniki?...[/QUOTE]
też jestem ciekawa
[quote name='agat21']od listopada deklarację stałą w wysokości 10 zł będę płacić[/QUOTE]

i jak mamy Ci dziękować??? może :Rose: kwiaty?? Piękne dzięki:)

Posted

[quote name='agat21']Nie ma za co dziękować, to tylko mały grosz w stosunku do potrzeb[/QUOTE]
a właśnie, że trzeba:)
[quote name='cisowianka']Ja też taką malizną wspomagam, ale jak mawiają "ziarnko do ziarnka i uzbiera się......."[/QUOTE]
nic dodać, nic ująć:)
[quote name='beataczl']Zagladam do grafi...jak sie czuje sunia ?[/QUOTE]
miło nam, już z powrotem jesteś w sieci, napisz co u Ciebie
[quote name='Panna Marple']Właśnie i co ze zdrówkiem?[/QUOTE]
Grafi dziś miała pobieraną krew, za kilka dni wyniki, czekamy z niecierpliwością, może coś się wyjaśni??

Posted

A Amadorka pisała, że na wyniki kilka dni poczekamy, bo od Niej krew wieziona jest do Łodzi i tam też potrzebują czasu;
także musimy uzbroić się w cierpliwość co do wyników, ale co do Grafi to musimy pomęczyć Amadorkę, żeby coś nam o księżniczce napisała:)
no i za zdjęcia się oczywiście nie obrazimy:)

Posted

Ostatnio miałm 2 cieżkie sterylki,nie miałam na nic głowy,cały czas zreszta jestem na wysokich obrotach z jedna sunią po tej sterylce,to bardzo zywiołowa podhalanka wszystko zrywa i trzeba ja pilnować.Ale wracajac do Grafi to dobrze sie czuje tylko niestety cały czas sika.U lekarza była bardzo pobudzona szczekała na wszystkie psiaki w kolejce.Ona miała pobierana krew tylko na hormony.Jeśli okaze sie ze poziom jest nieodpowiedni to znaczy że od tego moze być to sikanie.Zdjęcia wkrótce zrobie pewnie na poczatku tyg.

Posted

[quote name='Panna Marple']Mizianka dla Grafuni:lol:[/QUOTE]
też bym tak chętnie ją wymiziała:)
[quote name='Amadorka']Ostatnio miałm 2 cieżkie sterylki,nie miałam na nic głowy,cały czas zreszta jestem na wysokich obrotach z jedna sunią po tej sterylce,to bardzo zywiołowa podhalanka wszystko zrywa i trzeba ja pilnować.Ale wracajac do Grafi to dobrze sie czuje tylko niestety cały czas sika.U lekarza była bardzo pobudzona szczekała na wszystkie psiaki w kolejce.Ona miała pobierana krew tylko na hormony.Jeśli okaze sie ze poziom jest nieodpowiedni to znaczy że od tego moze być to sikanie.Zdjęcia wkrótce zrobie pewnie na poczatku tyg.[/QUOTE]
Amadorka, wierzę Ci, że masz ręce pełne roboty, żywe stworzenia to zawsze nieprzewidywalne i bardzo odpowiedzialne zajęcie, dlatego dziękuję, że tu nam odpisujesz, wiem że najważniejsze to być ze zwierzakami, a nie klepać tu w klawiaturę; tym większe dzięki:)
[quote name='cisowianka']Odwiedzam ;)[/QUOTE]
cisowianka zdrówka