asiuniab Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 do Grafi trafiło: 22,80 zł na milion % to kłapoucha, ale się nie podpisała nickiem, a jednak Jej dziękujemy:Rose:, gdzie mamy coś potwierdzać??? Quote
kamilka91 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Kłapoucha ma na imię Iga, to tak dla miliardowego procentu potwierdzenia :lol: Quote
asiuniab Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='kamilka91']Kłapoucha ma na imię Iga, to tak dla miliardowego procentu potwierdzenia :lol:[/QUOTE] no właśnie pieniądze są od Igi:), dzięki:) Quote
asiuniab Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Graficzku kochany jak co u Ciebie jak się miewasz?? Quote
agat21 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 od listopada deklarację stałą w wysokości 10 zł będę płacić Quote
asiuniab Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='kamilka91']Jak tam Twoje wyniki?...[/QUOTE] też jestem ciekawa [quote name='agat21']od listopada deklarację stałą w wysokości 10 zł będę płacić[/QUOTE] i jak mamy Ci dziękować??? może :Rose: kwiaty?? Piękne dzięki:) Quote
agat21 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Nie ma za co dziękować, to tylko mały grosz w stosunku do potrzeb Quote
cisowianka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='agat21']Nie ma za co dziękować, to tylko mały grosz w stosunku do potrzeb[/QUOTE] Ja też taką malizną wspomagam, ale jak mawiają "ziarnko do ziarnka i uzbiera się......." Quote
beataczl Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Zagladam do grafi...jak sie czuje sunia ? Quote
asiuniab Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='agat21']Nie ma za co dziękować, to tylko mały grosz w stosunku do potrzeb[/QUOTE] a właśnie, że trzeba:) [quote name='cisowianka']Ja też taką malizną wspomagam, ale jak mawiają "ziarnko do ziarnka i uzbiera się......."[/QUOTE] nic dodać, nic ująć:) [quote name='beataczl']Zagladam do grafi...jak sie czuje sunia ?[/QUOTE] miło nam, już z powrotem jesteś w sieci, napisz co u Ciebie [quote name='Panna Marple']Właśnie i co ze zdrówkiem?[/QUOTE] Grafi dziś miała pobieraną krew, za kilka dni wyniki, czekamy z niecierpliwością, może coś się wyjaśni?? Quote
Martuchny Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 jak była u tamtych państwa też miała pobieraną krew i nic nie wyszło, ciekawa jestem jak będzie tym razem. Quote
asiuniab Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 A Amadorka pisała, że na wyniki kilka dni poczekamy, bo od Niej krew wieziona jest do Łodzi i tam też potrzebują czasu; także musimy uzbroić się w cierpliwość co do wyników, ale co do Grafi to musimy pomęczyć Amadorkę, żeby coś nam o księżniczce napisała:) no i za zdjęcia się oczywiście nie obrazimy:) Quote
kamilka91 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Ok, to czekamy na wyniki... I faktycznie chętnie obejrzałabym zdjęcia w trakcie tych oczekiwań :) Quote
Martuchny Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 myślę, że Amadorka jest zapracowanym dobrodziejem, więc jak tylko będzie miała czas to jakieś fotki nam wstawi ;) uu, ekskluzywna krew pojedzie do Łodzi :-D Quote
Nadziejka Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Zagladam z pozdrowionkami stokroć :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
DarkWater Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 bazarek troszkę na Grafi http://www.dogomania.pl/forum/threads/247825-Chloe-Neroli-100ml-na-potrzeby-bydgoskich-psiak%C3%B3w-do-16-10-2013 Quote
asiuniab Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='DarkWater']bazarek troszkę na Grafi http://www.dogomania.pl/forum/threads/247825-Chloe-Neroli-100ml-na-potrzeby-bydgoskich-psiaków-do-16-10-2013 dziękujemy pięknie, Grafuni każdy grosik się przyda:) Quote
Amadorka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Ostatnio miałm 2 cieżkie sterylki,nie miałam na nic głowy,cały czas zreszta jestem na wysokich obrotach z jedna sunią po tej sterylce,to bardzo zywiołowa podhalanka wszystko zrywa i trzeba ja pilnować.Ale wracajac do Grafi to dobrze sie czuje tylko niestety cały czas sika.U lekarza była bardzo pobudzona szczekała na wszystkie psiaki w kolejce.Ona miała pobierana krew tylko na hormony.Jeśli okaze sie ze poziom jest nieodpowiedni to znaczy że od tego moze być to sikanie.Zdjęcia wkrótce zrobie pewnie na poczatku tyg. Quote
asiuniab Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Panna Marple']Mizianka dla Grafuni:lol:[/QUOTE] też bym tak chętnie ją wymiziała:) [quote name='Amadorka']Ostatnio miałm 2 cieżkie sterylki,nie miałam na nic głowy,cały czas zreszta jestem na wysokich obrotach z jedna sunią po tej sterylce,to bardzo zywiołowa podhalanka wszystko zrywa i trzeba ja pilnować.Ale wracajac do Grafi to dobrze sie czuje tylko niestety cały czas sika.U lekarza była bardzo pobudzona szczekała na wszystkie psiaki w kolejce.Ona miała pobierana krew tylko na hormony.Jeśli okaze sie ze poziom jest nieodpowiedni to znaczy że od tego moze być to sikanie.Zdjęcia wkrótce zrobie pewnie na poczatku tyg.[/QUOTE] Amadorka, wierzę Ci, że masz ręce pełne roboty, żywe stworzenia to zawsze nieprzewidywalne i bardzo odpowiedzialne zajęcie, dlatego dziękuję, że tu nam odpisujesz, wiem że najważniejsze to być ze zwierzakami, a nie klepać tu w klawiaturę; tym większe dzięki:) [quote name='cisowianka']Odwiedzam ;)[/QUOTE] cisowianka zdrówka Quote
Recommended Posts