Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Graficzek troszkę lepiej po tych lekach,mniej kręci się w kółko ,chetnie sama chodzi po znanym juz sobie terenie ogródka i wybiegu.To dobry dla niej obszar,bo nie napotyka przeszkód o które mogłaby zawadzić.
Przeklejam zdjęcia z fb.
Grafi-niewidoma staruszka,czy jeszcze znajdzie kogoś kto ją pokocha?

Posted

[quote name='kamilka91']O, jakoś to wygląda... ;)
no coraz to lepiej, chciałabym rozliczenie w poście na I wszej stronie umieścić, ale coś mi nie udostępniają moderatorzy jej; to napiszę raz jeszcze prośbę:)
[quote name='Kłapoucha']a moge numer konta na pw?
choc 23 zlote z tego bazzzaru przeleje ;)
oczywiście, zaraz poślę, dziękujemy i łapki całujemy z Grafi:)
[quote name='milagros19853201']hooooooooooooooop watek w sama gore
dziękuję, że zaglądnęłaś na nasze pilkowe bidy:)
[quote name='ewa gonzales']Pozdrowiionka ogromne dla sunienki:iloveyou::iloveyou:
cioteczko my też pozdrawiamy i dziękujemy i pragniemy wciąż obecności:)
[quote name='cisowianka']Odwiedzam nocą ;)
no ja też nocą, nad czym tak bardzo ubolewam, że za dnia nie mam jak:(
[quote name='Amadorka']Graficzek troszkę lepiej po tych lekach,mniej kręci się w kółko ,chetnie sama chodzi po znanym juz sobie terenie ogródka i wybiegu.To dobry dla niej obszar,bo nie napotyka przeszkód o które mogłaby zawadzić.
Przeklejam zdjęcia z fb.
Grafi-niewidoma staruszka,czy jeszcze znajdzie kogoś kto ją pokocha?

Amadorka, dziękuję, za to że nam Ją tu pokazujesz, kochana sunieczka, miziaki dla Niej; ukochają Ją od cioteczek;
[quote name='kamilka91']Cieszę się, że u małej dobre wieści ;)
:):):) ja też się cieszę i cieszę się, że Ją widzę:)
[quote name='Amadorka']

Amadorko droga, jutro przysiadam do umowy, co mi ją przesłałaś, ale tak jak mówiłam miałam urlop, chorobowe itp. i nie miałam jak zabrać się do papierów; a jeszcze nie wiem czy wspominałam prześlę malutkiej coś na stawy;

Posted

[quote name='agat21']Ile suńcia ma deklaracji?
agat21, bardzo Ci dziękuję, że zaglądnęłaś chyba z bazarku do suni, bo to jest najważniejsze, staruszki mają niewielką garstkę wielbicieli;

nie mam jeszcze udostępnionego 2 postu, to tak "przeklejam" informacje finansowe:

deklaracje stałe:
ushiro - 50
asiuniab – 30
Panna Marple – 20
Cisowianka – 10

czyli razem 110 zł

Posted

Ja pisałam na pierwszej stronie wątku, więc póki co mogę wkleić tam to co piszesz na bieżąco, a jak już dostaniesz swój post, to się to wszystko uzupełni. Może tak być? Bo tak to rzeczywiście ciężko trafić na informację w jakiej sytuacji jest sunia ;)

Posted

[quote name='asiuniab']agat21, bardzo Ci dziękuję, że zaglądnęłaś chyba z bazarku do suni, bo to jest najważniejsze, staruszki mają niewielką garstkę wielbicieli;

nie mam jeszcze udostępnionego 2 postu, to tak "przeklejam" informacje finansowe:

deklaracje stałe:
ushiro - 50
asiuniab – 30
Panna Marple – 20
Cisowianka – 10

czyli razem 110 zł

Tak, z bazarku przyszłam :)
Na początku przyszlego tygodnia, jak już wrzesień się skończy, a zacznie sie miejmy nadzieję - lepszy ;) - październik, przejrzę finanse i postaram się znaleźć grosz dla suńki - albo stały albo chociaż jednorazowy

Posted

Asiu podeślij proszę nr. konta. Chyba niedługo trzeba będzie opłacić h. za wrzesień i kawałek sierpnia bo opłacałam Grafi tylko 2 tygodnie sierpnia.
No i trzeba by pomyśleć o badaniach na hormony- bo może to przez nie jest to sikanie? Ile by takie badanie kosztowało?

Posted

[quote name='kamilka91']Ja pisałam na pierwszej stronie wątku, więc póki co mogę wkleić tam to co piszesz na bieżąco, a jak już dostaniesz swój post, to się to wszystko uzupełni. Może tak być? Bo tak to rzeczywiście ciężko trafić na informację w jakiej sytuacji jest sunia ;)[/QUOTE]

ok. bardzo chętnie, dziękuję:)

[quote name='Cavi']Hop, hop, Grafi! :)
Też poproszę o nr konta, przeleję jakiś grosik...[/QUOTE]

dziękuję, oczywiście prześlę wieczorem nr konta :Rose:

[quote name='agat21']Tak, z bazarku przyszłam :)
Na początku przyszlego tygodnia, jak już wrzesień się skończy, a zacznie sie miejmy nadzieję - lepszy ;) - październik, przejrzę finanse i postaram się znaleźć grosz dla suńki - albo stały albo chociaż jednorazowy[/QUOTE]
ale będzie nam ogromnie miło, z sunią po rączkach całujemy :)
[quote name='Martuchny']wklejam stałe w pierwszy post ;)[/QUOTE]
super, dzięki wielkie:)
[quote name='cisowianka']Ja już poproszę o nr konta , mogę już wpłacić deklaracje stałą ;)[/QUOTE]
cioteczko, napiękniejsze dzięki, wieczorkiem wyślę nr konta Grafuni, buziaczki od sunieczki i ode mnie:)
[quote name='mdk8']Asiu podeślij proszę nr. konta. Chyba niedługo trzeba będzie opłacić h. za wrzesień i kawałek sierpnia bo opłacałam Grafi tylko 2 tygodnie sierpnia.
No i trzeba by pomyśleć o badaniach na hormony- bo może to przez nie jest to sikanie? Ile by takie badanie kosztowało?[/QUOTE]
och dziękuję za wsparcie, również prześlę ciotuni nr konta wieczorkiem, a co do hormonów, to poproszę Amadorkę o to żeby Jej wet. wycenił, ale i tak musimy te badania zrobić, żeby suńce ulżyć, żeby żyło Jej się na ile to możliwe komfortowo:)

Posted

[quote name='ajw']Grafciu słodkich snów:sleeping:
no dziewczyna powinna już dawno spać;)

kochani moi, a przede wszystkim kochane, porozsyłałam nr konta;
także Grafi powinna właśnie spać spokojnie, cioteczki czuwają:)

pozwólcie, że sobie usystematyzuję:

ushiro - 50
asiuniab – 30
Panna Marple – 20
Cisowianka – 10 października

Jednorazowe:
ajw - 10
kłapoucha bazarek 23
Cavi
agat21 - w przyszłym tyg. podeślę nr konta
mdk8

Posted

[quote name='beataczl']asiuniab czy te moje fanty doszly? juz nie pamietam czy 2 czy to 3 raczej paczki byly...[/QUOTE]
kochana witaj, cieszę się, że jesteś już zinternetowana;)
paczki doszły są u mojej Mamy, mam wrażenie że 3, za co dziękuję:) tylko muszę się uprosić, cioć od bazarków, jak skończą się pikielki o bazarek:)