Nadziejka Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Pozdrowiionka ogromne dla sunienki:iloveyou::iloveyou: Quote
Amadorka Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Graficzek troszkę lepiej po tych lekach,mniej kręci się w kółko ,chetnie sama chodzi po znanym juz sobie terenie ogródka i wybiegu.To dobry dla niej obszar,bo nie napotyka przeszkód o które mogłaby zawadzić. Przeklejam zdjęcia z fb. Grafi-niewidoma staruszka,czy jeszcze znajdzie kogoś kto ją pokocha? Quote
kamilka91 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Cieszę się, że u małej dobre wieści ;) Quote
asiuniab Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='kamilka91']O, jakoś to wygląda... ;) no coraz to lepiej, chciałabym rozliczenie w poście na I wszej stronie umieścić, ale coś mi nie udostępniają moderatorzy jej; to napiszę raz jeszcze prośbę:) [quote name='Kłapoucha']a moge numer konta na pw? choc 23 zlote z tego bazzzaru przeleje ;) oczywiście, zaraz poślę, dziękujemy i łapki całujemy z Grafi:) [quote name='milagros19853201']hooooooooooooooop watek w sama gore dziękuję, że zaglądnęłaś na nasze pilkowe bidy:) [quote name='ewa gonzales']Pozdrowiionka ogromne dla sunienki:iloveyou::iloveyou: cioteczko my też pozdrawiamy i dziękujemy i pragniemy wciąż obecności:) [quote name='cisowianka']Odwiedzam nocą ;) no ja też nocą, nad czym tak bardzo ubolewam, że za dnia nie mam jak:( [quote name='Amadorka']Graficzek troszkę lepiej po tych lekach,mniej kręci się w kółko ,chetnie sama chodzi po znanym juz sobie terenie ogródka i wybiegu.To dobry dla niej obszar,bo nie napotyka przeszkód o które mogłaby zawadzić. Przeklejam zdjęcia z fb. Grafi-niewidoma staruszka,czy jeszcze znajdzie kogoś kto ją pokocha? Amadorka, dziękuję, za to że nam Ją tu pokazujesz, kochana sunieczka, miziaki dla Niej; ukochają Ją od cioteczek; [quote name='kamilka91']Cieszę się, że u małej dobre wieści ;) :):):) ja też się cieszę i cieszę się, że Ją widzę:) [quote name='Amadorka'] Amadorko droga, jutro przysiadam do umowy, co mi ją przesłałaś, ale tak jak mówiłam miałam urlop, chorobowe itp. i nie miałam jak zabrać się do papierów; a jeszcze nie wiem czy wspominałam prześlę malutkiej coś na stawy; Quote
Amadorka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Dostał dziś dziewczynka małą paczuszkę leki i ślicznego słonika na szczęście od Martuchny-dziękujemy bardzo. Quote
asiuniab Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='agat21']Ile suńcia ma deklaracji? agat21, bardzo Ci dziękuję, że zaglądnęłaś chyba z bazarku do suni, bo to jest najważniejsze, staruszki mają niewielką garstkę wielbicieli; nie mam jeszcze udostępnionego 2 postu, to tak "przeklejam" informacje finansowe: deklaracje stałe: ushiro - 50 asiuniab – 30 Panna Marple – 20 Cisowianka – 10 czyli razem 110 zł Quote
kamilka91 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Ja pisałam na pierwszej stronie wątku, więc póki co mogę wkleić tam to co piszesz na bieżąco, a jak już dostaniesz swój post, to się to wszystko uzupełni. Może tak być? Bo tak to rzeczywiście ciężko trafić na informację w jakiej sytuacji jest sunia ;) Quote
Cavi Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Hop, hop, Grafi! :) Też poproszę o nr konta, przeleję jakiś grosik... Quote
agat21 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='asiuniab']agat21, bardzo Ci dziękuję, że zaglądnęłaś chyba z bazarku do suni, bo to jest najważniejsze, staruszki mają niewielką garstkę wielbicieli; nie mam jeszcze udostępnionego 2 postu, to tak "przeklejam" informacje finansowe: deklaracje stałe: ushiro - 50 asiuniab – 30 Panna Marple – 20 Cisowianka – 10 czyli razem 110 zł Tak, z bazarku przyszłam :) Na początku przyszlego tygodnia, jak już wrzesień się skończy, a zacznie sie miejmy nadzieję - lepszy ;) - październik, przejrzę finanse i postaram się znaleźć grosz dla suńki - albo stały albo chociaż jednorazowy Quote
Martuchny Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 wklejam stałe w pierwszy post ;) Quote
cisowianka Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ja już poproszę o nr konta , mogę już wpłacić deklaracje stałą ;) Quote
mdk8 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Asiu podeślij proszę nr. konta. Chyba niedługo trzeba będzie opłacić h. za wrzesień i kawałek sierpnia bo opłacałam Grafi tylko 2 tygodnie sierpnia. No i trzeba by pomyśleć o badaniach na hormony- bo może to przez nie jest to sikanie? Ile by takie badanie kosztowało? Quote
asiuniab Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='kamilka91']Ja pisałam na pierwszej stronie wątku, więc póki co mogę wkleić tam to co piszesz na bieżąco, a jak już dostaniesz swój post, to się to wszystko uzupełni. Może tak być? Bo tak to rzeczywiście ciężko trafić na informację w jakiej sytuacji jest sunia ;)[/QUOTE] ok. bardzo chętnie, dziękuję:) [quote name='Cavi']Hop, hop, Grafi! :) Też poproszę o nr konta, przeleję jakiś grosik...[/QUOTE] dziękuję, oczywiście prześlę wieczorem nr konta :Rose: [quote name='agat21']Tak, z bazarku przyszłam :) Na początku przyszlego tygodnia, jak już wrzesień się skończy, a zacznie sie miejmy nadzieję - lepszy ;) - październik, przejrzę finanse i postaram się znaleźć grosz dla suńki - albo stały albo chociaż jednorazowy[/QUOTE] ale będzie nam ogromnie miło, z sunią po rączkach całujemy :) [quote name='Martuchny']wklejam stałe w pierwszy post ;)[/QUOTE] super, dzięki wielkie:) [quote name='cisowianka']Ja już poproszę o nr konta , mogę już wpłacić deklaracje stałą ;)[/QUOTE] cioteczko, napiękniejsze dzięki, wieczorkiem wyślę nr konta Grafuni, buziaczki od sunieczki i ode mnie:) [quote name='mdk8']Asiu podeślij proszę nr. konta. Chyba niedługo trzeba będzie opłacić h. za wrzesień i kawałek sierpnia bo opłacałam Grafi tylko 2 tygodnie sierpnia. No i trzeba by pomyśleć o badaniach na hormony- bo może to przez nie jest to sikanie? Ile by takie badanie kosztowało?[/QUOTE] och dziękuję za wsparcie, również prześlę ciotuni nr konta wieczorkiem, a co do hormonów, to poproszę Amadorkę o to żeby Jej wet. wycenił, ale i tak musimy te badania zrobić, żeby suńce ulżyć, żeby żyło Jej się na ile to możliwe komfortowo:) Quote
asiuniab Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='ajw']Grafciu słodkich snów:sleeping: no dziewczyna powinna już dawno spać;) kochani moi, a przede wszystkim kochane, porozsyłałam nr konta; także Grafi powinna właśnie spać spokojnie, cioteczki czuwają:) pozwólcie, że sobie usystematyzuję: ushiro - 50 asiuniab – 30 Panna Marple – 20 Cisowianka – 10 października Jednorazowe: ajw - 10 kłapoucha bazarek 23 Cavi agat21 - w przyszłym tyg. podeślę nr konta mdk8 Quote
beataczl Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 asiuniab czy te moje fanty doszly? juz nie pamietam czy 2 czy to 3 raczej paczki byly... Quote
asiuniab Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='beataczl']asiuniab czy te moje fanty doszly? juz nie pamietam czy 2 czy to 3 raczej paczki byly...[/QUOTE] kochana witaj, cieszę się, że jesteś już zinternetowana;) paczki doszły są u mojej Mamy, mam wrażenie że 3, za co dziękuję:) tylko muszę się uprosić, cioć od bazarków, jak skończą się pikielki o bazarek:) Quote
Miki77 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Witajcie kobietki! Chciałbym chociaż dyszką wesprzeć Grafi. Poproszę o konto. Quote
asiuniab Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Miki77']Witajcie kobietki! Chciałbym chociaż dyszką wesprzeć Grafi. Poproszę o konto.[/QUOTE] :Rose: jest nam szalenie miło, bardzo bardzo dziękuję:) Quote
asiuniab Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Stan konta 29-09-2013 206,00 zł (ushiro 50,00 zł + asiuniab 30,00 zł + Panna Marple - wrz.paź.list.grudz. + 20,00 zł jednorazowo + 16,00 zł ewa gonzales + 10,00 zł ajw) Quote
cisowianka Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Dzisiaj przesłałam na podane konto deklaracje (dla Grafi i Roksi i tak wpisałam tytułem wpłaty) Quote
Recommended Posts