Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

no i dotarłam, przepraszam, że nie zaglądałam 2 dni, ale dziecko mi się znów rozłożyło (żłobek:( )

i tak ślę podziękowania za wpłaty do:
:Rose:25,00 zł Cavi :Rose:
:Rose:10,00 zł Miki77:Rose:
:Rose:10,00 zł cisowianka:Rose:

i wszystkim kibicującym i bywającym u Grafi też dziękuję pięknie: :Rose:

Edited by asiuniab
Posted

[quote name='cisowianka']Dzisiaj przesłałam na podane konto deklaracje (dla Grafi i Roksi i tak wpisałam tytułem wpłaty)[/QUOTE]
piękne dzięki, już dotarłam do konta i uzupełniłam wpłaty:)
[quote name='cisowianka']Co słychać u Grafi?[/QUOTE]
no tez bym chciała wiedzieć??
[quote name='kamilka91']Podniosę Grafinkę na noc... ;)[/QUOTE]
i na dzień dobry:)

Posted

[quote name='Martuchny']asiuniab - Michalina to Cavi :P

też podnoszę małą i cieszę się z wpłat :)[/QUOTE]

[quote name='kamilka91']Wyprzedziłaś mnie, a już się cieszyłam, że mogę naskarżyć :evil_lol:[/QUOTE]

dziewczyny dzięki, już wpisuję:)

Posted

[quote name='Amadorka']Koszt hotelikowania tej malizny z tak smutną historią byłby 200zł+oczywiście wet i leki.[/QUOTE]
właśnie już 3 raz próbuję zrobić przelew i mnie wyrzuca z banku, to zrobię to jutro, przepraszam;
Amadorko, dziękuję, że tu wpadasz, jak będziesz miała wolniejszą chwilkę napisz nam proszę coś o Grafi;

i jeszcze jakbyś mi podrzuciła Twoją stronę hotelową na fb, bo nie mogę znaleźć.

Posted (edited)

U Graficzka bez zmian,ciągle sika trzeba może pójść w kierunku zbadania hormonów i wet sugerował lek-inkurin,co robimy?
Strona hotelu na fb-/www.facebook.com/HotelDlaZwierzat4Lapy?ref=hl

Edited by Amadorka
zmiana tekstu
Posted

yuppi, udało mi się zrobić przelew; Amadorko, jutro powinien być u Ciebie:)
dziękuję za adres;
jak tylko rozliczę bazarek to będziemy u Grafi szukać przyczyny tego nietrzymania moczu;
Amadorka, stronę, albo dwie wcześniej, ktoś sugerował co to może być widziałaś??

Posted

Dziś byłam u weta,badanie poziomu hormonów to koszt 60 zł,plus trzeba zrobic bad moczu ok 15zł.Proszę zdecydować czy robic suni te badania?Według lekarza jest to niezbędne,zeby móc wprowadzic leczenie.Nie mozemy pozwolić zeby Grafi cały czas sikała.
Jest to bardzo meczące dla niej,bo ma bardzo duze pragnienie a potem co 5 min sika.Jeśli zdecydujecie Cioteczki, że robimy to w poniedziałek pojadę z nią na badania.

Posted

[quote name='Anula']Jest duże prawdopodobieństwo,że Grafi choruje na zespół przedsionkowy.Wet nic o tej chorobie nie wspomniał?Miałam sunię starszą z tą chorobą w DT była leczona i jest bardzo dobrze.Też często oddawała mocz,podczas leczenia encortonem to się uspokoiło.Sunia jest już w DS.Jeszcze dodam,że miała podawane leki:Encorton Forte 10mg,Cavinton 10mg(na ukrwienie mózgu),Vitacon10mg(na krzepliwość).Czym szybciej Grafi będzie zdiagnozowana tym lepsze będą rezultaty leczenia i powrotu do zdrowia.
http://www.portalweterynaryjny.pl/ar...i-kotow-5.html

To Sawana z tą chorobą,ma przekrzywioną główkę na prawą stronę.

[quote name='Amadorka']Dziś byłam u weta,badanie poziomu hormonów to koszt 60 zł,plus trzeba zrobic bad moczu ok 15zł.Proszę zdecydować czy robic suni te badania?Według lekarza jest to niezbędne,zeby móc wprowadzic leczenie.Nie mozemy pozwolić zeby Grafi cały czas sikała.
Jest to bardzo meczące dla niej,bo ma bardzo duze pragnienie a potem co 5 min sika.Jeśli zdecydujecie Cioteczki, że robimy to w poniedziałek pojadę z nią na badania.

Amadorka, bezwzględnie należy suni zrobić takie badania i proszę abyś je wykonała, sunia musi mieć komfort życia;
proszę też, jakbyś mogła zapytać weta o ten zespół przedsionkowy z postu powyżej;

Posted

[quote name='cisowianka']Odwiedzam oczywiście ;)[/QUOTE]
witamy słonecznie:)
[quote name='Kłapoucha']w koncu przelalam 22,80 zl :)[/QUOTE]
dziękuję :Rose: oczywiście jak dotrę do konta to potwierdzę:)

Amadorko, kochana wysłałam do Ciebie paczkę, do której włożyłam cortavet i miałam włożyć umowę, ale wcześniej zakleiłam paczkę, także umowa została doklejona do pudełka, pod nalepką poczty:)

Posted

[quote name='Amadorka']Właśnie dostałam wszystko-dziękuję.[/QUOTE]
a ja jeszcze zapomniałam spakować strzykawkę do odmierzania lekarstwa, ja na moje 30-40 kg psa wlewam 0,7ml cortavetu, to dla malizny chyba trzeba na koniec palca dać Jej zlizywać:???: