madziakato Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 bela51 napisał(a):Rozmawiałysmy kilka dni temu. Posle jej Twoj numer telefonu. Ok, dziękuję;) Quote
madziakato Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='Marycha35']I jak tam u suni????[/QUOTE]Nawet nie wiem, co napisać....NIC się nie dzieje, nic się zmienia:-(:-(:-( Quote
kakadu Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='madziakato']Nawet nie wiem, co napisać....NIC się nie dzieje, nic się zmienia:-(:-(:-([/QUOTE]\ ojej... :( Quote
Marycha35 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Cholera, to do pipla. Jest zimno, ona w takich warunkach:( A może Policję powiadomić???? Quote
elik Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='madziakato']Już wróciłam- smutna, głodna, bez wody....wyć się chce!!! [quote name='madziakato']I jutro będzie to samo, bo przecież "wolne":angryy: [quote name='madziakato']Jeszcze nadzieja w "Vivie"..... [quote name='madziakato']Sunia jest doglądana przez nas- tyle tylko, przynajmniej na razie mogę dla niej zrobić....Oby dwie organizacje, które chciały pomóc "poległy", więc ja już nie wiem, co mam zrobić.....:-( [quote name='Bgra'] [quote name='elik']I ja zaglądam choć nie piszę, bo już pisałam, że: Warunki jakie ma sunia nie są najgorsze, ale pozostawiają wiele do życzenia i nie spełniają wymogów ustawowych. Organizacja może więc postawić warunki do ich spełnienia m.in. poprawa budy (w tym i ocieplenie), codzienne karmienie (także w weekendy) itp. Że ich nie spełni jest więcej niż pewne, a to może być podstawą zabrania suni. Tylko przypomnę moje spostrzeżenia. Czy organizacje, które powiadomiłaś o niedoli suczki zobowiązały gnoje do poprawy warunków bycia suni ? Quote
Marycha35 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Się melduję, że pamiętam o sunieczce.... Quote
AlfaLS Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Marycha35 napisał(a):Się melduję, że pamiętam o sunieczce.... Ja też........ Quote
cancer43 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 I ja tu zaglądam z nadzieją że coś się zmieniło Quote
Javena Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Zrobiło sie naprawdę zimno.Ciekawe ,czy psiątko ma słomę w tej budzie?Przeciez ma krótką sierść ,zamarznie w tych gołych dechach. Serce boli ,że nic nie da sie zrobić takiej kanalii (właścicielowi) Quote
ewu Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Weszłam tu i oniemiałam.... Koniecznie trzeba coś zrobić. W jakiej miejscowości przebywa sunia? Quote
Javena Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 ewu napisał(a):Weszłam tu i oniemiałam.... Koniecznie trzeba coś zrobić. W jakiej miejscowości przebywa sunia? To chyba gdzieś koło Zawiercia. Quote
Marycha35 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 .......................................................:( Quote
kakadu Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='Jota67']Czy są jakieś wieści?[/QUOTE] dołączam się do pytania... Quote
madziakato Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 Dziewczyny, suni już tam nie ma, nie mam żadnych wieści, niewiem, co jest grane.....:-( Quote
Recommended Posts