Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marycha35']A podglądasz ją? Jakie ma tam warunki? Czy nie jest głodna, bita?[/QUOTE]
Podglądam :-) Ona nie jest bita i myślę, że nigdy nie była... Pies wygląda dobrze, nie jest chudy itd. Jej dramat polega na ciągłym zamknięciu...Nie chodzi na spacery, nie bawi się, brak jej socjalizacji, ale polskie prawo nie przewidziało , że pies oprócz ciała ma też psychikę:-(

• 3 months later...
Posted

[quote name='madziakato']Zdarzyło się coś, co można nazwać CUDEM!
Iva od dziś bezpieczna w hoteliku !
Zaraz załaduję zdjęcia![/QUOTE]

Łaaaaałł wreszcie po roku udało się uwolnić sunikę :multi:
Opowiedz jak się to stało i jakie masz plany wobec niej.

Posted

[quote name='elik']Łaaaaałł wreszcie po roku udało się uwolnić sunikę :multi:
Opowiedz jak się to stało i jakie masz plany wobec niej.Niestety nie mogę napisać na forum.
Ale mam coś lepszego:

Posted

[quote name='bela51']Sliczna, w drodze po nowe zycie.:lol: Bardzo sie ciesze !!!
Oczywiscie Madziu, nie podawaj na forum zadnych infiormacji na jej temat.[/QUOTE]
Iva to psychicznie wrak psa...Od urodzenia w kojcu, bez kontaktu z nikim i niczym...Ale teraz będzie tylko lepiej, fizycznie jest chuda(ale nie jakoś dramatycznie) i ma ze dwie niewielkie ranki, ale... to nic. Będzie dobrze.
Musi być , bo to jest coś niewiarygodnego, że się udało...

Posted

Bożesz jak się cieszę!!!!!!!! Ostatnio o niej myślałam, jak ona to upalne lato w tym kojcu przeżywa...

Jeśli możesz na PW napisać co nie co to bardzo poproszę, jeśli nie - to też zrozumiem. Najważniejsze, że sunia zaczyna nowe, lepsze życie :multi:.

Posted

[quote name='AlfaLS']Bożesz jak się cieszę!!!!!!!! Ostatnio o niej myślałam, jak ona to upalne lato w tym kojcu przeżywa...

Jeśli możesz na PW napisać co nie co to bardzo poproszę, jeśli nie - to też zrozumiem. Najważniejsze, że sunia zaczyna nowe, lepsze życie :multi:.[/QUOTE]

Jakby z ust mi wyjęte ;)

Posted

Dzisiaj będę u Ivci z kosteczką, porobie fotek, może ktoś się zakocha i wesprze ?

Ona bardzo potrzebuje pomocy, pojechała do hoteliku na krechę, a czeka nas dosłownie wszystko- odrobaczenie,
szczepienia, sterylka, o hotelu i wyżywieniu nie wspomnę.
Jeśli ktoś może i chce- bardzo proszę , jeśli nie oczywiście to rozumiem, wiem jak jest

Posted

[quote name='maciaszek']Sorrki, że nie w temacie, ale mam pytanie: ten cocker spaniel też hotelikowy? To suczka?[/QUOTE]Czekolada, sunia 5-6 lat, ale wygląda i zachowuje się jak szczeniak. Cudna, ale musi znać swoje miejsce w domu. Bardzo wesoła , maleństwo.