kaLOlina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 do mnie tez mozecie dzwonic-mieszkam blisko-ale czesto mnie w domu nie ma.... Quote
Ewuha Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witajcie, wreszcie udało mi się zalogować (zdecydowanie gapkowata chwilę byłam), to i odpisać mogę ;-). Mój szpieg z krainy deszczowców przebywa teraz w parku i donosi (nagabywany telefonicznie), że Miśki nie widać. Ale jak tylko zobaczy będzie donosić uprzejmie. Quote
Ewuha Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 od 17:45 do 19:15 chodziłam po parku i okolicy w towarzystwie małego szpiega i nic, niestety ani śladu była natomiast wizyta policji i pogotowia w tamtym miejscu - nie wiem czy miało związek jakiś z wlaścicielami Miśki, czy to tylko przypadek - widziałam, ze udzielano pomocy mężczyźnie jakiemuś. Może rano się pojawi Quote
Ewuha Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 HaloHalo! Robiłam wczoraj dalsze rozeznanie i ponoć z nią tak jest, ze nie zawsze te ludziska ja wypuszczają, ale już coraz więcej ludków wie, ze jak tylko ją zzobaczą to mają dawć znaki dymne i inne też. Nie zawsze, niestety, mogę korzystać z internetu - wyłącznie stąd moje pisemne milczenie. Dziś znów wezmę szpiega za łapkę i udamy się na poszukiwania, oczywiście. Quote
PaulinaT Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A ja chyba wiem, kim jest ten szpieg z krainy deszczowców :razz: Quote
GoniaP Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 kaLOlina napisał(a):cisza...ja pod telefonem czekam i czekam... to tak jak ja... Quote
asiak Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 pewnie zamknęli w domu i nie wypuszczają..... biedactwo... Quote
Kasia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Wcześniej też tak bywało, że nie wypuszczali jej przez kilka dni...? Quote
Recommended Posts