kaLOlina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 kazdy kto nas spotyka i glaszcze Demi zwraca uwage na jej gesta siersc....jest tak gesta ze mozna w niej ukryc dlon...obroza- skorzana i niemala, czerona-jest zupelnie niewidoczna:) a jak sie poznalysmy to siersc miala taka cieniutka, slabiutka, i wychodzila z niej garsciami... Quote
PaulinaT Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ale Demi wypiękniała :loveu: Nie-do-poz-na-nia! karolina - moja zarejestrowane już... :shake: I ostatnio byłam z laskami kilka razy na arenie - Leszek się zakochal w Abi :diabloti: i wyskubuje jej pęczki futra z karku :crazyeye: a jak tak dalej będzie to mi Abi sie zrobi włoski-łysy... :placz: Quote
GoniaP Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 kaLOlina napisał(a):kazdy kto nas spotyka i glaszcze Demi zwraca uwage na jej gesta siersc....jest tak gesta ze mozna w niej ukryc dlon...obroza- skorzana i niemala, czerona-jest zupelnie niewidoczna:) To kiedy dasz zanurzyć dłonie w miękkim futerku?? Quote
supergoga Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Piękna ta nasza Demisia jest - i wygląda niezwykle dostojnie. Taka dumna - że ma tyle do dyspozycji zainteresowań ludzkich. I sesje foto. A co do znaczków - możesz mnie wyhaczać, od razu mówię - nie mam. W mojej spółdzielni przy opłatach nigdy znaczka nie daja - zawsze brakuje. Niezależnie kiedy idzie sie płacić. Ale co tam - ona nigdy bez smyczy nie gania. Demisiu - szczęścia i zdrowia życzymy. Quote
Hakita Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Kochani, a jak z domkiem??? Czy Demiulka zostaje już u Karolinki na dobre??? :cool3: Quote
Hala Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Karolcia...piekna ta Twoja dziewczynka. Ciekawa jestem czy zostanie u Ciebie? :) Quote
kaLOlina Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 PaulinaT napisał(a): I ostatnio byłam z laskami kilka razy na arenie - Leszek się zakochal w Abi :diabloti: i wyskubuje jej pęczki futra z karku :crazyeye: a jak tak dalej będzie to mi Abi sie zrobi włoski-łysy... :placz: hehe ja sie czasem zastanawiam co oni temu Leszkowi daja do jedzenia taki erotoman pelen sil witalnych:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a jesli chodzi o dom... wiec...:cool1::cool1::cool1::cool1::cool1:uwazam ze nie musimy szukac domku nowego dla suni... moja mama i moj Andrzej totalnie sie zakochali... Demi bardzo przypomina nasza sunieczka- ma takie same smutne oczy- z tym ze nasza sunka to lobuz byl i szczekacz maly...zmarla majac 14lat na naszych rekach:shake: i po 2ponad latach Demi znalazla miejsce w sercu mojej mamy- ktora bardzo cierpiala po starcie wczesniejszego psa.... one sie kochaja.... do tego Demi jest fajnym psiakiem ale nadal troche wycofanym i bojazliwym...nadal nie gotowym do adopcji.... wiec ekhm...jak?? moze tak byc ze zostanie u nas?????????????? Quote
kaLOlina Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 oczywiscie miejsce na jeszcze jednego psa- najlepiej mniejszego na DT w syt kryzysowej zawsze sie znajdzie;) a jesli chodzi o zdrowie demi kuleje ale ladnie opiera sie na lapce, lokiec paskudnik sie zagoil-przod nadal rozlegly... sae zmieniamy opatrunki, do weta pojade w pon na kontrole... trzeba zalatwic szczepienia, ehhhh... sterylka...bedziemy musialy pomyslec i uzbierac na to pieniazki z mama... Quote
supergoga Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Brawo - DEmi ma dom. Powiem Ci Karolino, że cosik tak czułam pismo nosem. I bardzo się cieszę. Bardzo!!! :multi: :multi: :multi: Demi będzie najbezpieczniejsza. Quote
Kasia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 To na pewno najwspanialszy i najodpowiedniejszy domek dla Demi!!! :loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Widziałam dzisiaj Demi... Demi jest nieziemska!! Najbardziej rzeczywiście zaskoczyło mnie jej futro :-o Jest miękkie, gęste i bardzo puszyste!! Niesamowite, co może zdziałać dobra karma... Demi jest zakochana w Mamie Karoliny i w Karolinie. Gdy jest przy nich, nie interesuje ją nic, łącznie z przechadzającymi sie obok psami. Niesamowity pies u niesamowitych ludzi. Obie strony mają wielkie szczęście!! I cudnie na takie obrazki patrzeć! Quote
pixie Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 widzialam fotki - radosc na pysiu pelna! przylaczam sie do gratulacji i podziekowan Quote
kaLOlina Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ehhh no tak jest u nas...ale nadal pomagamy innym bidom...wiadomo-moze 2psy juz sie nie zmieszcza ale jakas mala bida zawsze;) teraz demi jest juz nasza- nosi dumnie znaczek i dostala z tej okazji bandamke czerwona:) Demi jest psem mojej mamy - i sa sobie bardzo oddane- od spania razem- Demi zawsze pod jej lozkiem a czasem na lozku;) po przytulanie sie gadanie spaedzanie kazdej wolnej chwili razem i nie tylko;) bo ostatnio Demi miala zostac sama 6h- i oczywiscie nie zostala- tylko pojechala z mama do pracy:) szef sie zachwycal i mozliwe ze czesciej bedzie sie to zdarzalo;) Quote
Hakita Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 I ja tak po cichutku czułam...;) Wspaniałe wiadomości!!! :loveu: Demi będzie u Was najszczęśliwsza!!! :loveu: Wszystkiego dobrego Kochani!!! Quote
PaulinaT Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Wspaniałe wiadomości! Gratuluje obu stronom - Demi wspaniałych wlaścicieli i Mamie Karoliny i Tobie Karolinko wspaniałego psa :multi: Duuuuużo szczęścia!!! Quote
PaulinaT Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 A ja wczoraj spotkałam Karoline, Mamę Karoliny (co jak jej starsza siostra wygląda ;-) ) i... DEMI! Bosh, w życiu bym suczy nie poznała! Puchata jest i puszysta niesłychanie, mięciutka ... w niczym nie przypomina suczki którą te 3 miesiące temu wiozłam w aucie. W NICZYM! A jaka ona spokojna - aniołek. Nawet pyskówki szarpeja zniosła ze stoicyzmem. A jaka ona w swoje Panie wpatrzona... No po prostu bomba! Quote
kaLOlina Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 hahaha ;) a jaka aktywna prawda???? sesesese nabiegala sie ze ho ho;) Quote
PaulinaT Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 kaLOlina napisał(a):hahaha ;) a jaka aktywna prawda???? sesesese nabiegala sie ze ho ho;) mogłyby sobie z Abi piony przybić :roll: ulubiona aktywność - obserwacja uważna otoczenia :evil_lol: lub kołami do góry :evil_lol: Quote
kaLOlina Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Demi Demi Demiuleczka...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: troche przybita nowa towarzyszka- nad wyraz ruchliwa i glosna...:cool1: odlezyna znow sie otworzyla:( a bylo juz tak dobrze...sama nie wiem co z tym bedzie... Quote
kaLOlina Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6631244#post6631244 zapraszam:) Quote
gwen Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 zaglądam zaglądam... tylko brak Demiowych wieści... brak zdjęć.... podsuwa myśl, że może Cię nie ma... pozdrawiam ;) Quote
Recommended Posts