Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kazdy kto nas spotyka i glaszcze Demi zwraca uwage na jej gesta siersc....jest tak gesta ze mozna w niej ukryc dlon...obroza- skorzana i niemala, czerona-jest zupelnie niewidoczna:)

a jak sie poznalysmy to siersc miala taka cieniutka, slabiutka, i wychodzila z niej garsciami...

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Demi wypiękniała :loveu:
Nie-do-poz-na-nia!

karolina - moja zarejestrowane już... :shake:
I ostatnio byłam z laskami kilka razy na arenie - Leszek się zakochal w Abi :diabloti: i wyskubuje jej pęczki futra z karku :crazyeye: a jak tak dalej będzie to mi Abi sie zrobi włoski-łysy... :placz:

Posted

kaLOlina napisał(a):
kazdy kto nas spotyka i glaszcze Demi zwraca uwage na jej gesta siersc....jest tak gesta ze mozna w niej ukryc dlon...obroza- skorzana i niemala, czerona-jest zupelnie niewidoczna:)
To kiedy dasz zanurzyć dłonie w miękkim futerku??

Posted

Piękna ta nasza Demisia jest - i wygląda niezwykle dostojnie. Taka dumna - że ma tyle do dyspozycji zainteresowań ludzkich. I sesje foto.
A co do znaczków - możesz mnie wyhaczać, od razu mówię - nie mam. W mojej spółdzielni przy opłatach nigdy znaczka nie daja - zawsze brakuje. Niezależnie kiedy idzie sie płacić. Ale co tam - ona nigdy bez smyczy nie gania.

Demisiu - szczęścia i zdrowia życzymy.

Posted

PaulinaT napisał(a):

I ostatnio byłam z laskami kilka razy na arenie - Leszek się zakochal w Abi :diabloti: i wyskubuje jej pęczki futra z karku :crazyeye: a jak tak dalej będzie to mi Abi sie zrobi włoski-łysy... :placz:

hehe ja sie czasem zastanawiam co oni temu Leszkowi daja do jedzenia taki erotoman pelen sil witalnych:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

a jesli chodzi o dom...

wiec...:cool1::cool1::cool1::cool1::cool1:uwazam ze nie musimy szukac domku nowego dla suni...
moja mama i moj Andrzej totalnie sie zakochali...
Demi bardzo przypomina nasza sunieczka- ma takie same smutne oczy- z tym ze nasza sunka to lobuz byl i szczekacz maly...zmarla majac 14lat na naszych rekach:shake:
i po 2ponad latach Demi znalazla miejsce w sercu mojej mamy- ktora bardzo cierpiala po starcie wczesniejszego psa....

one sie kochaja....
do tego Demi jest fajnym psiakiem ale nadal troche wycofanym i bojazliwym...nadal nie gotowym do adopcji....

wiec ekhm...jak?? moze tak byc ze zostanie u nas??????????????

Posted

oczywiscie miejsce na jeszcze jednego psa- najlepiej mniejszego na DT w syt kryzysowej zawsze sie znajdzie;)

a jesli chodzi o zdrowie demi kuleje ale ladnie opiera sie na lapce, lokiec paskudnik sie zagoil-przod nadal rozlegly...
sae zmieniamy opatrunki, do weta pojade w pon na kontrole...
trzeba zalatwic szczepienia, ehhhh... sterylka...bedziemy musialy pomyslec i uzbierac na to pieniazki z mama...

Posted

Widziałam dzisiaj Demi... Demi jest nieziemska!! Najbardziej rzeczywiście zaskoczyło mnie jej futro :-o Jest miękkie, gęste i bardzo puszyste!! Niesamowite, co może zdziałać dobra karma...
Demi jest zakochana w Mamie Karoliny i w Karolinie. Gdy jest przy nich, nie interesuje ją nic, łącznie z przechadzającymi sie obok psami. Niesamowity pies u niesamowitych ludzi. Obie strony mają wielkie szczęście!! I cudnie na takie obrazki patrzeć!

Posted

ehhh no tak jest u nas...ale nadal pomagamy innym bidom...wiadomo-moze 2psy juz sie nie zmieszcza ale jakas mala bida zawsze;)

teraz demi jest juz nasza- nosi dumnie znaczek i dostala z tej okazji bandamke czerwona:)
Demi jest psem mojej mamy - i sa sobie bardzo oddane- od spania razem- Demi zawsze pod jej lozkiem a czasem na lozku;) po przytulanie sie gadanie spaedzanie kazdej wolnej chwili razem i nie tylko;) bo ostatnio Demi miala zostac sama 6h- i oczywiscie nie zostala- tylko pojechala z mama do pracy:) szef sie zachwycal i mozliwe ze czesciej bedzie sie to zdarzalo;)

Posted

A ja wczoraj spotkałam Karoline, Mamę Karoliny (co jak jej starsza siostra wygląda ;-) ) i... DEMI!
Bosh, w życiu bym suczy nie poznała!
Puchata jest i puszysta niesłychanie, mięciutka ... w niczym nie przypomina suczki którą te 3 miesiące temu wiozłam w aucie. W NICZYM!
A jaka ona spokojna - aniołek. Nawet pyskówki szarpeja zniosła ze stoicyzmem.
A jaka ona w swoje Panie wpatrzona...
No po prostu bomba!

Posted

kaLOlina napisał(a):
hahaha ;) a jaka aktywna prawda???? sesesese
nabiegala sie ze ho ho;)

mogłyby sobie z Abi piony przybić :roll:
ulubiona aktywność - obserwacja uważna otoczenia :evil_lol: lub kołami do góry :evil_lol:

Posted

Demi Demi Demiuleczka...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
troche przybita nowa towarzyszka- nad wyraz ruchliwa i glosna...:cool1:

odlezyna znow sie otworzyla:( a bylo juz tak dobrze...sama nie wiem co z tym bedzie...