PaulinaT Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='kaLOlina']a do nas juz nikt nie zaglada:( i kto to mówi?? :cool3: a tak nawiasem mówiąc - temat zmieniać!!! do działu "juz w nowym domu" przenosić!!! migusiem - raz-dwa-trzy!!! wybierasz sie kiedys na arene?? Quote
kaLOlina Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ehhh mnie nie ma bo pracuje i zbijam kase ciezka;) heheh na arene- moze jutro np?? zeby soebie nasze pieki polezaly w trawce? ;) a z Demiula nadrobie- tylko aparat padl:( Quote
kaLOlina Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ufffffff to wcale nie jest takie proste...ostatnio bije rekordy w zawalniu wdzystkiego co mozliwe...i nic tylko pracuje....czas to zmienic... Quote
MonikaP Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No, to ja się pochwalę, że dziś miałam przyjemność przebywać w towarzystwie Karoliny i Demi, a potem także Polci, kotów i królika :-). Demi jest taka....dostojna...i bardzo przymilna, ale jednocześnie nie jest nachalna...po prostu LADY 8)... Za to Polcia....sunieczka nakolankowa i to w sensie dosłownym :loveu:. I rozdaje całuski i się skręca, i przytula....a jak się bawi z Demi :lol: - tzn. Demi leży, a Pola robi obwarzanki i korkociągi dookoła niej - coś niesamowitego! Quote
GoniaP Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 MonikaP napisał(a):No, to ja się pochwalę, że dziś miałam przyjemność przebywać w towarzystwie Karoliny i Demi, a potem także Polci, kotów i królika :-). Demi jest taka....dostojna...i bardzo przymilna, ale jednocześnie nie jest nachalna...po prostu LADY 8)... Za to Polcia....sunieczka nakolankowa i to w sensie dosłownym :loveu:. I rozdaje całuski i się skręca, i przytula....a jak się bawi z Demi :lol: - tzn. Demi leży, a Pola robi obwarzanki i korkociągi dookoła niej - coś niesamowitego! To faktycznie szczęście przebywać z tak wspaniałymi istotami.... Teraz to one są pięknie udomowione, nauczone wielu rzeczy, uwielbiają Człowieka... Ale początki były trudne..... I tylko dzięki Kalolinie i Jej Mamie są kim są... Napracowały się Biedaczki.... No i niewątpliwie mają DAR ;) owe Panie, i sprawiają, że PSY pod Ich opieką odżywają i kwitną :loveu: Quote
kaLOlina Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 :oops::oops::oops::oops: nie przesadzajmy... i pamietajcie- ze to u mnie zdarzyl sie wypadek Demi- ostatnio tez Pola zaszalala z kotem i sie 'ponaciagala'-na szczescie czuje sie b.dobrze teraz... i gdyby nie rady ciotek- telefony po nocach, dlugasne rozmowy, liczne PW, wielka pomoc i wsparcie- nic by nam-jako rodzinie- nie wychodzilo... te psy to WASZA zasluga- dzieki wam wiem jak je wychowywac-moge zawsze zwrocic sie o pomoc...:loveu::loveu::loveu: i jezscze jedno- DZIEKUJE BERDZO BARDZO FCEF i Animalii- gdzyby nie wy- nie wiem co by bylo...olbrzymie pieniadze jakie poszly na pomoc Demi, pomoc jaka uzyskalam- i nadal uzyskuje- przerosly moje oczekiwania!!!! dziekuje wam za wszystko- zaangazowanie, slownosc, pomoc wsparcie... usmiech na mordzie Demi (i na naszych rodzinnych tez:p) to zasluga wszystkich kochanych ludzi- z Fundacji a takze i prywatnych- np wielka pomoc Ewuchy:loveu::loveu::loveu:- to sukces nas wszystkich... bedziemy wam wdzieczni do konca zycia... dziekujemy!!!!!!! Quote
PaulinaT Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 MonikaP napisał(a):No, to ja się pochwalę, że dziś miałam przyjemność przebywać w towarzystwie Karoliny i Demi, a potem także Polci, kotów i królika :-). Demi jest taka....dostojna...i bardzo przymilna, ale jednocześnie nie jest nachalna...po prostu LADY 8)... Za to Polcia....sunieczka nakolankowa i to w sensie dosłownym :loveu:. I rozdaje całuski i się skręca, i przytula....a jak się bawi z Demi :lol: - tzn. Demi leży, a Pola robi obwarzanki i korkociągi dookoła niej - coś niesamowitego! nooo to ja już wiem dlaczego kalolina na arene nie przyszła... :diabloti: tak się cieszę, że sunie tk się dobrze mają :multi: Quote
kaLOlina Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ekhm... ja tylko tak zapytam- cicho- bo nadal aparat nie dziala i fotek obiecanych nie wstawilam- czy slyszalyscie cos o karmie Bosha??.... dobra jest?? Paulina- a jaka ty karme na stawy dajesz?? bo znajomi maja ten sam problem- mlody pies- 10miesiecy, onek i kuleje z przyczyn nie spowodowanych urazem... Quote
kaLOlina Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 a jak zacznie dzialac aparat to zakladamy galerie i juz:) Quote
PaulinaT Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 kaLOlina napisał(a):ekhm... ja tylko tak zapytam- cicho- bo nadal aparat nie dziala i fotek obiecanych nie wstawilam- czy slyszalyscie cos o karmie Bosha??.... dobra jest?? Paulina- a jaka ty karme na stawy dajesz?? bo znajomi maja ten sam problem- mlody pies- 10miesiecy, onek i kuleje z przyczyn nie spowodowanych urazem... Ja daję Lalce RC Mobility Support. Do tego odżywkę z kolagenem Gelacan Plus Darling (kupowaną TU ) Super jest też J/D z Hillsa ale on już jest koszmarnie drogi... Jeśli ON 10-cio miesięczny kuleje to konieczna jest weterynaryjna pomoc - czy znajomi byli u jakiego ortopedy?? aha - bosh jest całkiem-całkiem dobry :smile: Czasem kupuję go dla psów mojej mamy. Quote
MonikaP Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Karolino,moje psy są na karmie Boscha i sobie chwalą :-). Można ją ostatnio kupić na allegro w promocji - bardzo się to opłaca. Quote
kaLOlina Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 byli byli u wetow... i coz- maja stwierdzony jakis ubytek w kosci-przyczyna nieznana- bo nie mial urazow...ale nie u psiego ortopedy...macie namiary moze?? bo rodzinka zalamana...faktem jest ze ONek rosnie w tepie za szybkim- bedzie za duzy a to pociaga za soba problemy...w pewnym okresie przyrastal 4-5kilo w 2tygodnie-ojojoj...!!!! Quote
PaulinaT Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 kaLOlina napisał(a):byli byli u wetow... i coz- maja stwierdzony jakis ubytek w kosci-przyczyna nieznana- bo nie mial urazow...ale nie u psiego ortopedy...macie namiary moze?? bo rodzinka zalamana...faktem jest ze ONek rosnie w tepie za szybkim- bedzie za duzy a to pociaga za soba problemy...w pewnym okresie przyrastal 4-5kilo w 2tygodnie-ojojoj...!!!! Powiem Ci tak: kiedyś wydawało mi się ża znam dobrego ortopede, ale zmieniłam zdanie. Jakoś nie mam teraz szczególnego zaufania pod względem ortopedycznym do nikogo w Poznaniu... :shake: Zawsze jednak polecam moją Kasię Kiszkę - to bardzo dobry wet i na pewno coś doradzi. Quote
kaLOlina Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 przeslesz mi namiary na ne na pw lub tutaj???ja tez juz nie wiem co im doradzic...pies jest piekny i wielki...ale co jakis czas kuleje bez powodu- w sumie faszeruja go przeciwbolami czasem- a nie chca tego- no i odzywki witaminki karmy...i nic nie daje... Quote
kaLOlina Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PRZECZYTALAM DZIS CALY WATEK!!!!! NIE MOGE ILE SIE U NAS DZIALO!!! :roll: wiec chcialam oglosic ze DEMI MA WYGOJONA LAPE!!!!:multi::multi::multi: chodzi bez opatrunkow....:multi::multi::multi: ostatnio chodzimy z nia na plywanie- cwiczy swoja lapeczke w wodzie- ale juz nie kuleje prawie...biega pieknie, aportuje:) jest kochana i jesli tylko moge zabieram ja wszedzie ze soba:) DZIEKUJE WSZYSTKIM ZAANGAZOWANYM W POMOC DEMI!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 kaLOlina napisał(a):PRZECZYTALAM DZIS CALY WATEK!!!!! NIE MOGE ILE SIE U NAS DZIALO!!! :roll: wiec chcialam oglosic ze DEMI MA WYGOJONA LAPE!!!!:multi::multi::multi: chodzi bez opatrunkow....:multi::multi::multi: ostatnio chodzimy z nia na plywanie- cwiczy swoja lapeczke w wodzie- ale juz nie kuleje prawie...biega pieknie, aportuje:) jest kochana i jesli tylko moge zabieram ja wszedzie ze soba:) DZIEKUJE WSZYSTKIM ZAANGAZOWANYM W POMOC DEMI!!!!!!:loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
PaulinaT Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 kaLOlina napisał(a):PRZECZYTALAM DZIS CALY WATEK!!!!! NIE MOGE ILE SIE U NAS DZIALO!!! :roll: wiec chcialam oglosic ze DEMI MA WYGOJONA LAPE!!!!:multi::multi::multi: chodzi bez opatrunkow....:multi::multi::multi: ostatnio chodzimy z nia na plywanie- cwiczy swoja lapeczke w wodzie- ale juz nie kuleje prawie...biega pieknie, aportuje:) jest kochana i jesli tylko moge zabieram ja wszedzie ze soba:) DZIEKUJE WSZYSTKIM ZAANGAZOWANYM W POMOC DEMI!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Nosz spociły mi sie oczy... Ze wzruszenia. Pięknie Karolinko, pięknie!!! :multi: :multi: Quote
kaLOlina Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 uwaga!!!! pers blekitny piekny kastrat do wydania.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
PaulinaT Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='kaLOlina']uwaga!!!! pers blekitny piekny kastrat do wydania.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] A co to za okazja?? :cool3: Quote
kaLOlina Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 kolezanka znalazla...chyba zguba lub porzucony...ale nikt go nie szuka:( piekny... ale Vito cos przed wyjazdem wspominal ze oni sa fanami persow...wiec go jeszcze za mocno nie oglaszam Quote
Recommended Posts