Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety znów spieszę Wam przekazać złe wieści... Demi znów wczoraj spędziła parę godzin w klinice, bo odleżyny się babrzą, ba, tworzą się nowe :placz:
Musiała być uśpiona, bo strasznie ją boli. Rany zostały dokładnie oczyszczone, gips skrócony, opatrunki żelowe nałożone... Nie wiem jak to będzie :shake: Martwię się nią bardzo...
Myślę, że czas wznowić aukcję cegiełkową - kasa pustoszeje:-(

Posted

czy ktoś mógłby mi pomóc w wystawieniu na alegro mojej grafiki? tak żeby pieniążki poszły na Demi? możnaby ustalić jakąś cenę minimalną i liczyć na to, że ktoś kupi za jakieś większe pieniążki.
a grafika ma wymiar 100/70 cm i jest to sitodruk. "akt męski".

Posted

kako80 napisał(a):
czy ktoś mógłby mi pomóc w wystawieniu na alegro mojej grafiki? tak żeby pieniążki poszły na Demi? możnaby ustalić jakąś cenę minimalną i liczyć na to, że ktoś kupi za jakieś większe pieniążki.
a grafika ma wymiar 100/70 cm i jest to sitodruk. "akt męski".
Ni e mam konta allegro... Mooże zwrócić się do anula1959? Niejednokrotnie nam pomagała...
Co do Demi, to dziś była na zmianie opatrunku... Jest nieznacznie lepiej...

Posted

chyba musze sprecyzowac moja prosbe o pomoc!
czy dziala moze cos takiego, ze ja przekaze grafike komus(jakas fundacja) a oni to sprzedadza i wpaca pieniazki dla demi?
czy po prostu ja mam to sprobowac sprzedac na allegro i przekazac pieniadze?

Posted

kako80 napisał(a):
chyba musze sprecyzowac moja prosbe o pomoc!
czy dziala moze cos takiego, ze ja przekaze grafike komus(jakas fundacja) a oni to sprzedadza i wpaca pieniazki dla demi?
czy po prostu ja mam to sprobowac sprzedac na allegro i przekazac pieniadze?
Witaj Koko. A może byś zamiast wystawiać na allegro, wystawiła na naszym dogomaniackim bazarku?

Posted

Myślę, że na allegro jest więcej ludzi z kasą - my na dogo nieco spłukani.
Jesli chcesz, możesz przekazać nam - Fundacji Animalia, która i tak ma juz zbiórke na Demi na koncie i na razie do wyczerpania kwot - będzie płacić faktury, które mam nadzieje, jutro dojadą do mnie!!!;)
KaLOlina, napisz na PM ile kasy wydałaś gotówka, żebym wiedziała ile zapewnić dla Ciebie z konta Fundacji.

Jesli tak może byc, to my wystawimy grafikę, i zdobyte środki dopiszemy do Demi. Bardzo Ci dziękujemy!!! :multi:

Posted

jestem jestem...ufff
ze wszystkim 'do tylu'...
wiec...z De3mi co 4 dni jestesmy u weta na zmianie opatrunkow...teraz ma nowqe-wysuszajace, ktore matka specjalnie zalatwiala-trzeba je bylo sprowadzic...ich koszt-60zlotych ale starcza przynajmniej na 4 wizyty...wzielam fakturke na Canis-ale jesli ciezko z pieniazkami na Demi to ja moge zaplacic...
w sumie to juz Animalia zaplacila ok 400zlotych na AR...
Canis dalo nam jedzenie, wyprawke, i mam dla nich fakturki na ok 160zlotych-ojjj czy to nie za duzo???
zostala jeszcze Zbaszynska-leczenie malej sporo kosztuje:(

nie wspomne o 300zlotych jakie dala mi Gonia z wlasnej kieszenie- dziekujemy cioteczko!!!!! :)

Posted

wiec to tyle jesli chodzi o pieniazki...teraz...

Demi dostala piekna obroze zgodnie z zaleceniem ciotki Goni- czerwona skorzana z malutkimi cwiekami...bardzo delikatnymi...rownoczesnie dostala tez od znajomej matki lancuszek-bardzo elegancki i delikatny;)

Demi jest na diecie, bo wet-calkiem NIESLUSZNIE- twierdzi ze jest grubsza i grubsza i grubsza...wiec jak dieta to dieta;)

jest psim aniolkiem grzecznym ale rogi czasem pokazuje-i mi sie to bardzo podoba;)
nie zostaje sama na dluzej niz 2-3h...
podczas ostatniej burzy rozszarpala drzwi wejsciowe...
a tak to jest grzeczna:)
chodzi w tym kolnierzyku...i wyglada nadal jak makowa panienka...;)