Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja właśnie Sri Lankę mam w swoich planach podróżniczych, tylko nieco później; jakby co, mogę pojechać na wizytę przedadopcyjną:evil_lol:. A jeśli nie uda się przedadopcyjna, to zawsze zostaje poadopcyjna:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:. W razie "W" mogę załatwić całą ekipę na przedadopcyjną w styczniu 2014. Chybaby tam padli!:evil_lol::crazyeye::evil_lol::crazyeye:

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może wcale nie być żart - "moje" sunie są w Szwecji, w Anglii i w Luksemburgu! A Motka adoptowała para - ona Polka, a on jest z Izraela! Też studiuje weterynarię. I jak już się tu urządził, to sprowadził swoją sunię z Izraela właśnie. Dla chcącego i kochającego psa nie ma przeszkód ;)

Posted

Czy to był żart to tak do końca nie jestem pewna, osoby które żartują inaczej się zachowują, a ta dziewczyna wysłała mi swojego maila, podała imię i nazwisko, bardzo dobrze mówiła po angielsku, nie miała raczej akcentu polskiego, więc kto to wie? Jednak nie nastawiam się na Bóg wie co, ale powiem że to była bardzo miła rozmowa, no i czasami nawet dla miłej rozmowy warto jest żyć :cool3:

Posted

Agula99 napisał(a):
Czy to był żart to tak do końca nie jestem pewna, osoby które żartują inaczej się zachowują, a ta dziewczyna wysłała mi swojego maila, podała imię i nazwisko, bardzo dobrze mówiła po angielsku, nie miała raczej akcentu polskiego, więc kto to wie? Jednak nie nastawiam się na Bóg wie co, ale powiem że to była bardzo miła rozmowa, no i czasami nawet dla miłej rozmowy warto jest żyć :cool3:

może faktycznie ktoś zza granicy doceni urodę Belli , bo tu w kraju nie ma szczęścia , co jest dla mnie zupełnie niezrozumiałe ...

Posted

No właśnie... I będzie z Bellą jak z Teresą Żylis-Garą, Violettą Villas, Zimmermanem czy Blechaczem, Aleksandrą Kurzak i wieloma innymi, których nasz kraj nie docenił, a reszta świata leży im u stóp ;)

Posted

Miałam wczoraj telefon o Bellę, aż się zdziwiłam że do mnie w sprawie Belli, ale oczywiście bezpłciowy, a jak wspomniałam o wizycie, to pan powiedział że się z żoną skonsultuje....:diabloti:, panowie dbajcie o swoje żony i konsultujcie z nimi wszystko ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
Miałam wczoraj telefon o Bellę, aż się zdziwiłam że do mnie w sprawie Belli,

tez się wczoraj zdziwilam kiedy zadzwoniła do mnie jakaś kobieta z Borku Starego i pytała o Sonię :crazyeye: ale nie wdawałam sie w szczegóły bo nie warto było. Skąd na mnie namiary o Sońkę ?

Posted

miałam dziś fajny telefon z Tarnowa, sprawa jeszcze do przedyskutowania między małżonkami i zobaczymy...
Jeśli nawet nic z tego nie będzie to przynajmniej cieszą takie telefony, że nie samo buractwo dzwoni :lol:.

Posted

Becia66 napisał(a):
miałam dziś fajny telefon z Tarnowa, sprawa jeszcze do przedyskutowania między małżonkami i zobaczymy...
Jeśli nawet nic z tego nie będzie to przynajmniej cieszą takie telefony, że nie samo buractwo dzwoni :lol:.

niestety po przedyskutowaniu wszystkich za i przeciw Pństwo niezdecydowali sie zaadoptować Belli. Wielka szkoda ale cenie ich bardzo za telefon i poinformowanie o swojej decyzji.

Posted

Ja nie wiem, to tak jakbyśmy miały jednego wielkiego pecha, takie piękne psy, a kto zadzwoni fajny to się nie zdecyduje, tak było z Pedro, wczoraj byli państwo oglądać Brendę, zachwycali się, mieli zadzwonić jaką podjęli decyzję, niestety cisza. to mnie najbardziej wkurza, mówią że zadzwonią, po czym udają że to nie oni....buractwo, choć odrobinę kultury, przecież nikt im psa na siłę nie wciska...a już myślałam że Brenda znajdzie dom....teraz Bella......niedobry ten rok, niedobry....:shake:

Posted (edited)

Bella szalala dzisiaj z Bruno i nie uwierzycie-miała go dość. Ma jeszcze bardziej niespożytą energię od niej, myślę że nikt go nie szuka bo może się cieszy że pozbył sie tak żywiołowego i upierdliwego psa :diabloti: . Chyba nie był niczego uczony, taki duży głuptak z niego. Bella po chwili zabawy omijała go dalekim łukiem, po prostu ją wykończył, aż trudno wyobrazić sobie, że Bella dała się wykończyć. :diabloti:

Edited by Becia66