Agula99 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Czy będą w końcu jakieś dobre wieści o Belli?? Quote
Becia66 Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='Agula99']Czy będą w końcu jakieś dobre wieści o Belli??[/QUOTE] nie wiem czy będą, sprawa rozbija sie o transport. Pani siadła w aucie elektronika i jescze pewnie chwilę bedzie bez auta i mowiła, że gdyby się belci trafił dobry dom, to żeby ją dać do adopcji żeby nie czekała tyle czasu. Jak na razie żaden dobry dom sie nie zgłosił. Quote
Agula99 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Uuuuu to już mi się nie podoba, najpierw pani jest zainteresowana, stajesz na głowie, a potem ona mówi że jakby co to żeby ją dać do adopcji??? nie podoba mi się ta pani!!!!!!! :mad: Quote
Nutusia Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Nio... ja też bym błagała, żeby ją dla mnie zatrzymać. Chociaż z drugiej strony, skoro ma siedzieć w schronie... Ech, każdy medal ma dwie strony... Quote
Becia66 Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 (edited) Bardzo proszę o zrobienie Belli ogłoszeń, niech ona czym szybciej zniknie bo jak przyjdzie słota jesienna to jej sierść w brudny kożuch się zamieni. :shake: Tekst: Przepiękna Bella trafiła do nas niczym zjawa i rozpromieniła całe przytulisku. Wyjątkowa uroda, klasa i wdzięk powodują, że chce sie tylko na nią patrzec i podziwiać. To młodziutka suczka, ma pewnie niewiele ponad rok, łagodna, miła i kontaktowa. Jest żywiołowa i energiczna, uwielbia biegać i bawić sie piłeczką, lubi też towarzystwo innych psów. Pięknie chodzi na smyczy i dumnie kroczy przy człowieku, zna podstawowe komendy jak siad i leżeć. Wspaniały towarzysz dla dorosłych jak i dziecięcych zabaw. Idealny byłby dla niej dom ludzi aktywnych fizycznie, lubiących długie spacery, bieganie lub inne czynności, które zapewniły by Belli dużą aktywność ruchową. To taki jeszcze nieopierzony szczeniak ktoremu psoty w głowie i zabawy. Trzeba też zdawać sobie sprawę, że jej sierśc wymaga regularnej pielęgnacji, częstego czesania - a wtedy Bella zachwyci wszystkich swą niewątpliwą urodą. Bella jest zaszczepiona i odrobaczona i z utęsknieniem czeka na swój nowy dom. Kontakt [email protected] tel. 606262450 Edited October 7, 2013 by Becia66 Quote
Nutusia Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Czyli pani się wycofała definitywnie?... Nie rozumiem tych ludzi :( Quote
karolciasz28 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ogłoszenia: przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, do adopcji, gumtree, tablica, cafeanimal, rzeszowiak, brzozowiak, tarnowiak, przemyślak, sanok24, krosno24, anonse, alegratka, Quote
Becia66 Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Karolciu kochana, bardzo, bardzo ci dziękuję, może wreszcie coś z nią ruszy, niech zmyka wreszcie to cudo - chociaż zostawi po sobie rzeszę niepocieszonych kawalerów :lol:. Quote
Agula99 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Niech się naszej księżniczce poszczęści!!!!! Quote
majuska Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Nie moge uwierzyc, że o to cudo nikt sie nie zabija:shake: Quote
Becia66 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Mówiłam ci majuska że był wczoraj o nią telefon ale do zamieszkania w budzie. Quote
majuska Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='Becia66']Mówiłam ci majuska że był wczoraj o nią telefon ale do zamieszkania w budzie.[/QUOTE] Nie o takie zabijanie mi chodziło .... Quote
Becia66 Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 mialam z samego rana telefon o Bellę, jakis gostek chciał ja dla rodziców na wieś, oczywiście buda. Załamka, same buraki dzwonią. Quote
Agula99 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Powariowali ci ludzie, taki piękny pies!!!! ona kogoś młodego potrzebuje, ruchliwego a nie starych dziadków!! :eviltong: Quote
ariete2503 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Agula99']ona kogoś młodego potrzebuje, ruchliwego a nie starych dziadków!! :eviltong:[/QUOTE] I tak trzeba mówić tym głuptakom!!! Quote
Becia66 Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='Agula99']Powariowali ci ludzie, taki piękny pies!!!! ona kogoś młodego potrzebuje, ruchliwego a nie starych dziadków!! :eviltong:[/QUOTE] i także kogoś, kto zadba o jej sierśc i nie zapuści kołtunów. Quote
Nutusia Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Ona ma być ozdobą, a nie - pożal się boże - jakimś podwórzowym "stróżem"! Może tak w ogłoszeniach pisać? Że szukamy domu, którego ozdobą będzie Bella? ;) Quote
Agula99 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 A ja proponuję napisać Bella, pies nie dla idiotów!!! Quote
ariete2503 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 No ale przecież widzą jej zdjęcie! Ona nawet nie pasuje do budy. No, po prostu nie komponuje się z budą. Nijak. Quote
Nutusia Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Dla mnie żaden pies się do budy nie komponuje... :( Quote
Becia66 Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Tak sobie patrzyłam na tę naszą Bellę dzisiaj, jest taka piękna, taka kochana, normalnie w szoku jestem że ona jeszcze bez domu. Quote
Recommended Posts