Becia66 Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 (edited) majuska napisał(a):.a daleko to ? :) Pani mieszka w Rzeszowie w dużym mieszkaniu na parterze razem z 8-letnim synem. Trochę zmartwiła się, że syn nie będzie mógł Belli wyprowadzać bo powiedziałam jej, że raczej Bella go wyprowadzi :diabloti:. Pani jest tłumaczem, pracuje najczęściej w domu ale tez czasem musi wyjśc, biega, jeździ na rowerze ale czy to Belli wystarczy ? szkoda że tam nie ma większych dzieci żeby rozładowały trochę jej energii. Wyłożyłam kawę na ławę, wspomniałam o próbnej adopcji, Pani ma się zastanowić. Edited November 2, 2013 by Becia66 Quote
Agula99 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Jeśli w Rzeszowie, to zawsze można spróbować, a jak nie to wcisnąć im Pedro :diabloti: Quote
Nutusia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Mieszkanie dla psa powinno być... budą ;) Jeśli właściciele są aktywni, zapewnią psu odpowiednią dawkę ruchu, a przede wszystkim bodźców, w domu pies będzie odpoczywał. W boksie szczeka, bo inne psy też szczekają, bo nie ma człowieka, bo nikt jej nie zapewni w schronisku przynajmniej jednego porządnego spaceru dziennie. Jeśli pani pracuje w domu, jest w stanie poświęcić parę dni na przygotowanie Belli na pozostawanie samej w domu, to wcale czarno nie widzę tej adopcji. Porządny spacer, porządny gryzak na czas wyjścia, zabawa z dzieckiem... Ja bym spróbowała... Quote
figa33 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 piękności ty nasze mykaj wreszcie do domu .. Quote
Becia66 Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 I jeszcze Bella w Matineskowej odsłonie Quote
figa33 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 wow ! cudo ! ten uśmiech , ta gracja :lol: może ktoś Bellę wreszcie doceni.. Quote
Nutusia Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 O matko.... jakie cudo... Dobrze, że nie mogę jej wziąć na DT, bo już by chyba DS nie musiała szukać ;) Quote
figa33 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Bella wygląda jakby w jakiś piórach i woalach była , tak jej sierść faluje :lol: Quote
ariete2503 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Sierść ma super i dobrze że taką długą i gęstą, bo jest strasznie chuda, jak już kiedyś zauważyła majuska. A motorek w pupci to ona ma i to nie byle jaki; bardzo ruchliwa piesia. Właśnie sobie uświadomiłam, że nigdy nie widziałam jej chodzącej. Ona przemieszcza się wyłącznie biegając. Ciekawe, czy umie normalnie chodzić:lol: A zdjęcia przepiękne! Quote
figa33 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 właśnie tak mi się zdawało ,ze chudzina , na tym pierwszym zdjęciu :lol: Quote
Becia66 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 dzisiaj kolejny telefon o Bellę i znowu nijaki... Quote
majuska Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 A Bogutek od Nelsona pisał na FB , że chyba była na wizycie u takiej jednej fryzjerki, bo taka piękna :D ...ale rozwiałam jego przypuszczenia, że póki co to jej naturalne piękno :D Quote
figa33 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 myślę ,ze Karolcia ją na podkarpacie dała może faktycznie ogłoszę Bellę na mazowieckie Quote
Becia66 Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 figa33 napisał(a):myślę ,ze Karolcia ją na podkarpacie dała może faktycznie ogłoszę Bellę na mazowieckie ogłoś proszę Figuniu, może stamtąd konkretny telefon będzie, no i wizyta przedadopcyjna przez niejaką Figę zrobiona.:diabloti: Quote
figa33 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Becia66 napisał(a): no i wizyta przedadopcyjna przez niejaką Figę zrobiona.:diabloti: no oczywiście , polecę na skrzydłach :lol: Quote
Nutusia Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Tak jest! Niechby była ozdobą stolicy :) Quote
karolciasz28 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Bella ma nowe ogłoszenia, na Warszawę :). Quote
Becia66 Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 karolciasz28 napisał(a):Bella ma nowe ogłoszenia, na Warszawę :). dzięki, ciekawa jestem co z tego wyniknie. :lol: Quote
figa33 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 karolciasz28 napisał(a):Bella ma nowe ogłoszenia, na Warszawę :). super !!! :loveu: Quote
Agula99 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Już jeden telefon był z Wawki, ale jaja jak berety, uśmiałyśmy się z Becią, ale nie wiem czy mamy o tym wspominać czy nie he he he może lepiej na razie nie :evil_lol: Quote
Becia66 Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Agula99 napisał(a):Już jeden telefon był z Wawki, ale jaja jak berety, uśmiałyśmy się z Becią, ale nie wiem czy mamy o tym wspominać czy nie he he he może lepiej na razie nie :evil_lol: Agula napisz bo prawdopodobnie sie na tym skończy :lol:. Quote
Agula99 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='Becia66']Agula napisz bo prawdopodobnie sie na tym skończy :lol:. No to w skrócie! Zadzwoniła dzisiaj dziewczyna która mieszka w Warszawie, ale pochodzi ze Sri Lanki!!! Tak, tak i to właśnie ona chciała zaadoptować naszą Bellę. Studiuje weterynarię, właśnie przeniosła się do domu z ogrodem, oczywiście ogrodzenie jest :) Na początku nie mogłam się otrząsnąć z szoku he he, mówię, że my domy sprawdzamy, a ona że nie ma problemu. No to ja na to, a co jak będziesz chciała wyjechać? Ona na to, że jej koleżanka, która mieszka w Szwajcarii najpierw by ją tam zabrała, a potem ona ją do Sri Lanki...:crazyeye:...wtedy wyobraziłam sobie naszą Bellę w takich oto klimatach :evil_lol: I co wy na to? Na razie jesteśmy w kontakcie, bo ona się dopiero w tym domu urządza, ale pytała się czy jest do nas jakiś pociąg, więc nigdy nie wiadomo kiedy zawitają do nas goście ze Sri Lanki, albo innego kraju....no no, nasze przytulisko zaczyna się robić międzynarodowe :diabloti: Już sobie wyobraziłam jak ona wysyła nam zdjęcia Belli ze Sri lanki :cool3:, przyznam że nigdy nie miałam takiego śmiesznego telefonu, a naszego psa to jeszcze na Sri Lance nie było :) Quote
Becia66 Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 faktycznie sytuacja kuriozalna :evil_lol:. Quote
Recommended Posts