Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
Braku zainteresowania Bellą to już w ogóle nie kumam :???::niewiem::niewiem::niewiem:

Miałam wczoraj jedną Panią z Niechobrza zainteresowaną ale pytała mnie jak Bella do kotów bo ma w domu staruszka kota 19 lat co to tylko śp i z domu uż nie wychodzi. Sugerowała że na razie Bella musiałaby być na zewnątrz, a to wiadomo nam nie pasi.

Posted (edited)

Agula99 napisał(a):
A co to znaczy " na razie na zewnątrz", będzie czekała aż kot padnie ??? :evil_lol:

dokładnie, taki był wydźwięk całej wypowiedzi. :lol:

Edited by Becia66
Posted

ariete2503 napisał(a):
Agula, a jak tam korespondencja ze Sri Lanką? Już się nie odzywali?

tak myślalam że to nie będzie Sri tylko Sra, tzn. ze dziewczyna nas osra. :diabloti:

Posted

No tak cisza nastała, ale nie sądzę żeby to był dobry pomysł ;) moja znajoma skomentowała to tak, że jak na weterynarii, to pewnie potrzeba im do doświadczeń ;) nigdy nie wiadomo, nigdy, niech już lepiej sri lanki jej nie w głowie :)

• 2 weeks later...
Posted

Na fb teraz szaleje karolakola i dzieje się tam oj dzieje :lol:, przysłała mi też parę zdjęć to powoli na wątki powklejam.
To zdjęcie z ostatniej soboty, jeszcze wtedy Ogi czuł się dobrze....

Posted

widziałam ,że się dzieje :lol:
a to zdjęcie bardzo mnie wzruszyło , i Bella spokojnie siedzi za siatką , i Ogiś ..

ale Belli to trzeba tam wstawić takie super-hiper zdjęcie , co to taka piękna i rasowa i biedna

Posted

Jak już się ludziki Belli wreszcie odnajdą, koniecznie trzeba ich spytać gdzie się tak długo podziewali? ;) Niepojęte wciąż dla mnie jest, że jeszcze nikt jej nie wypatrzył :(

Posted

dziewczyny coś z Bellą trzeba zrobić, ona taka chudziutka, drobniutka, zero tłuszczu pod skórą, ona musi czym prędzej domek znaleźć. Te ogłoszenia co są jakoś sie nie sprawdzają, zero telefonów, może coś w nich zmienić i rozszerzyc ich zasięg ? Kraków? Warszawa ?

Posted

a ja parę dni temu w przychodni wet w Łańcucie spotkałam brata bliźniaka Belli, nawet na chwile mi serce staneło bo myślałam, że to Belcia nasza, okazało się, że pani adoptowała go z jakiegoś tymczasu z Radzynia Podlaskiego, próbowałam wcisnąć Bellę na zasadzie, że pięknie będa sie razem bawić no i wogóle jaka ozdoba ogrodu z takich dwóch pięknych psów i takie tam cuda, ale Pani sie zapierała nóżkami, mówiąc , że ten nowoadoptowany łobuziak o imieniu Brit za bardzo ją pochłania, lubi wskakiwać np. na stół kuchenny :D Troche się zdziwiłam bo ta pani mówiła, że szukała najpierw jakiś psiaków do adopcji w pobliskich schroniskach i nawet wolałaby suke, ale nie znalazła...no jak nie znalazła naszej Belli ??? nie wiem:shake:

Posted

Figuniu może by zrobic Belli kompletnie nowe ogłoszeni ? tamte wykasować i zacząć wszystko od nowa. Bo w tych starych jest coś widocznie takiego, co nie porywa za oczy i serca.