Nutusia Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Szkoda czasu i atłasu - jak mówi przysłowie! Tyle, że przynajmniej ktoś dzwoni. O moją Alutkę od czerwca były 2 telefony :( Quote
Becia66 Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Nutusia napisał(a): O moją Alutkę od czerwca były 2 telefony :( To może my sie weźmiemy za twoją Alutkę, a ty potem Bellę zgarniesz...:diabloti: Quote
Agula99 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Braku zainteresowania Bellą to już w ogóle nie kumam :???::niewiem::niewiem::niewiem: Quote
Becia66 Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Agula99 napisał(a):Braku zainteresowania Bellą to już w ogóle nie kumam :???::niewiem::niewiem::niewiem: Miałam wczoraj jedną Panią z Niechobrza zainteresowaną ale pytała mnie jak Bella do kotów bo ma w domu staruszka kota 19 lat co to tylko śp i z domu uż nie wychodzi. Sugerowała że na razie Bella musiałaby być na zewnątrz, a to wiadomo nam nie pasi. Quote
Agula99 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 A co to znaczy " na razie na zewnątrz", będzie czekała aż kot padnie ??? :evil_lol: Quote
Becia66 Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 (edited) Agula99 napisał(a):A co to znaczy " na razie na zewnątrz", będzie czekała aż kot padnie ??? :evil_lol: dokładnie, taki był wydźwięk całej wypowiedzi. :lol: Edited November 24, 2013 by Becia66 Quote
majuska Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 agula99 napisał(a):a co to znaczy " na razie na zewnątrz", będzie czekała aż kot padnie ??? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariete2503 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Agula, a jak tam korespondencja ze Sri Lanką? Już się nie odzywali? Quote
figa33 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 ariete2503 napisał(a):Agula, a jak tam korespondencja ze Sri Lanką? Już się nie odzywali? o właśnie , właśnie :cool3: Quote
Becia66 Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 ariete2503 napisał(a):Agula, a jak tam korespondencja ze Sri Lanką? Już się nie odzywali? tak myślalam że to nie będzie Sri tylko Sra, tzn. ze dziewczyna nas osra. :diabloti: Quote
Agula99 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 No tak cisza nastała, ale nie sądzę żeby to był dobry pomysł ;) moja znajoma skomentowała to tak, że jak na weterynarii, to pewnie potrzeba im do doświadczeń ;) nigdy nie wiadomo, nigdy, niech już lepiej sri lanki jej nie w głowie :) Quote
figa33 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 może Bellę bardziej na FB rozreklamować .. Quote
Becia66 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Na fb teraz szaleje karolakola i dzieje się tam oj dzieje :lol:, przysłała mi też parę zdjęć to powoli na wątki powklejam. To zdjęcie z ostatniej soboty, jeszcze wtedy Ogi czuł się dobrze.... Quote
figa33 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 widziałam ,że się dzieje :lol: a to zdjęcie bardzo mnie wzruszyło , i Bella spokojnie siedzi za siatką , i Ogiś .. ale Belli to trzeba tam wstawić takie super-hiper zdjęcie , co to taka piękna i rasowa i biedna Quote
Nutusia Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Jak już się ludziki Belli wreszcie odnajdą, koniecznie trzeba ich spytać gdzie się tak długo podziewali? ;) Niepojęte wciąż dla mnie jest, że jeszcze nikt jej nie wypatrzył :( Quote
perpe-tua Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 A czy Bella była ogłaszana na https://www.facebook.com/psygarnij?fref=ts ? To śliczna dziewczyna, przydałyby jej się takie naprawdę fajne zdjęcia (wiecie o co mi chodzi?). Pozdrawiamy! Quote
Agula99 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='perpe-tua']A czy Bella była ogłaszana na https://www.facebook.com/psygarnij?fref=ts ? To śliczna dziewczyna, przydałyby jej się takie naprawdę fajne zdjęcia (wiecie o co mi chodzi?). Pozdrawiamy! Raczej nie była tam ogłaszana, no i ja nie wiem o co chodzi ;) Quote
Becia66 Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 dziewczyny coś z Bellą trzeba zrobić, ona taka chudziutka, drobniutka, zero tłuszczu pod skórą, ona musi czym prędzej domek znaleźć. Te ogłoszenia co są jakoś sie nie sprawdzają, zero telefonów, może coś w nich zmienić i rozszerzyc ich zasięg ? Kraków? Warszawa ? Quote
majuska Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 a ja parę dni temu w przychodni wet w Łańcucie spotkałam brata bliźniaka Belli, nawet na chwile mi serce staneło bo myślałam, że to Belcia nasza, okazało się, że pani adoptowała go z jakiegoś tymczasu z Radzynia Podlaskiego, próbowałam wcisnąć Bellę na zasadzie, że pięknie będa sie razem bawić no i wogóle jaka ozdoba ogrodu z takich dwóch pięknych psów i takie tam cuda, ale Pani sie zapierała nóżkami, mówiąc , że ten nowoadoptowany łobuziak o imieniu Brit za bardzo ją pochłania, lubi wskakiwać np. na stół kuchenny :D Troche się zdziwiłam bo ta pani mówiła, że szukała najpierw jakiś psiaków do adopcji w pobliskich schroniskach i nawet wolałaby suke, ale nie znalazła...no jak nie znalazła naszej Belli ??? nie wiem:shake: Quote
Becia66 Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 no właśnie, jakos kiepsko dotrzeć do tych naszych ogłoszeń, już sama nie wiem co z tym zrobić, ma ktoś jakiś pomysł ? Quote
figa33 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 trzeba coś wymyślić jestem za zmasowanym atakiem na FB Quote
Agula99 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Ja też nie rozumiem tego braku zainteresowania Bellą...taki pies, taka kochana mordka, skora do zabawy, wesoła, nie kumam... Quote
Becia66 Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Figuniu może by zrobic Belli kompletnie nowe ogłoszeni ? tamte wykasować i zacząć wszystko od nowa. Bo w tych starych jest coś widocznie takiego, co nie porywa za oczy i serca. Quote
Recommended Posts