Becia66 Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Dzisiaj w sprawie Belli dzwoniła jedna pani z Wyżnego. Psa chciała dla mamy żeby siedziała z nią w domu bo samotna i towarzystwa potrzebuje. Mieszkałaby w domu bo ogrodzenia nie ma... Quote
Agula99 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Becia66 napisał(a):Dzisiaj w sprawie Belli dzwoniła jedna pani z Wyżnego. Psa chciała dla mamy żeby siedziała z nią w domu bo samotna i towarzystwa potrzebuje. Mieszkałaby w domu bo ogrodzenia nie ma... :scream_3::evilbat::megagrin::grab::helo::roflt: Quote
Nutusia Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Odnoszę wrażenie, że z każdym rokiem rozumu ludzkości ubywa... :( Quote
figa33 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) zapytanie z tablicy Witam! Piękna jest ta Bella... Chcemy dać jej dach nad głową. Mieszkamy niedaleko Białegostoku w jednorodzinnym domu. Potrzebujemy psa do przytulania takiego kanapowca, łagodnego do obcych (mamy w domy agencję ubezpieczeniową i przychodzi do nas dużo ludzi). Mieszkają z nami koty, żółwie lądowe, królik, papugi i drób na podwórku z innym psem. Nasza najmłodsza córeczka ma prawie dwa latka bardzo lubi miziać zwierzaki.Jak Bella zachowuje się przy jedzeniu, nie broni "zdobyczy"? Jeśli Bella wytrzyma z nami i nie zje nam kuraków i dziecka -ZAPRASZAMY ją do nas. Pozdrawiamy! imię i nazwisko hmm... ok , ale to mnie niepokoi... na podwórku z innym psem Edited January 6, 2014 by figa33 Quote
Becia66 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 czy zaproszenie równa się z przywiezieniem ? :diabloti: Quote
majuska Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 No i co z tym fantem zrobić ?? ja za kury i królika nie ręczę :D co do michy tez nic niepokojącego nie zauważyłam, no ale odległośc kosmiczna jest...co z trasportem???? Podobno dzis rano jacys młodzi ludzie pytali moją Kaske o Bellę , spacerują ze swoim małym psem okolicami przytuliska i własnie ona im sie bardzo podoba, mieszkaja w okolicach przytuliska w domu z ogródkiem, nie wiem kto to i czy na poważnie wypytywali .... Quote
figa33 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 odpiszę im i pokieruję do Beci mnie niepokoi ten zwrot - na podwórku z innym psem mają już jakiegoś psa na podwórku ? Quote
Agula99 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 No nie wiem, jak dla mnie trochę za dużo bałaganu jak dla jednej Belli. Ludzie nabiorą a potem w razie czego się pozbywają, szczerze jakiś inny dom dla niej widzę, kogoś odpowiedzialnego, ruchliwego i poświęcającego jej czas a nie stado wszystkiego a w tym ona, ubezpieczenia, ludzie, za chwile mogą ją zamykać, bo klientów straszy itp, o takiego psa jak ona trzeba dbać, czesać, chodzić, wyprowadzać, zajmować się... Quote
Becia66 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 czemu nie zadzwoni telefon na jaki czekamy. Że dom z ogrodem, Bella oczywiście w domu przy rodzinie, dorastające dzieci i rodzice którzy prowadzą aktywny tryb życia, spacerują ,biegają, jeżdża na rowerze, wyjeżdżają nad wodę. Mają czas na zabawy z psem i na to by zając się jej szatą i wręcz pragną żeby wyglądała pięknie i była zadbana zabierając ja do psiego fryzjera. I mają doświadczenie w układaniu psów bo nasza Bella to pojętna bestyja i szybko sie uczy, wręcz łaknie by z nią pracować.. Czy my tak dużo chcemy ? :diabloti: Quote
Nutusia Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Myślę, że temu domkowi warto się przyjrzeć bliżej, bo mail całkiem przyjemny (jak na "wejścia smoka" w stylu "jestem zainteresowana adopcją" ;)). Jeśli nie Bella, to może inna psina skorzysta? Quote
Agula99 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 A mnie się wcale ten mail nie podoba, czasami co za dużo to nie zdrowo, plus wcale tam nie widzę innego psa, bo niby jakiego? Quote
Agula99 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Zrobiłam Bellisimie ogłoszenia na cafeanimal, morusek, gumtree, sanok24, tablica, alegratka. No niech się pięknej wreszcie poszczęści! Patrz Beciu na skrzynkę, bo może przyjść do ciebie aktywacja. Quote
Becia66 Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 na razie nic nie przyszło ale trzymam rękę na pulsie.;) Zaszalałaś Agula, marzy mi się jeszcze twoja szczęśliwa ręka. Quote
Agula99 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Powinno przyjść z tablicy i jeszcze coś jednego, patrz do spamu bo lubi tam lądować, a tak potwierdzenia robiłam na siebie. Quote
Becia66 Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Agula99 napisał(a): patrz do spamu bo lubi tam lądować, faktycznie było w spam :crazyeye:, potwierdziłam, może jutro telefon się rozdzwoni...:cool3: Quote
figa33 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 zobaczcie http://alegratka.pl/ogloszenie/bella-owczarek-pikardyjski-czeka-na-dom-23096811.html?h=092b480072a0553e Quote
Becia66 Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 nie miałam pojęcia że mamy w przytułku owczarka pikardyjskiego / pierwszy raz słyszę/ :evil_lol:. Ale Figuniu miałaś nosa że to ogłoszenie wyszukałaś, co za zbieg okoliczności. Quote
Agula99 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 No nieźle i też ma na imię Bella??? O mamciu, ale kosmos!!! :) Quote
figa33 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Agula99 napisał(a):No nieźle i też ma na imię Bella??? O mamciu, ale kosmos!!! :) no bo w sumie taka sunia może mieć na imię tylko Bella :lol: , ja też jak odpisywałam na maila to napisałam ,że to bellisima :evil_lol: Quote
Nutusia Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Ekhmmm... "nasza" Belka ładniejsza ;) :) Quote
majuska Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Nutusia napisał(a):Ekhmmm... "nasza" Belka ładniejsza ;) :) Pewnie że tak :D ale czekam z niecierpliwościa na efekty dzisiejszej sesji Pięknej z Bestią czyli Bella I Elvinio "w akcji" . Karola im napstrykała przez okno, cuda się działy, półtorej godziny totalnego szleństwa, tarzania w piachu, podgryzanki, cuda wianki, gonitwy, seks pozamałżeński i całkowita sodomia i gomoria :D :D :D Quote
Nutusia Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Hmmmm... tarzanie w piasku może niekoniecznie być pożądane do zdjęć ogłoszeniowych (że o sodomie i gomorze nie wspomnę ;)). Quote
majuska Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 To jest sesja tylko i wyłącznie dla nas:eviltong: w końcu nie każda z Was może być w przytulisku i to zobaczyć, a warto:evil_lol: Quote
Nutusia Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 A, to insza inszość - w takim razem jako wielka fanka Belki czekam niecierpliwie ;) Quote
figa33 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 jestem bardzo ciekawa tych zdjęć :cool3: Quote
Recommended Posts