Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No własnie nie wiem czyja to sprawka ten dołek, ale na tym wybiegu głównie siedzi Gucio z Gackiem, dziś dałam Bellę do Gacka i jak zobaczyłam co wyczyniaja, to ich zostawiłam razem ( Gucia niestety przymykając bo bałam się że ich troje to jednak za dużo pałera, żeby samych zostawić i może być jakaś zazdrość ) tak więc myslę, że to albo Gucio, albo Gacek tak kopią ;) Bella się nudziła troche n atym mniejszym wybiegu z Ogim, bo to dziadek i w dodatku lekko kulejący, więc tak z nią nie poszaleje, natomiast jak poczuli z Gackiem mięte do siebie, to myślałam, że umrę ze śmiechu..trzeba ją jeszcze z Guciem wypróbować ;)
Myślę, że Bella świetnie czułaby sie gdyby miała jakiegos drugiego psa do towarzystwa, ona jest bardzo koleżeńska :)

Posted

majuska napisał(a):

Myślę, że Bella świetnie czułaby sie gdyby miała jakiegos drugiego psa do towarzystwa, ona jest bardzo koleżeńska :)

to może ją z Gackiem będziemy proponować w pakiecie ? :razz:
Patrząc na te zdjęcia wcale sie nie dziwię że nikt jej nie szuka. :diabloti:

Posted

miałam przed chwilką telefon o bellę. Pani ze Stalowej Woli, mieszka sama w bloku, ma Yorka, nie pracuje. Bardzo miła i inteligentnie brzmi ale ,,poszła'' na urodę Belli i wyperswadowałam jej pieska którego chciała na kanapę. Chociaż strasznie sie na nią uparła i mówi że sie jeszcze zastanowi ale jak dla mnie to nie jest dom dla Belli.

Posted

majuska napisał(a):
Nie widze jej w bloku, chyba że w 100 metrowym mieszkaniu, natomiast z Yorkiem ją widzę bardzo :D

mówiła babka że ma duże mieszkanie ale Bella to żywioł i wymaga długich spacerów i szaleństw, nie spodziewam się, żeby kobitka będąc sama dała sobie z nią radę.

Posted

majuska napisał(a):
dziś dałam Bellę do Gacka i jak zobaczyłam co wyczyniaja, to ich zostawiłam razem :)

A wyczyniają sobie, oj wyczyniają:evil_lol: Wczoraj, jak czekałam na Agulę byłam świadkiem bardzo konkretnych amorów ze strony Gacka, który próbował dosiąśc Belli. Ona nie potraktowała tego na serio, bo od razu przewróciła się na plecki i zachęcała go do figli innej natury :razz:W tle za to miałam Hajdi, która podbną akcję co Gacek uskuteczniała w "stosunku" do kocyka. Cóż za aura seksu w Boguchwale! Ciekawe, czy to zaraźliwe:diabloti:

Posted

O matko i córko! Belka, ja myślałam, że Ty jesteś dama, a Ty jesteś... wiejski burek, ubłocony i potargany ;)
Ja tym się metrażem mieszkania nie zrażała. Naszego Lupusa (OMC malamuta) wyadoptowaliśmy kobiecie, która mieszka w kawalerce, a takie ma spacery i tak jest wymordowany, że dom traktuje tylko jak budę. Zje, napije się i pada. A i to nie zawsze, bo Pańcia jeszcze potrafi obudzić i szarpakiem się przeciągać :)

Posted

Nutusiu , przegonić malamuta to zdaje się sztuka , a jeszcze tak aby potem łypał złowrogo na dźwięk słowa "spacerek" to już coś .:evil_lol:
Metraż ma znaczenie , ale i tak uważam ,że psy są bardzo "elastyczne" , wcisną się w najmniejszy kącik za ukochanym panem.

Posted

ariete2503 napisał(a):
Chodziło mi o stronę tytułową (tam gdzie jest imię i link do wątku), tak jak przy innych psiakach. Po kliknięciu linku do wątku też widzę zdjęcia.

No a teraz ? bo poprawiłam.

Posted

my do bloków nic nie mamy, w większości wypadków nawet wolimy. Ale tu chodzi o osobę ktora chce psa tylko po to, aby błyszczał na kanapie. Ma już yorka z kokardką na głowie, to teraz większy by sie przydał.
Bella to pies wybitnie dla osob aktywnych, energiczny i żywiołowy, musi dać upust swojej energii bo inaczej zwariuje albo zrobi babce demolkę. Nie sadzę żeby samotna osoba dała sobie z nią radę, tym bardziej że będzie drugim psem w domu.
Chodzi o to, że podejrzewam jej rychły powrót to schroniska.
Dzisiaj dzwonił chłopak z Brzostka / miedzy Mielcem a Dębicą/, mieszka w domu ale nie ma ogrodzenia, dopiero w przyszłym roku będą stawiać. Odradziłam branie jakiegokolwiek psa bo to często źle sie kończy.

Posted

U Murki w hoteliku jest tez takie cudo

jakby z naszą Bellą ,,sparzyć'' to dopiero byłyby maluszki.:diabloti:
I własnie tego musimy sie ustrzec, musimy pomyślec o jej sterylizacji.