Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bellissima ostatnio stała się "fanką" motoryzacji: podczas spacerów czai się na przejeżdżające auta i próbuje skoczyć. Kiedyś tak reagowała tylko na pojazdy wydające uciążliwe dźwięki (traktory) bądź te większe gabarytowo, teraz zainteresowała się nawet cichymi osobówkami:shake:.

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejne zapytanie o Bellę z Krakowa. Mieszkanie w kamienicy blisko Błonia ale nie zapewnią tyle ruchu i pracy ile Bella wymaga. Poza tym nie dowozimy psów na miejsce...:cool3:

Posted

Jeśli dom byłby super, można by pewnie pomyśleć o transporcie za zwrot kosztów... Ale jeśli domek nie sprosta właściwej opiece nad psiakiem, nie ma się nad czym zastanawiać :(

Posted

Nutusia napisał(a):
Jeśli dom byłby super, można by pewnie pomyśleć o transporcie za zwrot kosztów

Nutusiu dla nas nie problem dowieźć do Krakowa bo akurat tam mamy kuriera i to darmowego :razz:, jedynym problemem jest znaleźć dom który by spelniał nasze wymogi. Krzywda sie jej w przytulisku nie dzieje, u nas to takie trochę sanatorium i czekamy na ten jeden, jedyny telefon...bez żadnego pośpiechu.

Posted

wiem kochana że jej kibicujesz ale szukamy domu gdzie będzie w centrum uwagi, a nie tylko dodatkiem do rodziny. :lol:
Jej potrzeba poświęcić więcej czasu, pobawić się , dać wyszaleć , uczyć komend, dac zajęcie bo to mądra bardzo bestyja i nie może być pozostawiona samej sobie.

Posted

He, he..królowa jest tylko jedna :D

Pamietajmy tez, że Bella jest miłośniczką wody, mogłaby np. mieć jakiś dom , gdzie np. mają jacht na Solinie i być jego ozdobą :D

Posted

Niee no Figa przeszłaś sama siebie!!! hahah niezły czad, kosmos normalnie z tą Viktorią, może kilka jeszcze fot z jakimiś innymi gwiazdami a my potem wrzucimy do ogłoszeń, że one właśnie ją rekomendują. Najlepiej z jakimiś przystojnymi znanymi facetami, wtedy kobitki na to polecą ;)

A Bella to jest łobuz, wściec się z nią można!! Jak idziemy na spacer razem z Elvisem, to ona takie cyrki daje jak jedzie samochód, że ja już do niej siły nie mam!! To nieraz Elvis posłucha, jak krzyknę "nie wolno", a ta a gdzie tam, przyczajka już z daleka i nie odpuści, a że chodzę na rozciągałce, to o mało ona na samochód nie wskoczyła, trzeba z nią strasznie uważać i w razie W komuś o tym powiedzieć, bo przez przypadek może z niej zostać mokra plama ;)

Posted

[quote name='Agula99'] Najlepiej z jakimiś przystojnymi znanymi facetami, wtedy kobitki na to polecą ;)

proszę bardzo :lol:

[quote name='Agula99']
A Bella to jest łobuz, wściec się z nią można!! Jak idziemy na spacer razem z Elvisem, to ona takie cyrki daje jak jedzie samochód, że ja już do niej siły nie mam!! To nieraz Elvis posłucha, jak krzyknę "nie wolno", a ta a gdzie tam, przyczajka już z daleka i nie odpuści, a że chodzę na rozciągałce, to o mało ona na samochód nie wskoczyła, trzeba z nią strasznie uważać i w razie W komuś o tym powiedzieć, bo przez przypadek może z niej zostać mokra plama ;)

mój Rudolf niestety też tak robi , na większy ruch samochodowy nie zwraca uwagi , ale na pojedynczy samochód potrafi się rzucić , nie ma mowy aby szedł bez smyczy

Posted

Miałam dzisiaj telefon o Bellę z Łańcuta, blok, 2 małych dzieci. Po rozmowie Bella okazała sie być dla nich za duża i za bardzo energiczna. Ale fajna ta kobitka była, mówiła że będzie śledzić nasza stronę i może w końcu dopasuje psiaka /suczkę/do domu.

Posted

Becia66 napisał(a):
Miałam dzisiaj telefon o Bellę z Łańcuta, blok, 2 małych dzieci. Po rozmowie Bella okazała sie być dla nich za duża i za bardzo energiczna. Ale fajna ta kobitka była, mówiła że będzie śledzić nasza stronę i może w końcu dopasuje psiaka /suczkę/do domu.

Beciu może któryś z naszych najnowszych maluszków ?

Agula99 napisał(a):
Szkoda, kiedy ta Bellusia znajdzie ten dom, bo zaczyna się robić trochę nieokrzesana :roll:

Agula co masz na myśli ? bo ja to w sumie nie zauważyłam nic niepokojącego, wulkan, uśmiech, energia, to co zwykle :D

Posted (edited)

majuska napisał(a):
Beciu może któryś z naszych najnowszych maluszków ?

jak ja ich mogę reklamować jak nic o nich nie wiem, przydałoby sie bodaj jedno zdjęcie. Może Mega mogłaby im sesje zrobić np. z Klaudią, ma ich pod nosem więc może improwizować jakieś super ujęcia.
Ps. właśnie zobaczyłam na wątku głównym że zdjęcia są tylko napiszcie jeszcze jakiej płci. :lol:

Edited by Becia66