Nutusia Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Może w ogłoszeniu trzeba dodać "Bella nie dla idiotów" ;) :( Quote
Agula99 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Becia66']dzisiaj rano zaraz po ósmej wyrwał mnie telefon ze snu i słyszę gościa jak mówi dzień dobry :cool3:, czy ta kudłata jeszcze do wzięcia?, ja mówię że tak. To ile Pani za nią chce ?[/QUOTE] Trza było powiedzieć a dwa tysiaki!!!! :evil_lol: Quote
rita60 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Agula99']Trza było powiedzieć a dwa tysiaki!!!! :evil_lol:[/QUOTE] Co tam dwa...trzeba było powiedzieć trzy...przecież warta tego dziewczynka;) Quote
figa33 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Bella ma bardzo dużą oglądalność na tablicy , ale co z tego ?...:shake: załamka Quote
majuska Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Agula99']Trza było powiedzieć a dwa tysiaki!!!! :evil_lol:[/QUOTE] No chyba musismy zacząć tak z tymi ludźmi gadać :D Ja mam dziś dzień oszołoma :D dzwoni gość: ja w sprawie psa, no to ja zachodzę w głowę, czy ze schronu, czy do strzyżenia chce, no to jak już dojdziemy, że ze schronu, to pytam , o którego mu chodzi, no tego z tablicy, ale dokładnie, bo my mamy dużo psów na tablicy ogłoszonych, no taki mały, no to myślę, czy może , któryś ze szczeniaków ( chociaż w duchu to już wiem, że nie dam mu żadnego psa :D ) pytam, chodzi panu o szczeniaka, czy o psa małego gabarytowo, a pan : o YORKA:crazyeye::evil_lol::evil_lol:...kuźwa padłam :D :D :D No Komments :D Quote
figa33 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 ale facetowi chodziło o Bellę ? :roll::crazyeye: Quote
majuska Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 nie, o Yorka :D ... figuś nie wiem o co mu chodziło tak na prawdę, na pewno nie o Bellę, tylko tak tutaj napisałam, bo chciałam się z Wami podzielić tym swoim "bólem " rozmów z oszołomami :D....powiedziałam mu na dowidzenia, że yorków to w schroniskach ze świecą szukać, chyba, że stare i chore.... Quote
figa33 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 aaa , no bo Becia miała telefon o "kudłatą" to może teraz Bella yorkiem została :D Quote
majuska Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='figa33']aaa , no bo Becia miała telefon o "kudłatą" to może teraz Bella yorkiem została :D[/QUOTE] figuś mnie już nic nie zdziwi :D Quote
Nutusia Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Jest gdzieś na dogo taki wątek, gdzie się cytuje "poogłoszeniowe plony". Czasami nie wiadomo czy się śmiać czy płakać, bo tak trochę i śmieszno i straszno zarazem :( Quote
majuska Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Nutusiu mam ten wątek w subskrypcjach, jest to wątek o wdzięcznym tytule "Po ile ten pies" :D Tymczasem Belluchna i Pedro podczas ćwiczeń z Karoląkolą: [video=youtube;-9bIUBYkxMs]http://www.youtube.com/watch?v=-9bIUBYkxMs&feature=youtu.be[/video] Quote
Becia66 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 super filmik, naprawdę mądre te nasze psiaki, szczególnie Bella tak skupiona byłaby świetnym psem do szkolenia. Quote
majuska Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 no właśnie, nie możemy jej "zmarnować " :) Quote
perpe-tua Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Dziewczyny! Na jakie woj. ją ogłaszałyście? Quote
ariete2503 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='figa33']aaa , no bo Becia miała telefon o "kudłatą" to może teraz Bella yorkiem została :D[/QUOTE] Skoro jest sznaucer olbrzym, to może i york olbrzym też jest możliwy. A może tak ją zacząć reklamować?:evil_lol: Quote
ariete2503 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='majuska']Tymczasem Belluchna i Pedro podczas ćwiczeń z Karoląkolą[/QUOTE] Bardzo fajny filmik i bardzo wdzięczna i pojętna aktorka. Od tyłu w tym kubraczku wygląda trochę jak Król Lew.:lol: No i jeszcze Pedrunio... Quote
karolakola Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='majuska']No chyba musismy zacząć tak z tymi ludźmi gadać :D a pan : o YORKA:crazyeye::evil_lol::evil_lol:...kuźwa padłam :D :D :D No Komments :D[/QUOTE] Ja myślę że powinnyśmy gdzieś zacząć to spisywać, będzie dla potomnych :) Myślę że ów jegomość miał naprawdę na myśli Bellę, pochylmy głowy i uczcijmy to minutą ciszy. Quote
Agula99 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Super, super, super!!!! Ale mądrale z nich :) Quote
Becia66 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='perpe-tua']Dziewczyny! Na jakie woj. ją ogłaszałyście?[/QUOTE] ona była na tablicy w całej Polsce , ludzie dzwonili ale chcieli pod drzwi. Quote
figa33 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 fajny filmik , jakie mądrale , Pedro tak z emocjami , a Belcia to z gracją , jak prawdziwa dama :lol: super:loveu: Quote
Becia66 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 (edited) No więc była dzisiaj młoda dziewczyna /ponad 20lat/ z chłopakiem oglądać Bellę. Wzięli ją i Bruna razem na spacer, bardzo się jej spodobała i jest zdecydowana ją adoptować. Rozmawialam z nią teraz długo i sprawa wygląda tak : dom z 20-arowym ogrodem na Staromieściu w Rzeszowie. Wspominała cos o drzewach owocowych więc to taki pewnie rodzaj sadu, dużo miejsca do biegania. Mieli wcześniej owczarka dlugowłosego ktory w zimie mieszkał w domu, w a lecie na zewnątrz. Bella też teraz mieszkałaby w domu, a w lecie na zewnątrz, dziewczyna zawsze rano biega i takiego energicznego psa szuka, potem idzie na zajęcia i wraca po 5-6 godzinach. W tym czasie w domu jest mama do 11 godzny i Bella moglaby być w domu bądź na zewnątrz -wg upodobań, potem wraca dziewczyna i dalej psem może się zajmować, uczyć komend, biegać, zabierać na długie spacery. Za płotem jest inna suczka. Wie że o sierśc Belli trzeba dbać, tamtego owczarka też z mama często czesały. W domu też mieszka brat student, który zwykle wczesnym popołudniem wraca do domu i tez Bellą może się zając. Tata wraca z pracy po 16 godz. Jesli Bella do nich trafi wujek w ciągu 24 godz. zrobi porządną budę, żeby w razie pobytu na zewnątrz miala sie gdzie schowac podczas nieobecności domowników. Mówiłam że Bella to mądra psina i pojętna, powiedziała że będzie z nią pracować bo ma o tym pojęcie, że można w każdej chwili przyjechac i sprawdzić jak psinka się ma, czy schudla, czy szczęsliwa i na koniec zapytala mnie czy jesli Belli jej nie dam, to czy będzie mogła jeszcze przyjechac do przytuliska i chociaż wyprowadzić ją na spacer. Myślę że wizyta adopcyjna niezbędna żeby ocenić jak te warunki naprawdę wyglądają. A teraz oceniajcie sami. Edited February 5, 2014 by Becia66 Quote
figa33 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 w sumie nieźle , tylko zawsze zapala mi się światełko jeśli chodzi o mieszkanie latem na zewnątrz , zimą wewnątrz , bo właściwie to dlaczego ? Quote
Becia66 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='figa33']w sumie nieźle , tylko zawsze zapala mi się światełko jeśli chodzi o mieszkanie latem na zewnątrz , zimą wewnątrz , bo właściwie to dlaczego ?[/QUOTE] no wlaśnie ja mam to samo. I jestem taka zdezorientowana. Quote
majuska Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Beciu nie wyląda to źle, ja mam tylko takie malutkie "ale"...wiesz, że 20-letnia dziewczyna to taki wiek, że zaraz może stwierdzic, że wyjeżdża za granicę do roboty bo tu kicha, zaraz może wziąć ślub i urodzić dziecko itp. itd...co wtedy z Bellą ?? Quote
Recommended Posts