Agula99 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 A Agula n to: Super, super, niech wpada, we wtorki, czwartki, soboty koło 15 :) Quote
majuska Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 A Agula na to: super, super, wreszcie komuś wcisnę spacerki z Elviskiem :D Quote
Becia66 Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='majuska']A Agula na to: super, super, wreszcie komuś wcisnę spacerki z Elviskiem :D[/QUOTE] tak a'propos Elvisa, Karolakola zgodziła się wziąć na siebie brzemię adopcji Elvisa, tak pięknie opowiada o jego walorach i wadach, jakiego domu potrzebuje i jakich ludzi, nawet bloku nie wyklucza - więc ja doszłam do wniosku że nikt go nie zareklamuje tak jak ona. Więc kolejne Elvisowe ogłoszenia proszę z namiarem na Karolakolę, chyba nikt nie protestuje, nieprawdaż ? :diabloti: Quote
Agula99 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Becia66']tak a'propos Elvisa, Karolakola zgodziła się wziąć na siebie brzemię adopcji Elvisa, tak pięknie opowiada o jego walorach i wadach, jakiego domu potrzebuje i jakich ludzi, nawet bloku nie wyklucza - więc ja doszłam do wniosku że nikt go nie zareklamuje tak jak ona. Więc kolejne Elvisowe ogłoszenia proszę z namiarem na Karolakolę, chyba nikt nie protestuje, nieprawdaż ? :diabloti:[/QUOTE] Jak byśym śmiały protestować :) Quote
Agula99 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='majuska']A Agula na to: super, super, wreszcie komuś wcisnę spacerki z Elviskiem :D[/QUOTE] Oj tutaj łatwo się nie da wcisnąć, na jego punkcie jestem przewrażliwiona i wolę z nim sama chodzić, no chyba że mój bratanek go zabiera, to ok :) Quote
Becia66 Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Dzisiaj miałam fajny telefon o Bellę z tarnowiaka, pani ustawiła się w kolejce w razie czego...:roll:. Quote
majuska Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Standart..pół roku ciszy i potem trzy telefony naraz Quote
Becia66 Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='majuska']Standart..pół roku ciszy i potem trzy telefony naraz[/QUOTE] 3 fajne telefony bo reszta to zwykłe buractwo. Quote
Agula99 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Becia66']Dzisiaj miałam fajny telefon o Bellę z tarnowiaka, pani ustawiła się w kolejce w razie czego...:roll:.[/QUOTE] Trzeba było jej zaproponować Hajdi :) Quote
karolakola Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 A czy bywa ktoś w przytulisku w okolicach 11, 12 w środy ? Soboty ok 15 byłyby OK ale nie zawsze by mogła być bo często jeździ na zawody a chciałaby przychodzić częściej stąd szukam jeszcze dodatkowego terminu. Wtorki i czwartki o 15 odpadają bo kończy o 15 dopiero lekcje Quote
majuska Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Karola w przytulisku jest mniej więcej taki rytm : 9-11 rano, 16-18 po południu i do tego się ten ktoś musi dopasować, albo skontaktować z Agulą , która tam siedzi długo w sobotę po południu, ale też we wtorki lub czwartki. W południe to raczej nikogo nie ma. Quote
ariete2503 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='majuska']skontaktować z Agulą , która tam siedzi długo w sobotę po południu, ale też we wtorki lub czwartki. W południe to raczej nikogo nie ma.[/QUOTE] Myślę, że faktycznie na początek ta sobota byłaby OK; ja jadę z Rzeszowa przed 14-tą, wstępuję po Agulę jesteśmy tamzwykle do 18-tej. Jeśli dziewczynie ta pora odpowiada, to dajcie jej namiar na mnie; pojedziemy w sobotę razem. Najwyżej wcześniej wyjdzie, jeśli do końca nie będzie mogła zostać. Quote
karolakola Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='majuska']Karola w przytulisku jest mniej więcej taki rytm : 9-11 rano, 16-18 po południu i do tego się ten ktoś musi dopasować, albo skontaktować z Agulą , która tam siedzi długo w sobotę po południu, ale też we wtorki lub czwartki. W południe to raczej nikogo nie ma.[/QUOTE] Ok, dam zna dziewczynie. Quote
majuska Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 A wracając do Belli :D.....kiedy Państwo ją będą brać, może wzięliby ją wcześniej i po prostu przyjechali do gabinetu zdjąć szwy? ona tam u Jadzi boks rozsadzi jak dojdzie do siebie, wczoraj to mogła jeszcze być przydżumiona, ale dziś i jutro ....i pojutrze.....strach się bać :D Quote
Becia66 Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='majuska']A wracając do Belli :D.....kiedy Państwo ją będą brać, może wzięliby ją wcześniej i po prostu przyjechali do gabinetu zdjąć szwy? ona tam u Jadzi boks rozsadzi jak dojdzie do siebie, wczoraj to mogła jeszcze być przydżumiona, ale dziś i jutro ....i pojutrze.....strach się bać :D[/QUOTE] rozmawiałam - przyjadą, muszę to wszystko jeszcze dograć. Quote
Agula99 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 No i tak się Agula ucieszyła że powierzy komuś Elvisia na spacerki,a tu jak zwykle kuupa ;) hahah noo taak, nigdy się z nikim nie zgramy :) Quote
Becia66 Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Bella jutro zostanie odebrana z hoteliku przez nowych właścicieli, zahaczy jeszcze o gabinet wet Justynki i pomknie do Rzeszowa. :lol: Quote
karolakola Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Agula99']No i tak się Agula ucieszyła że powierzy komuś Elvisia na spacerki,a tu jak zwykle kuupa ;) hahah noo taak, nigdy się z nikim nie zgramy :)[/QUOTE] Eee tam może nie będzie tak źle...to na razie wstępne negocjacje :) Sobota od czasu do czasu już pasuje, teraz może uda się znaleźć jeszcze jakiś drugie dzień . A do której siedzisz Agula w czwartki i wtorki ? Quote
Agula99 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Wiesz, w sobotę to zawsze ktoś jest, to żadne aj waj dla mnie, a na tygodniu nikogo. Jestem tak koło 15, więc sensu nie ma, bo zanim ona dojedzie, to ja sto razy wszystkich wyprowadzę. To może jednak w jakieś inne dni się załapie, jak jest Magda, bo widzę, że raczej tutaj się nie zgramy. Quote
Nutusia Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Belissima - to już DZIŚ! Trzymam kciuki za Twoje... dolce vita! ;) :) Quote
majuska Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Bellka odjeżdża ze swoimi ludźmi....tylko trzeba jeszcze wysłuchać szczegółowych zaleceń Pani Wet :) ( Pani Kaja stwierdziła, że nie będzie się zaprzyjaźniać z Belcią i woli wyjeść kotom gabinetowym żarcie z misek :eviltong: ) Quote
majuska Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 a kilka godzin wcześniej w hoteliku u Jadwini Sterylka?? Jaka sterylka ??? Nic mi o tym nie wiadomo :D Quote
Recommended Posts