Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak się cieszę z adopcji Bellci że nie macie pojęcia. Zasłużyła sobie na taką dobrą rodzinę :loveu: po tylu durnych telefonach, kojcach, budach i bylejakości oferentów.

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']Zaprosiłam Państwa do skorzystania z moich usług, mam nadzieję, że mnie odwiedzą, a wtedy wystylizujemy Belkę na najprawdziwszą Gwiazdę :D[/QUOTE]

fajnie jak by skorzystali
bardzo się cieszę , że Bellissima już w domu :loveu:

Posted

Bellunia to taki włochacz, że na tych zdjęciach u WET nawet nie widać, że jest w kubraczku. Mam nadzieję, że ją za bardzo nie boli, bo wczoraj troszkę pojękiwała. Ale była taka kochana, nawet w tym bólu machała przyjaźnie ogonkiem do Kajulca.

Posted

Witam, dowiedziałam się o tej stronie podczas wizyty u weterynarza. Od bardzo miłej pani z którą spisywałam umowę. Jeśli pani też tu ma konto to bardzo pozdrawiam :) Tak więc chciałam opisać ogólnie co tam jak tam u malucha :) Gdy wróciliśmy do domu Belka uciekała nam na podwórko, nie chciała siedzieć w domu ale po wielu negocjacjach (z pysznymi ciasteczkami które upiekłam przed jej przyjazdem) dała się namówić. Jest bardzo grzeczna, co dziwne nie brudzi w domu i skubana umie otwierać sama drzwi haha. Rano budzę się a tu pies śpi mi na nogach więc cieplutko :D Mały ciekawski nosiur sam się poczęstował małą paczuszką Royal Canina którą zjadł pod moją nieobecność (były zamknięte w szafce!)... w moim łóżku. Cóż jest z nią duuużo śmiechu wita każdego z radością i domaga się pieszczot. Zdziwiło mnie to że szczeka na dzieci a na dorosłych nie, już zdążyła polować na kota sąsiada, całe szczęście kot uszedł z życiem hihi :) I uwielbia swoją piszcząca piłeczkę z którą leży i gryzie sobie w najlepsze. No nie wiem co jeszcze mogę napisać. Rana ładnie wygląda, psineczka ma apetyt, więc wszystko w jak najlepszym porządku.

Posted

Chciałam wrzucić 3 zdjęcia ale jakoś nie mogę się zgrać z tym forum :) Jutro prześle pani na maila, dobrze ?
Wydaje się być szczęśliwa :D Takie pytanie kiedy będę mogła przejść na normalną karmę z RC (te saszetki co dostałam) ?

Posted

[quote name='Becia66']nie będę dzisiaj dzwonić, dam im trochę czasu na dogranie się :lol:.

no to nie będę dzwonić skoro wiadomości z pierwszej ręki.:lol:
Ale żeś sobie poczytała Belcia<3 na swój temat :evil_lol:, mam nadzieję że nie jesteś zbulwersowana ale my tak już mamy przy adopcjach, że drżymy o te nasze kudłate stwory i chcemy by trafiały do jak najlepszych domów.
Przy okazji podaje ci link do wątku Bruna którego również mieliście na spacerze, są już zdjęcia z jego nowego domu
http://www.dogomania.pl/forum/threads/248818-Bruno-black-labrador-też-szuka-domu?p=21554881#post21554881

a tu wątek Czestera z kulawą łapką ktorego też poznałaś
http://www.dogomania.pl/forum/threads/250863-Czester-z-zaspy-najśmieszniejszy-psiak-na-dogo-zajrzyj-pomóż!!!!?p=21852649#post21852649

no i nasz nowy nabytek którego jeszcze nie widzialaś

http://www.dogomania.pl/forum/threads/250844-Mailo-4ro-miesięczne-puchate-cudeńko-do-pilnej-adopcji!!!!?p=21850055#post21850055

Posted

Belcia jadła Brita w schronie, możesz jej spokojnie nasypać, troszkę mieszać z tymi Royalkami i będzie...tylko jak ją znam to ona jest lekko wybredna :D..trzeba będzie coś tam jeszcze dołożyć smakowitego chyba :D

Posted

Belcia<3;21853232 napisał(a):
Nie mam o co się złościć, naprawdę :) Sama pewnie zrobiła bym to samo :) A co do wybredności to nic nie pokazała je wszystko co damy :)

No to super :) oby tak dalej :)