Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na tych zdjęciach wygląda całkiem inaczej niż na tych schroniskowych,
tutaj rzeczywiście widać gówniarza ;)
Ale dzięki Grysiowi ten kawaler dostał szanse na nowe, lepsze życie...

Posted

Super, że psiak już w hoteliku, szkoda, że to nie Gryś :(, ale cieszę się, że ta psina dostała nową szansę :)
Jest rzeczywiście duży :) i chudziutki :(, ale powoli przybierze tu i ówdzie ;)

Posted

[quote name='agat21']Pies śliczny, choć taka chudzina biedna.. Dobrze, że już bezpieczny i w dobrym miejscu.
A Gryś jeszcze się znajdzie, ufam mocno.
A jak Grysia - bis nazwiecie?[/QUOTE]
No własnie!Trzeba pomyslec o jakichs chrzcinach !
Moze ktos zechciałby zrobic zrobic bazarek imienny ???:lol:

Posted

[quote name='yolanovi']Wracając do naszego psiaka: mamy na 90% miejsce w hoteliku lilki w okolicach Kluczborka (dzisiaj mam dostać potwierdzenie czy możemy przywieźć bidoka). Gdyby ta opcja stała sie realna to mamy do przejechania trasę Katowice - Szczyty - Hotelik Lilki Jasienie - Katowice, co w sumie daje dystans ok. 332 km, czyli jakieś 24 l benzyny x 5,3 zł/l = ok 127 zł. Taki byłby koszt transportu.[/QUOTE]
Dopiero wróciłam.
Bazarek kilometrowy zrobię jutro W 1 poście umieszczę m.i. ten tekst.

Posted (edited)

[quote name='b-b']Dopiero wróciłam.
Bazarek kilometrowy zrobię jutro W 1 poście umieszczę m.i. ten tekst.[/QUOTE]
Taki tekst jest ok tylko km wyszło w realu 352 i koszt wycieczki to 135 zł.

Edited by yolanovi
Posted

[quote name='yolanovi']Taki tekst jest ok tylko km wyszło w realu 142 i koszt wycieczki to 135 zł.[/QUOTE]
Umieszczę go z poprawkami i na PW bardzo proszę o konto do wpłat jakie mam podawać za cegiełki:)

Czytam ,że wątek nieGrysia zostanie na wątku Grysia.
Kochane poproście moderatora o dodanie wolnego 2 postu na rozliczenia nieGrysia.
Ułatwi to Wam pracę ale też i tym osobom, które wpłacają pieniążki dla niego i tym którzy będą chcieli coś wpłacić.
Będzie to widocznie bez dopytywania się o stan kasy małego.

Posted

[quote name='b-b']Umieszczę go z poprawkami i na PW bardzo proszę o konto do wpłat jakie mam podawać za cegiełki:)

Czytam ,że wątek nieGrysia zostanie na wątku Grysia.
Kochane poproście moderatora o dodanie wolnego 2 postu na rozliczenia nieGrysia.
Ułatwi to Wam pracę ale też i tym osobom, które wpłacają pieniążki dla niego i tym którzy będą chcieli coś wpłacić.
Będzie to widocznie bez dopytywania się o stan kasy małego.[/QUOTE]

b-b kochana rozliczenie od08.2014 r. znajduje się w poście nr 1 :) mam nadzieję że jest czytelne dla wszystkich :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']b-b kochana rozliczenie od08.2014 r. znajduje się w poście nr 1 :) mam nadzieję że jest czytelne dla wszystkich :)[/QUOTE]

Dopiero jak się doczytałam to to zauważyłam :roll:
Przepraszam:oops:

Bazarek zrobiony [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/256943-CEGIE%C5%81KOWT-na-dojazd-nieGrysia-do-bezpiecznego-hoteliku-do-2-09-20-00?p=22389899#post22389899"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256943-CEGIE%C5%81KOWT-na-dojazd-nieGrysia-do-bezpiecznego-hoteliku-do-2-09-20-00?p=22389899#post22389899[/URL]
Sprawdźcie czy wszystko OK:)

Posted (edited)

[quote name='b-b']Dopiero jak się doczytałam to to zauważyłam :roll:
Przepraszam:oops:

Bazarek zrobiony [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256943-CEGIEŁKOWT-na-dojazd-nieGrysia-do-bezpiecznego-hoteliku-do-2-09-20-00?p=22389899#post22389899[/URL]
Sprawdźcie czy wszystko OK:)[/QUOTE]

Bardzo dziekuję za bazarek. Przeze mnie jest błąd w km - powinno być, że w realu wyszło 352 km, nie [B]142 [/B]- przepraszam i proszę poprawić.

Edited by yolanovi
Posted

[quote name='Martika@Aischa']zaglądam do naszego bohatera :) myślę że zostawimy sierotę na wątku Grysia.
Mam nadzieję że i naszego Grysia w końcu odnajdziemy :([/QUOTE]
Bardzo bym chciała, żeby Gryś się odnalazł.

Posted

[quote name='Besia11']Dziękuję za zaproszenie , u mnie trochę piesków jest na stałe,dlatego jedynie mogę troszkę wspomóc na obecnym bazarku i będę miała pieska na uwadze .[/QUOTE]

Besiu bardzo się cieszę że jesteś z nami :)