Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałam, że to wątek kruszynki też.

Kruszynka dziś pojechała do Warszawy do własnego domku.
Przyjechała po nią cała rodzinka. Państwo wszyscy byli zauroczeni tymi oczkami.
Kruszynka bardzo się stresowała, ale nie reagowała agresją, była uległa i zdezorientowana.
Kochane malutkie stworzonko:loveu:
Już jestem zaproszona na przegląd poadopcyjny;).

Posted

Tajcio trochę się speszył sesją i nie był tak wyluzowany jak zawsze. Dlatego też fotki są ze mną, a nie z TZem (odpwowiedni wyznacznik wielkości psów ;) ), bo mnie Tajcio lepiej zna.

Parę info o psiaku: waży ok. 10 kg, zachowuje czystość, nie ma tendencji do niszczenia, gryzienia rzeczy itd. Na smyczy chodzi całkiem dobrze, choć czasami się czegoś wystraszy i szarpnie delikatnie. Jest bardzo łasy na smaczki, ale nie zna tych sklepowych, woli swojskie klimaty typu parówka, pasztecik. Jest bardzo, bardzo łagodny i uległy - zarówno wobec ludzi jak i wobec psów (bardzo lubi się z nimi bawić). Jest strachliwy, ale bardzo szybko przełamuje lęki i zaczyna garnąć się do człowieka.

Posted (edited)

Super, że Kruszynka już w swoim domku! W schronie zginęłaby schowana w jakiejś budzie...Mestudio i Jej TZ-cie - wielki ukłon dla Was za to, że wbrew zdrowemu rozsądkowi wzięliście ją do siebie:-) Taj wypiękniał:-) Jest nie do poznania:-) (Nie wiem, co się dzieje, ale w pracy nie działa mi na dogo enter:-( Nie mogę zakończyć linii i zacząć od nowej, tylko piszę jednym ciągiem:-( )

Edited by Ewa Marta
Posted

Ewuś, zginęła by na 100%, nawet wczorajsza wizyta Państwa ją bardzo zestresowała, jak wyszliśmy już z domu to usiadła i patrzyła do góry na mnie jakby pytała - no i co mi robisz, co mnie teraz czeka?
Prawdziwa Kruszynka.

Posted

[quote name='mestudio']Ewuś, zginęła by na 100%, nawet wczorajsza wizyta Państwa ją bardzo zestresowała, jak wyszliśmy już z domu to usiadła i patrzyła do góry na mnie jakby pytała - no i co mi robisz, co mnie teraz czeka?
Prawdziwa Kruszynka.[/QUOTE]

Kochane Maleństwo :loveu:
tak, Ewa Marta dobrze prawi - też jestem pełna uznania dla Waszej pracy

Posted

Ostatnie dni to wydarzenie za wydarzeniem.

U Kruszynki wszystko super, jest oczywiście jeszcze zestresowana, ale sypia w łóżku z pańcią i ciągle nadstawia się do przytulania.
Dziś dostała od pańci różowe legowisko i różową obróżkę, szeleczki i trochę innych cudów.

Ja jestem już spokojniejsza, wszystko powinno być dobrze.

Posted

Taj, Kochany, dzięki temu,że Czytaczy nie brakuje .... :

[FONT=comic sans ms]Odliczanie zakończone:smile: :multi:
Dziękuję Wam z całego serca

Dochód z bazarku "Czytaj dla Psa" przeznaczony dla Ogonków:

Wielkiego Szu 292.00 zł

Strachulców 292.00 zł

Mestudio, nie wiem, czy Kruszynka pojechała do DS zadłużona,
jak nie, całą kwotę chcę przekazać dla Taja czekającego
na wymarzony DS w hoteliku u Murki
Natomiast jeśli są jakiekolwiek zobowiązania finansowe wobec Suni...
"dziel matka kiszką", jak uważasz" ;-)

Pozdrawiam i do zobaczenia na następnym bazarku;-)[/FONT]