Majkowska Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Cześć pieseczki :) U nas wczoraj tak wiało i lało. Makabra. Ale gdzieś ostatnio narzekałaś że nie ma deszczu....to masz :D Quote
Murka Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Tajcio jest już właściwie normalnym psiakiem, zaczyna się garnąć do człowieka (zwłaszcza jak wyczuje smaczki ;) ). Jutro/pojutrze powinnam mieć aparat to będą wreszcie fotki łobuziaka :) Quote
mestudio Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Majkowska napisał(a):Cześć pieseczki :) U nas wczoraj tak wiało i lało. Makabra. Ale gdzieś ostatnio narzekałaś że nie ma deszczu....to masz :D Ale to był beznadziejny deszcz, dziś wiatr wszystko wysuszył, ja nie chcę wiatru tylko ulewę tak ze dwa dni. Czekam na zdjęcia pieseczka i podsumowanie podróży i hoteliku za sierpień. Quote
Olusia88 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 a dziś już ładnie i poszedl grosik ode mnie na psiaczki Quote
mestudio Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 (edited) Jest domek bardzo zainteresowany Kruszynką, po kilku rozmowach czekamy na odwiedziny u nas w sobotę. Pani niedawno pożegnała swojego długoletniego przyjaciela i wypatrzyła w ogłoszeniach Kruszynkę. Długo i dużo rozmawiałyśmy, czasami obcy ludzie potrzebują coś komuś powiedzieć. A Kruszyna spokojna, grzeczna, ostrożna, no i uwielbia zaleganie na kanapie. Z Kokotą jędzowatą. W łóżeczku..... Edited September 4, 2013 by mestudio Quote
Majkowska Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Byloby cudownie... tfu tfu, nie zapeszam! Quote
cisowianka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Majkowska napisał(a):Cześć pieseczki :) U nas wczoraj tak wiało i lało. Makabra. Ale gdzieś ostatnio narzekałaś że nie ma deszczu....to masz :D Chyba przez tą zawieje ja nie miałam internetu (bezprzewodowy :angryy:) Quote
Marysia R. Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Mestudio z całej siły zaciskam kciuki za Kruszynkę:) Quote
Aldrumka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 wreszcie otwieramy!!! bazarek z pracami cisowianki dla Taja i Kruszynki - zapraszamy http://www.dogomania.pl/forum/threads/246787-Decoupage-cisowianki-dla-strachulc%C3%B3w-do-12-09-do-22-00 fanty od asl pojechały gdzieindziej Quote
mestudio Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Może jutro będę już spała we własnym domku, kto wie? Quote
Marysia R. Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Dzisiaj wielki dzień Kruszynki:lol: Zaciskam kciuki i czekam na wieści. Quote
mestudio Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Wielkiego dnia raczej nie będzie. Pani nie ma, nie odzywa się też telefonicznie. Quote
Majkowska Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Liczę że jeszcze się odezwie... A jak nie to znaczy że to nie był ten domek. Jaka ona maleńka wyszła na tym zdjęciu. Zupełna kruszynka Quote
mestudio Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 (edited) Siła wyższa. Przed chwilą rozmawiałam z Panią. Trzeba poczekać. edibt: przykre sprawy rodzinne Edited September 7, 2013 by mestudio Quote
Gusiaczek Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-EZWsqDd-V-A/UipC-ELV8KI/AAAAAAAATcU/8pDS5_k2y1s/s640/y9%2520006.jpg Kruszynko, razem z Tobą czekam na Dobry domek dla Ciebie Quote
Murka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Parę fotek Tajcia... jeszcze do końca nie rozpracowałam aparatu, więc zapewniam, że następne będą lepsze :) Chłopaczek uwielbia inne psy i zabawy z nimi. Ostatnio się trochę na mnie "obraził", bo wycwanił się i nie chciał wrócić do boksu - musiałam trochę się za nim pouganiać. Ale już na nowo odbudowujemy dobre stosunki dzięki smaczkom ;) Też dzięki smaczkom nauczył się grzecznie wracać do boksu :) Quote
mestudio Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 No proszę jaki zadowolony z życia, wesoły, radosny :-). Quote
Marysia R. Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 No to za Kruszynkę nadal trzymamy kciuki:kciuki: A Taj... aż trudno uwierzyć że ten rozbrykany psiak z zadartym ogonkiem to ten sam, przerażony Taj z przytuliska:lol: Quote
Recommended Posts