Ellig Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='mestudio'] Kilka dni temu poszły też ogłoszenia na 30 portali, ale cisza......:razz:[/QUOTE] Kciukasy trzymam!:) Quote
Lacia Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Dotarło do mnie 100zł na transport Rudiego i Iskierki! Bardzo dziękuje! Quote
mestudio Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='Lacia']Dotarło do mnie 100zł na transport Rudiego i Iskierki! Bardzo dziękuje![/QUOTE] Dziękuję za potwierdzenie :-). A u Taja cisza bo nikt z ogłoszeń nie dzwoni, ale zrobimy powtórkę ogłoszeniową zaraz. Quote
Ewa Marta Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='mestudio']Najważniejsze - Ewa Marta podarowała 100 zł Kruszynce, Kruszynka jednak podjadała karmę po szczeniaku więc pomyślałam sobie, że te 100 zł przeznaczę na transport Iskierki i Rudiego do Poznania (Macia i Lacia przyjechały po pieski). Jeśli Ewa zadecyduje inaczej to postaram się uzbierać tę stówę na bazarku, ale teraz pieniążki wysyłam bo dziewczyny i tak mają za dużo wydatków.[/QUOTE] Ewciu, zgadzam się z każdą Twoją decyzją:-) Stówa była do Twojej dyspozycji:-) Quote
mestudio Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='Ewa Marta']Ewciu, zgadzam się z każdą Twoją decyzją:-) Stówa była do Twojej dyspozycji:-)[/QUOTE] Ewuś, bardzo Ci dziękuję :-). Quote
Gusiaczek Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Dotarła jeszcze jedna wpłata z bazarku książkowego, zatem dla Szu i Taja po 10.00 zł już w drodze :) Quote
mestudio Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Gusiaczku dziękuję:-). Witam wszystkich zaglądających. Ech, miałam nadzieję, że ten mały psiak szybko znajdzie domek, a tu nic......cisza koszmarna. Pod koniec tygodnia jakieś nowe ogłoszenia zlecę, nowy tekst, zdjęcia inne, trzeba kombinować. Quote
Murka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Mam pytanie: prawdopodobnie w przyszłą sobotę (12.10), o ile pogoda dopisze, będzie u nas muzzy, psi fotograf (pewnie niektórzy kojarzą), będzie robił zdjęcia naszym podopiecznym. Nie wiem ile będzie miał czasu, ale chciałabym porobić profesjonalne fotki choć tym psiakom, które nie miały jeszcze takiej sesji i jej potrzebują do szukania domu. No i pytanie czy chcecie, żeby Tajcia obfocić. Muzzy prosi jedynie za zwrot kosztów dojazdu z Lublina do nas, co po podzieleniu na fotografowane psiaki wynosi naprawdę niewiele (ok. 10-5 zł). Zdjęcia muzzyego można zobaczyć na www.psifotograf.com Quote
mestudio Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='magenka1']ja mogę zasponsorować fotki Taja[/QUOTE] :-) Poprosimy fotki i domek w pakiecie:-). Dopisuję do skarbonki Taja 10zł z bazarku Gusiaczka:-) Quote
Majkowska Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Gdzie te fotki z zawodowym modelem ? ;) Quote
Murka Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Tajcio zaczął się bawić zabawkami :) niewiele mu do szczęścia potrzeba, bo potrafi bawić się byle patyczkiem czy nawet korą z drzewa - osobiście oderwaną ;) Uwielbia też wszelkie piłeczki, gumowe gryzaki itd. Lubi coś obgryzać i nosić w pyszczku. Natomiast w boksie jest super grzeczniutki, kocyków nie rozdrabnia i ząbków na budce nie ostrzy :) Jutro sesja, mam nadzieję, że Tajcio się nie speszy przed panem fotografem i pokaże jak się ładnie potrafi bawić i cieszyć do człowieka :) Quote
mestudio Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 A ja czekam na sesję i jak będą nowe zdjęcia to zaraz robię nowe ogłoszenia chłopakowi. Quote
cisowianka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Chyba wszyscy zaglądający czekają na fotki ;) Quote
Recommended Posts