Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lacia']Dotarło do mnie 100zł na transport Rudiego i Iskierki! Bardzo dziękuje![/QUOTE]

Dziękuję za potwierdzenie :-).

A u Taja cisza bo nikt z ogłoszeń nie dzwoni, ale zrobimy powtórkę ogłoszeniową zaraz.

Posted

[quote name='mestudio']Najważniejsze - Ewa Marta podarowała 100 zł Kruszynce, Kruszynka jednak podjadała karmę po szczeniaku więc pomyślałam sobie, że te 100 zł przeznaczę na transport Iskierki i Rudiego do Poznania (Macia i Lacia przyjechały po pieski).
Jeśli Ewa zadecyduje inaczej to postaram się uzbierać tę stówę na bazarku, ale teraz pieniążki wysyłam bo dziewczyny i tak mają za dużo wydatków.[/QUOTE] Ewciu, zgadzam się z każdą Twoją decyzją:-) Stówa była do Twojej dyspozycji:-)

Posted

Gusiaczku dziękuję:-).

Witam wszystkich zaglądających.

Ech, miałam nadzieję, że ten mały psiak szybko znajdzie domek, a tu nic......cisza koszmarna.
Pod koniec tygodnia jakieś nowe ogłoszenia zlecę, nowy tekst, zdjęcia inne, trzeba kombinować.

Posted

Mam pytanie: prawdopodobnie w przyszłą sobotę (12.10), o ile pogoda dopisze, będzie u nas muzzy, psi fotograf (pewnie niektórzy kojarzą), będzie robił zdjęcia naszym podopiecznym. Nie wiem ile będzie miał czasu, ale chciałabym porobić profesjonalne fotki choć tym psiakom, które nie miały jeszcze takiej sesji i jej potrzebują do szukania domu. No i pytanie czy chcecie, żeby Tajcia obfocić. Muzzy prosi jedynie za zwrot kosztów dojazdu z Lublina do nas, co po podzieleniu na fotografowane psiaki wynosi naprawdę niewiele (ok. 10-5 zł).
Zdjęcia muzzyego można zobaczyć na www.psifotograf.com

Posted

Tajcio zaczął się bawić zabawkami :) niewiele mu do szczęścia potrzeba, bo potrafi bawić się byle patyczkiem czy nawet korą z drzewa - osobiście oderwaną ;) Uwielbia też wszelkie piłeczki, gumowe gryzaki itd. Lubi coś obgryzać i nosić w pyszczku. Natomiast w boksie jest super grzeczniutki, kocyków nie rozdrabnia i ząbków na budce nie ostrzy :)

Jutro sesja, mam nadzieję, że Tajcio się nie speszy przed panem fotografem i pokaże jak się ładnie potrafi bawić i cieszyć do człowieka :)