Gusiaczek Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='cisowianka'] Gusiaczku pogratulować wyniku, fiu, fiu.[/QUOTE] Dziękuję Cisowianko - serce rośnie, że tylu Czytaczy nas odwiedziło i zrobiło zakupy:) Quote
Gusiaczek Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [FONT=comic sans ms]Właśnie otrzymałam meldunek od Siwego, że przelew w drodze. Dochód z bazarku leci na konto mestudio, która obdzieli Szu i Taja: każdy z nich otrzymuje po 292.00 zł [/FONT] [FONT=comic sans ms]Jeszcze raz w imieniu Ogonków z całego serca dziękuję Kochanym Czytaczom :smile: Gościć Was na bazarku to czysta przyjemność. Do zobaczenia.[/FONT] Quote
mdk8 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 kochani bardzo proszę o pomoc dla Jagny z tego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240050-Owczarki-Iwony-watek-zbiorczy-onk%C3%B3w-w-Chacie-Zwierzaka?p=21323242#post21323242[/URL] która jest po ciężkiej operacji z ogromnym rachunkiem do zapłacenia za nią. Quote
mestudio Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Dla Taja strachulca wpłynęło 180 zł bazarku zorganizowanego przez Aldrumkę z fantami cisowianki. Bardzo dziękuję za pomoc. Murka, proszę o koszty transportu pieska. Quote
Gusiaczek Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Witaj Tajowski - jesteś fajowski ;) Quote
Murka Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Transport Taja kosztował tyle co Jody, czyli 155 zł. Pytanie: w poniedziałek będzie wet u nas; czy doszczepić Taja na wirusówki (bardzo wskazane)? Koszt to byłby 24 zł + ok. 5 zł jako częściowe koszty dojazdu weta. Quote
mestudio Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 Doszczepić kolegę oczywiście. Przeleję za transport i szczepienia w weekend :-). Wrzuciłam Taja na bazarek ogłoszeniowy, czekam na linki aktywacyjne. [B]Dotarły na konto pieniążki dla Taja z bazarku kochanej Gusiaczek :-). Pięknie dziękuję i zaczynam się zastanawiać czy kiedykolwiek dam radę się odwdzięczyć za tę dobroć. Gusiaczku, bardzo, bardzo dziękujemy za 292zł.[/B] Quote
Olusia88 Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [B]mestudio [/B]3 września poszedł przelew ode mnie za wrzesień a nie widzę w rozliczeniu - możesz sprawdzić czy dotarł ? Quote
Gusiaczek Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='mestudio']Doszczepić kolegę oczywiście. Przeleję za transport i szczepienia w weekend :-). Wrzuciłam Taja na bazarek ogłoszeniowy, czekam na linki aktywacyjne. [B]Dotarły na konto pieniążki dla Taja z bazarku kochanej Gusiaczek :-). Pięknie dziękuję i zaczynam się zastanawiać czy kiedykolwiek dam radę się odwdzięczyć za tę dobroć. Gusiaczku, bardzo, bardzo dziękujemy za 292zł.[/B][/QUOTE] Ogromnie się cieszę, że daję radę wspomagać w szlachetnej, wspaniałej Wasze pracy. To dla mnie ogromna satysfakcja i radość i nie ma co się odwdzięczać - uratowane ogonkowe istnienia są nagrodą dla wszystkich :) Quote
TZmestudio Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Gusiaczek']Ogromnie się cieszę, że daję radę wspomagać w szlachetnej, wspaniałej Wasze pracy. To dla mnie ogromna satysfakcja i radość i nie ma co się odwdzięczać - uratowane ogonkowe istnienia są nagrodą dla wszystkich :)[/QUOTE] Czuję unoszący się duch Siwego nad głowami spoglądający jak Gusiaczek pisze i co pisze..... :-D TZmestudio Quote
Gusiaczek Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Niezły z Ciebie Czujka ;) Hmmmmmmmmm. gdyby nie kontrol Siwego pewnikiem znów pierdoł bym nawsadzała ;) Quote
mestudio Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='Olusia88'][B]mestudio [/B]3 września poszedł przelew ode mnie za wrzesień a nie widzę w rozliczeniu - możesz sprawdzić czy dotarł ?[/QUOTE] A ja się zastanawiałam gdzie to wpisać, ale już mnie olśniło, że dla strachulca -jest oczywiście i bardzo dziękuję. [quote name='Gusiaczek']Ogromnie się cieszę, że daję radę wspomagać w szlachetnej, wspaniałej Wasze pracy. To dla mnie ogromna satysfakcja i radość i nie ma co się odwdzięczać - uratowane ogonkowe istnienia są nagrodą dla wszystkich :)[/QUOTE] A my zapraszamy do nas na niezapowiedzianą kontrolę najlepiej na przełomie maja i czerwca kiedy przepięknie kwitną i pachną lilaki...... Wysłałam pieniążki za transport i szczepienia 184 zł :-). Quote
mestudio Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 Zrobiłam zestawienie finansów i mamy na opłacenie hoteliku za wrzesień + jakaś górka. Jaka, zobaczymy jak nas podsumują. Najważniejsze - Ewa Marta podarowała 100 zł Kruszynce, Kruszynka jednak podjadała karmę po szczeniaku więc pomyślałam sobie, że te 100 zł przeznaczę na transport Iskierki i Rudiego do Poznania (Macia i Lacia przyjechały po pieski). Jeśli Ewa zadecyduje inaczej to postaram się uzbierać tę stówę na bazarku, ale teraz pieniążki wysyłam bo dziewczyny i tak mają za dużo wydatków. Quote
Marysia R. Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Mestudio mam pytanie, ponieważ w poście rozliczeniowym nie ma też pieniążków z bazarku i spadku po Ince, które przesyłałam jakiś czas temu dla Taja. Z tego co pamiętam potwierdzałaś nawet na wątku, że dotarły więc pewnie się gdzieś zawieruszyły po drodze:) Quote
mestudio Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='Marysia O.']Mestudio mam pytanie, ponieważ w poście rozliczeniowym nie ma też pieniążków z bazarku i spadku po Ince, które przesyłałam jakiś czas temu dla Taja. Z tego co pamiętam potwierdzałaś nawet na wątku, że dotarły więc pewnie się gdzieś zawieruszyły po drodze:)[/QUOTE] Pewnie mój mózg się zawieruszył i nie wpisałam albo próbowałam i miałam problem z laptopem, często nie mogę edytować postów, albo jak już wejdę w edycję to mi się zawiesza przy wysyłaniu. TZ nie che mi naprawić i się ze mnie podśmiewa i tak się męczę. Dlatego pilnujcie proszę. Zaraz uzupełnię. Quote
mestudio Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 Ale już wiem kto winien:-), TZ zrobił podsumowanie w poście 170, a ja już nie zrobiłam. Także mam na kogo zwalić. Quote
Marysia R. Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Przy tylu rozliczeniach nie trudno coś "zgubić";) Ode mnie oprócz tych 88zł po Ince powinno być jeszcze 50zł z bazarku cegiełkowego:) Wysyłałam to jednym przelewem, 02.09. Quote
mestudio Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='Marysia O.']Przy tylu rozliczeniach nie trudno coś "zgubić";) Ode mnie oprócz tych 88zł po Ince powinno być jeszcze 50zł z bazarku cegiełkowego:) Wysyłałam to jednym przelewem, 02.09.[/QUOTE] Tak, sprawdzam po kolei wszystkie przelewy i dopisuję co zgubione, ale to chyba już koniec przywłaszczeń:-). Quote
Marysia R. Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='mestudio']Tak, sprawdzam po kolei wszystkie przelewy i dopisuję co zgubione, ale to chyba już koniec przywłaszczeń:-).[/QUOTE] Dziękuję:) Quote
mestudio Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 Sprawdziłam całość i wszystko jest uzupełnione, nic więcej nie zachachmęciłam. Ale sprawdzajcie w przyszłości proszę. Quote
Murka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Koszt szczepienia Taja to 24 zł + 5 zł częściowe koszty dojazdu weta (25 zł na 5 szczepionych psów) + 2 zł książeczka: http://images64.fotosik.pl/212/5e75770f97e32734gen.jpg I rozliczonko robię, bo minęło 30 dni hotelowania... Chyba, że wolicie na koniec miesiąca, ale na koniec sierpnia nie robiłam, więc może tak będzie też ok (dla mnie jak najbardziej): Wpłaty: +184 zł mestudio Razem: +184 zł Koszty: -300 zł hotelowanie -155 zł transport z Kozienic -24 zł wirusówki -5 zł częściowe koszty dojazdu weta -2 zł książeczka zdrowia Razem: -486 zł +184 zł - 486 zł = -302 zł Stan konta na 24 września wynosi -302 zł. Quote
mestudio Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Przelew za hotelik poleciał. Kilka dni temu poszły też ogłoszenia na 30 portali, ale cisza......:razz: Quote
Gusiaczek Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Cześć Tajowski, ale mamy wredną pogodę, co? Trzymaj się :) Quote
Recommended Posts