Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=comic sans ms]Właśnie otrzymałam meldunek od Siwego, że przelew w drodze.
Dochód z bazarku leci na konto mestudio, która obdzieli Szu i Taja:
każdy z nich otrzymuje po 292.00 zł
[/FONT]

[FONT=comic sans ms]Jeszcze raz w imieniu Ogonków
z całego serca dziękuję Kochanym Czytaczom :smile:
Gościć Was na bazarku to czysta przyjemność.
Do zobaczenia.
[/FONT]

Posted

kochani bardzo proszę o pomoc dla Jagny z tego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240050-Owczarki-Iwony-watek-zbiorczy-onk%C3%B3w-w-Chacie-Zwierzaka?p=21323242#post21323242[/URL] która jest po ciężkiej operacji z ogromnym rachunkiem do zapłacenia za nią.

Posted

Transport Taja kosztował tyle co Jody, czyli 155 zł.
Pytanie: w poniedziałek będzie wet u nas; czy doszczepić Taja na wirusówki (bardzo wskazane)? Koszt to byłby 24 zł + ok. 5 zł jako częściowe koszty dojazdu weta.

Posted

Doszczepić kolegę oczywiście.

Przeleję za transport i szczepienia w weekend :-).

Wrzuciłam Taja na bazarek ogłoszeniowy, czekam na linki aktywacyjne.

[B]Dotarły na konto pieniążki dla Taja z bazarku kochanej Gusiaczek :-). Pięknie dziękuję i zaczynam się zastanawiać czy kiedykolwiek dam radę się odwdzięczyć za tę dobroć.
Gusiaczku, bardzo, bardzo dziękujemy za 292zł.[/B]

Posted

[quote name='mestudio']Doszczepić kolegę oczywiście.

Przeleję za transport i szczepienia w weekend :-).

Wrzuciłam Taja na bazarek ogłoszeniowy, czekam na linki aktywacyjne.

[B]Dotarły na konto pieniążki dla Taja z bazarku kochanej Gusiaczek :-). Pięknie dziękuję i zaczynam się zastanawiać czy kiedykolwiek dam radę się odwdzięczyć za tę dobroć.
Gusiaczku, bardzo, bardzo dziękujemy za 292zł.[/B][/QUOTE]

Ogromnie się cieszę, że daję radę wspomagać w szlachetnej, wspaniałej Wasze pracy.
To dla mnie ogromna satysfakcja i radość i nie ma co się odwdzięczać
- uratowane ogonkowe istnienia są nagrodą dla wszystkich :)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Ogromnie się cieszę, że daję radę wspomagać w szlachetnej, wspaniałej Wasze pracy.
- uratowane ogonkowe istnienia są nagrodą dla wszystkich :)[/QUOTE]
Czuję unoszący się duch Siwego nad głowami spoglądający jak Gusiaczek pisze i co pisze..... :-D
TZmestudio

Posted

[quote name='Olusia88'][B]mestudio [/B]3 września poszedł przelew ode mnie za wrzesień a nie widzę w rozliczeniu - możesz sprawdzić czy dotarł ?[/QUOTE]

A ja się zastanawiałam gdzie to wpisać, ale już mnie olśniło, że dla strachulca -jest oczywiście i bardzo dziękuję.

[quote name='Gusiaczek']Ogromnie się cieszę, że daję radę wspomagać w szlachetnej, wspaniałej Wasze pracy.
- uratowane ogonkowe istnienia są nagrodą dla wszystkich :)[/QUOTE]

A my zapraszamy do nas na niezapowiedzianą kontrolę najlepiej na przełomie maja i czerwca kiedy przepięknie kwitną i pachną lilaki......

Wysłałam pieniążki za transport i szczepienia 184 zł :-).

Posted

Zrobiłam zestawienie finansów i mamy na opłacenie hoteliku za wrzesień + jakaś górka. Jaka, zobaczymy jak nas podsumują.

Najważniejsze - Ewa Marta podarowała 100 zł Kruszynce, Kruszynka jednak podjadała karmę po szczeniaku więc pomyślałam sobie, że te 100 zł przeznaczę na transport Iskierki i Rudiego do Poznania (Macia i Lacia przyjechały po pieski).
Jeśli Ewa zadecyduje inaczej to postaram się uzbierać tę stówę na bazarku, ale teraz pieniążki wysyłam bo dziewczyny i tak mają za dużo wydatków.

Posted

Mestudio mam pytanie, ponieważ w poście rozliczeniowym nie ma też pieniążków z bazarku i spadku po Ince, które przesyłałam jakiś czas temu dla Taja. Z tego co pamiętam potwierdzałaś nawet na wątku, że dotarły więc pewnie się gdzieś zawieruszyły po drodze:)

Posted

[quote name='Marysia O.']Mestudio mam pytanie, ponieważ w poście rozliczeniowym nie ma też pieniążków z bazarku i spadku po Ince, które przesyłałam jakiś czas temu dla Taja. Z tego co pamiętam potwierdzałaś nawet na wątku, że dotarły więc pewnie się gdzieś zawieruszyły po drodze:)[/QUOTE]

Pewnie mój mózg się zawieruszył i nie wpisałam albo próbowałam i miałam problem z laptopem, często nie mogę edytować postów, albo jak już wejdę w edycję to mi się zawiesza przy wysyłaniu. TZ nie che mi naprawić i się ze mnie podśmiewa i tak się męczę.
Dlatego pilnujcie proszę.
Zaraz uzupełnię.

Posted

Przy tylu rozliczeniach nie trudno coś "zgubić";)
Ode mnie oprócz tych 88zł po Ince powinno być jeszcze 50zł z bazarku cegiełkowego:) Wysyłałam to jednym przelewem, 02.09.

Posted

[quote name='Marysia O.']Przy tylu rozliczeniach nie trudno coś "zgubić";)
Ode mnie oprócz tych 88zł po Ince powinno być jeszcze 50zł z bazarku cegiełkowego:) Wysyłałam to jednym przelewem, 02.09.[/QUOTE]

Tak, sprawdzam po kolei wszystkie przelewy i dopisuję co zgubione, ale to chyba już koniec przywłaszczeń:-).

Posted

Koszt szczepienia Taja to 24 zł + 5 zł częściowe koszty dojazdu weta (25 zł na 5 szczepionych psów) + 2 zł książeczka:
http://images64.fotosik.pl/212/5e75770f97e32734gen.jpg

I rozliczonko robię, bo minęło 30 dni hotelowania... Chyba, że wolicie na koniec miesiąca, ale na koniec sierpnia nie robiłam, więc może tak będzie też ok (dla mnie jak najbardziej):

Wpłaty:
+184 zł mestudio
Razem: +184 zł

Koszty:
-300 zł hotelowanie
-155 zł transport z Kozienic
-24 zł wirusówki
-5 zł częściowe koszty dojazdu weta
-2 zł książeczka zdrowia
Razem: -486 zł

+184 zł - 486 zł = -302 zł
Stan konta na 24 września wynosi -302 zł.