Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy mestudio kontaktowała się z DSem; do mnie mama tej dziewczyny dzwoniła w Wielką Sobotę (trochę pretensjonalna osoba). Ogólnie Taj był wystraszony (córka zjechała do domu na Święta), ale już się przyzwyczaił do tej dziewczyny i mowy nie było o oddaniu. Nie miałam głowy pytać jak tam sprawy z agresją Taja, bo musiałam np. udowadniać, że książeczka Taja jest faktycznie Taja i parę innych dziwnych spraw tłumaczyć.

• 5 months later...
  • Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomo, Murka miała różne rozmowy telefoniczne w tej sprawie i pieskowi nic złego się nie dzieje.

Przy tak dużej ilości psów nie mam czasami głowy do opisywania zawiłości niektórych spraw.

Myślę, że należy się cieszyć, że nikt nawet nie pomyślał o oddaniu psa jak rzeczy.

Posted

Zapomniałam dodać, że dostałam ostatnio - jakieś 3 tygodnie temu- zdjęcia Kruszynki kochanej na komórkę z pozdrowieniami. Bardzo to miłe, że ludzie się przypominają :smile: i chwalą tym, jak dbają o przygarnięte psiaki.