Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, zwyzywałam dziś Alutkę od... Greyki!!!! Od wczoraj ma nową zabawę - łap mnie, a ja się nie dam. Udaję, że idę z Tobą do domu, ale w ostatniej chwili zmieniam zdanie... Wyszłam dziś z siebie i stanęłam obok. Helka siedziała na posesji sąsiadki i darła paszczę, że chce do domu, ale nie chciała przejść przez płot, bo - myślałby kto - Alutki się boi. Alutka za nic nie chciała przyjść do domu! Helenka już na płocie w pewnym momencie siedziała, więc pomyślałam, że podejdę, wezmę na ręce i zaniosę do domu... Gdzie tam - ja do płotu - Helka z powrotem u sąsiadki. A róbta co chceta i dajcie mi święty spokój!!!!

Posted

Rozwód chyba musiałabym wziąć - wtedy Sławek by się wyprowadził i zabrał Helenkę i... Lesia :)
A ja bym sobie zostawiła resztę, zamknęła działalność spółki z nieograniczoną odpowiedzialnością i tyle ;)

Posted

Nie codziennie pierwszy maja i taki bezproblemowy tymczas jak nasza Chmurka albo Wasza Kenia ;)

A Buźka teraz jest Miszka - i jak na mojego tymczasa przystało - w DS jest aniołeczkiem! Nawet suchą karmę je! ;) Żadnej tęsknoty, żadnej depresji! Brzusio pełny, głasków ile wlezie, a do tego zabawa, zabawa i jeszcze raz zabawa :) Dostałam zdjęcia, ale na telefon i nie umiem przerzucić :(

Posted

No, fakt... :)

Za to Alutka wczoraj o mało nie straciła życia! Zatłukłabym, gdybym dopadła złodziejkę, która z blatu w ułamku sekundy zwędziła plaster boczku przeznaczonego na grochówkę!!!!!!!!!!!!!!!
No, ale nie dopadłam, bo taka szybka nie jestem.... ;)

Posted

Raczej na gwoździu! :)

Nie, na żelaznym zapasie boczusia własnego wędzenia ;) Żelaznym, znaczy takim zamkniętem w miejscu niedostępnym dla psi mord o przydługich odnóżach :)

Posted

O tej ratlereczce mówiłam, bo nie mogę zapomnieć. Jest na geriatrii na Paluchu. Lat 13, skulona, chce na ręce, a ma plastikową miskę do spania z zasikanym kocykiem....

Posted

TZ właśnie sprawdził stan konta względem wpłat bazarkowych, a tam... niespodzianka! 81,12 zł od Mattilu, do podziału pomiędzy Chmurkę i Alutkę (czyli po 40,56 na łepeczek). Moniko, bardzo Ci dziękuję :)

Posted

No właśnie, bąknęłam Tomkowi i suni, cisza była odpowiedzią.... Wymowna cisza....... Więcej zdjeć tej niuni jest na watku Koszyczek niechcianych staruszków.

Posted

[quote name='malagos']No właśnie, bąknęłam Tomkowi i suni, cisza była odpowiedzią.... Wymowna cisza....... Więcej zdjeć tej niuni jest na watku Koszyczek niechcianych staruszków.[/QUOTE] Czy możesz podać link do koszyczka?

Posted

[quote name='Nutusia']TZ właśnie sprawdził stan konta względem wpłat bazarkowych, a tam... niespodzianka! 81,12 zł od Mattilu, do podziału pomiędzy Chmurkę i Alutkę (czyli po 40,56 na łepeczek). Moniko, bardzo Ci dziękuję :)[/QUOTE]
Na zdrowie!!! Ciesze sie, ze choc troche moge pomoc tym, co mi w serce zapadly/ zapadli ;)