Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dopiero teraz mi się odtworzył filmik. Rzeczywiście sunia to bidulinka straszna, mam nadzieję, że szybko zaufa człowiekowi pod Waszymu Murko ciepłym skrzydłami.. za to Ciaptak - bezstresowiec zupełny :D
I pewnie Dorotko masz rację, że on jest taki fajny, młody, wesoły, że każdy myśli, że na pewno znajdzie domek.. ech...
A ten facet "od pomiarów" już się nie odezwał, jak mu napisałam, że wymagana jest wizyta przedadopcyjna.

Posted

Czy nie wciąż żadnych telefonów o Ciaptaczka? Nie mogę tego pojąć - tyle ogłoszeń... i nic :shake:
Miał takie szczęście na początku życia, czyżby go teraz opuściło?

Posted

Ktoś tam dzwoni, ale na razie żadnych konkretów... Dzisiaj np. dzwonił pan z Lublina i zapowiedział, że przyjedzie zapoznać się z psiakiem, ma jeszcze zadzwonić wcześniej. Czy faktycznie przyjedzie to się okaże. Póki co parę fotek z zabaw z Hanią :)

Posted

Piękne zdjęcia, Ciaptuś taki wesoły i tak się fajnie bawi z Hanią. Chyba ją bardzo lubi, prawda?
Mocno trzymam kciuki, żeby wreszcie ktoś sensowny zainteresował się nim.. taki fajny psiur ;)

Posted

Wczoraj był pan, o którym pisałam, że dzwonił i się zapowiadał. Chciał zobaczyć Ciaptaka na żywo. Baaaardzo mu przypadł do serca i pan baaardzo sympatyczny. Jego synek (8 lat) zakochał się w Ciapkowych fotkach i marzy o takim piesku. Teraz tylko pan musi przekonać żonę (obawiała się czy Ciapek nie jest za duży).
Mam cichą nadzieję, że się uda. Wówczas Ciaptak zamieszkałby w domku z ogródkiem w Lublinie :)

Posted

Witam,
Na początku chciałbym bardzo podziękować wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób pomogli naszej Agatce! Stokrotne dzięki za uratowanie tego psiaka.
Agatka jest z nami już pół roku i mogę śmiało stwierdzić, że jej przygarnięcie było jedną z najlepszych decyzji jakie mogliśmy podjąć. Moja żona miała wcześniej zwierzaki, ale dla mnie jest to pierwszy piesek. Agatka jest bardzo radosna, grzeczniutka, bezproblemowa... po prostu idealna.
pozdrawiam,
Krzesimir

PS kilka zdjęć
ostatnich spacerków:

Mała drzemka na słoneczku

Kto nas budzi i po co :P?

Nietoperek

Agatka pomaga mi w pracy na komputerze

Posted

Bardzo się cieszę!!! Agatko, ciesz się pięknym, psim życiem na brzuchu swoich opiekunów, na fotelu i na podusi na kanapie...Miodzio! Jak wspomnę chwilę, gdy ją zobaczyłam pierwszy raz na tamtym podwórku i usłyszałam,że pani nie może jej zatrzymać, bo nie ma za co ją karmić a ja przyjechałam, aby pomóc jej kumplowi-Jackusiowi....serce mi się ścisnęło...Potem pojechała do Radys....brrrrr i wróciła cudownie, aby za chwilę urodzić....No i ten pierwszy widok Agatki ze sznurkiem plastikowym na szyi...

Posted

Jakie cudne wieści i zdjęcia! Wielkie wielkie dzięki! Miód w serce lejecie :loveu: Jesteście kochani, że daliście dom tej wspaniałej sunieczce. Spędziłam z nią tylko 2 dni, ale to wystarczyło, żeby przekonać się jaką fajną i spragnioną dobroci jest psiną. Cichutka, grzeczniutka, a jednocześnie taka wdzięczna za każdy dobry gest. Pewnie u Was trochę się ośmieliła, ale widać na zdjęciach, że nadal jest cichą i słodką psinką. Cieszę się bardzo, że na siebie trafiliście :multi: Widać, że to jest właśnie miejsce Agatce pisane na ziemi ;)

Posted

Widać, że Agatka też była Ci pisana - pasujecie do siebie idealnie ;)
Czy żona nie jest zazdrosna?? :cool3:

Kto nas budzi i po co :P?

Nietoperek

Agatka pomaga mi w pracy na komputerze

Posted

Super wiadomości i zdjęcia :crazyeye:. Właśnie to jest to co człowieka napędza do pomagania kolejnym zwierzakom... Ta maleńka mogła na zawsze przepaść z tych Radysach a zamiast tego jest szczęsliwa w cudownym domku :multi:.

I jak nam wypiękniała!!!!

Ciapulku tobie też znajdziemy super domek!

Posted

Zapomniałem dodać, że Agatka ma tutaj kilku przyjaciół. Z każdym pieskiem chce się bawić, co bardzo nas cieszy, bo wcześniej raczej się bała i szczekała.
Jest Tajga (suczka labrador sąsiadów), na początku jak ją poznała to bała się jej, a teraz tak się z nią bawi, że Tajga nie może za Agatką nadążyć.
Jest też Milka (suczka mieszaniec Beagla z innym mieszańcem :P), zawsze jak się widzą, to żadnej nie da się na smyczy utrzymać - muszą się chociaż przywitać.
Jest wilczurek (nie wiemy jak się nazywa), znają się zza płotu, tamten piesek pilnuje pobliskiej posesji.
Ale najbardziej Agatka kocha Huga, potrafią bawić się godzinę bez odpoczynku, Agatka lubi podgryzać go w tyłek :), potem mu ucieka o on z racji chorej nogi nie może jej dogonić.

Posted

No to fajnie, że Agatka ma tylu przyjaciół. To znaczy, że już się dobrze i pewnie czuje na nowym terenie (już właściwie nie nowym, tylko swoim :)) I dobrze, że się z Hugiem tak zaprzyjaźniła, bo to ulubiony kumpel jej synka z hoteliku :) Ciapuś chyba za nim tęskni, bo nie ma z kim dokazywać - dobrze, że choć Hugo ma się z kim bawić :) I że to właśnie Agatka :)