Murka Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Rozmawiałam z wetem, powiedział, żeby kastrować w wieku 7 mies., czyli za ok. miesiąc :) Rozliczenie: Stan konta na 15 listopada wynosił +36,10 zł Wpłaty: +200 zł agat21 Razem: +236,10 zł Koszty: -300 zł hotelowanie -7 zł odrobaczenie Razem: -307 zł +236,10 zł - 307 zł = -70,90 zł Stan konta na 15 grudnia wynosi -70,90 zł. Quote
agat21 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Jutro lub pojutrze prześlę kasę zatem. Dobranoc Jacuniu.. Quote
agat21 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Puściłam przelew na hotelik Jacunia. Niedługo powinny przyjść wpłaty z bazarku, to trochę sytuacja się poprawi. Quote
agat21 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Wszystkim zaglądającym do Jacunia serdecznie dziękuję i życzę wspaniałych i ciepłych świąt w miłym gronie ludzi i zwierzaków ;) :tree1: Quote
Tola Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Agatka spędziła święta w Zamościu w towarzystwie sporej sporej rodzinki i 3 kotów:) Pozdrawiamy Quote
agat21 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Tola napisał(a):Agatka spędziła święta w Zamościu w towarzystwie sporej sporej rodzinki i 3 kotów:) Pozdrawiamy Fajnie :) Suczynka kochana miała zatem prawdziwie rodzinne święta ;) Quote
agat21 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Wszystkim ciociom zaglądającym do Ciapulka życzę wiele radości w Nowym Roku, a wszystkim ziwerzakom, żeby miały wokół siebie tylko dobrych ludzi. Quote
agat21 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Z bazarku uzbierało się na Jacunia Ciapunia 140 zł. Zaraz umieszczę w rozliczeniu :) Dzięki wielkie Dorotko! :buzi: Dzięki wielki Bela! :buzi: Quote
agat21 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Jacuniu, jak się masz w Nowym Roku? Starzejesz się już maleńki.. :D Pora na nową pulę ogłoszeń, bo czas "prezentów" gwiazdkowych szczęśliwie minął. Quote
agat21 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 przyszła dziś wpłata od AlfyLS - Jacunio Ciapunio w pas się kłania :wolfie::calus: Quote
AlfaLS Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 agat21 napisał(a):przyszła dziś wpłata od AlfyLS - Jacunio Ciapunio w pas się kłania :wolfie::calus: A ja przesyłam mu buziaczki :calus:. Quote
Gusiaczek Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Jacuś, nie mogę pojąć, że jeszcze nikt cię nie wypatrzył :shake: Cudo, mizianki zostawiam i życzenia DS Quote
Murka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Też nie wiem czemu nie ma amatora na takiego sympatycznego łobuziaka. On ma teraz śmieszną sylwetkę, ogon mu się zakręca w rogal i sterczy nad grzbietem. Oczywiście pod warunkiem, że się chłopak nie rusza przez chwilę ;) Taki kundelos całkowitos :) Koszyk zjedli z Hugo na spółkę dokumentnie, zostało tylko dno, które jeszcze im zostawiliśmy, bo się dobierają do progu i futryn... Muszę sobie odetkać kość pamięci i będę na dniach fotki robić, to złapię też Ciapka :) W tym tygodniu będę się z wetem umawiać na ciachanie (na przyszły tydzień). Myślę, że od razu zawieziemy też na zabieg Hugo, będzie raźniej chłopakom ;) Quote
agat21 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 O, zapewne będzie im raźniej razem w tej strasznej niedoli ;) Murko, przypomnij mi proszę, ile kasy na cichnięcie potrza? Quote
Murka Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Ciachanie umówione na poniedziałek :) Postaram się jeszcze wcześniej zrobić parę ostatnich fotek Ciapusia z jajeczkami :) Kastracja kosztuje 100 zł + koszty dojazdu 20 zł na spółkę z Hugo (czyli 10 zł na "łebka"). Quote
zachary Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Może po ciachnięciu Jacunio przestanie udawać bobra i wcinać progi i futryny:cool3::roll:... Quote
agat21 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 O rany, Ciapusiu, trzymaj się dzielnie ;) Quote
Murka Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Pojawiła się szansa na DS dla Ciapka, a nawet dwie :) Zwłaszcza o tą jedną trzeba trzymać kciuki, bo to dzielna Pancia Agatki zadbała o nią i Ciapuś byłby - uwaga! - sąsiadem swojej mamusi :) dokładnie: koleżanka Pańci Agatki szuka psiaka i Pańcia Agatki będzie się starać, aby był to Ciapuś :) Jeśli się spodoba to mógłby już za ok. tydzień wybyć do domku (jak się wygoi po kastracji), bo ew. pańcia jest nauczycielką i chciałaby przyjąć pieska na ferie (u nas zaczynają się od 20-tego), żeby mieć więcej czasu dla nowego domownika. Druga szansa jest trochę bardziej nikła: byli u nas wczoraj mili Państwo z Janowa Lubelskiego w poszukiwaniu pieska, Ciapuś spodobał się im. Warunki fajne, bo dom z ogrodem, wstęp do domu, w domu znaleziony kotek, pani w ubiegłym roku pożegnała dwa staruszki pieski - w obu przypadkach rak :( Tylko ludzie starsi i trochę się boję czy dadzą radę okiełznać temperament Ciapusia. W każdym razie mają się zastanowić i ew. przyjechać pod koniec przyszłego tygodnia (mówiłam, że Ciapuś będzie kastrowany). Nie wiem czy przyjadą, bo po wizycie u nas mieli jeszcze pojechać dalej do innego hoteliku-przytuliska i może tam coś wybrali. A ja mam dla Was trochę fotek i nawet filmik chyba - tylko muszę obrobić :) Quote
agat21 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Bardzo mocno trzymam kciuki za domek dla Ciapka! I proszę innych też o kciuki! :thumbs: Tak fajnie by było, gdyby znalazł swoje miejsce na ziemi :) I gdyby jeszcze blisko Agatki... Bardzo serdeczne dzięki Agatkowej Pani za "rajenie" Jacusia swojej koleżance :loveu: Quote
AlfaLS Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Oj, bardzo, bardzo mocno trzymamy kciuki za domek dla Ciapulka!!!!!!!! Quote
Murka Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Trochę fotów wyrośniętego już Ciapulka :) Ciężko mu zrobić zdjęcia z innej perspektywy niż z lotu ptaka, bo jak wyciągam aparat to dostaje głupawki i podłazi pod nogi ;) Na zdjęciach w domu widać w tle nadgryziony próg ;) Quote
Murka Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 I jeszcze filmik pokazujący naturę jamniczą - mam piłkę i będę się nią sam bawił ;) [video=youtube_share;ACo_iwfmtLM]http://youtu.be/ACo_iwfmtLM[/video] Quote
Murka Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Tu jeszcze Ciapek ścigający się z dziadkiem Kurusiem: I Ciapek dodający odwagi wystraszonej suni Tice: Quote
Recommended Posts