Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki :-) tak właśnie robilam, ale najwyraźniej coś poszło nie tak. zobaczymy, czy następnym razem się uda ;-) BTW - tak samo kopiuję URL nieważne czy fotka jest u mnie na kompie czy w necie?? pozdrawiam

Posted

Dorota Rosiak napisał(a):
Dzięki :-) tak właśnie robilam, ale najwyraźniej coś poszło nie tak. zobaczymy, czy następnym razem się uda ;-) BTW - tak samo kopiuję URL nieważne czy fotka jest u mnie na kompie czy w necie?? pozdrawiam

Jak masz tylko u siebie na kompie to najpierw musisz wstawić na jakiś hosting zdjęć. Ja korzystam np. z fotosika. I dopiero jak tam są to pobierasz kody i wstawiasz na dogo. Ja korzystam z fotosika bo za skarby świata nie znam się na tych pikselach a tam mam konkretną wskazówkę np. "zdjęcie o wymiarach...... do wstawiania na portale internetowe" albo "zdjęcie miniatura po kliknięciu otworzy się w pełnym rozmiarze" :lol:.

Posted

Niedługo będzie kolejny bazarek dla Ciaptaka ze wspaniałych fantów po raz kolejny przesłanych przez kochaną Dorotę :loveu:

A kwiatowy bazarek AlfyLS też tak fajnie się rozwija.:loveu:

Dzięki dziewczyny jeszcze raz, że jesteście i nie zostawiłyście mnie z Ciapkiem finansowo zupełnie samej.. :Rose:

Posted

agat21 napisał(a):
Niedługo będzie kolejny bazarek dla Ciaptaka ze wspaniałych fantów po raz kolejny przesłanych przez kochaną Dorotę :loveu:

A kwiatowy bazarek AlfyLS też tak fajnie się rozwija.:loveu:

Dzięki dziewczyny jeszcze raz, że jesteście i nie zostawiłyście mnie z Ciapkiem finansowo zupełnie samej.. :Rose:

Musimy sobie pomagać, prawda?
A poza tym - nie wiem jak Dorota - ale ja czuję się trochę odpowiedzialna za tego łobuziaka. W końcu na wątku Jack'a też "delikatnie" naciskałam na wyciągnięcie Agatki ... A że Agatka była "w pakiecie" to tak mamy Ciapulka na głowie :evil_lol:.

Posted

Dzięki Murko za nowe zdjęcia Ciaptaka. Jak zwykle wygląda na zadowolonego z życia i towarzystwa :)
Belu, Ciaptak jest ogłaszany jako mix beagla lub "jamnikopodobny" pies. Zresztą zdjęcia pokazują jego "jamnikowatą urodę :)"

Posted

Dotarła w poniedziałek wpłata 20 złociszy od AlfyiLS dla Ciaptaka - serdecznie dziękujemy oboje :loveu:
Zaraz umieszczę w poście rozliczeniowym

A tak na marginesie, to już rok mija od "dramatycznych" narodzin łobuziaka. Dokładnie 14 czerwca :)
Chyba jakieś sto lat trzeba będzie mu tu chóralnie odśpiewać (byle nie sto lat w hotelu, ale w końcu w domu :D)

Posted

moze trzeba by trochę zmienić image Ciapka - tj. nie przedstawiać go jako wyjątkowego łobuziaka, tylko jako ułożonego młodzieńca :-) przecież to - jak sądzę - miły psiak z temperamentem dostosowanym do wieku i tyle :-)

Posted

Ciapek nie był ogłaszany jako łobuziak ;)
On się niestety niektórym "oglądającym" go na żywo tak raczył zaprezentować ;)
Ale mam nadzieję, że nowe ogłoszenia przyniosą jakieś sensowne telefony,,

A Tobie Dorotko bardzo dziękuję za 50 złociszy, zaraz zaktualizuję rozliczenie :)

Posted

Domyślam się, ze nie był tak ogłaszany :lol: , chodzi mi o to, że ktoś mógłby odnieść takie (błędne ;-) wrażenie zaglądając tutaj na Dogo. No, ale jezeli on rzeczywiście jest łobuziak, to może trzeba by go troszkę utemperować dla jego własnego dobra.

Posted

Z bazarku kwiatkowego wyszło dla Ciapulka 144,60 zł. Zaokrągliłam to do 150 zł. i na taką kwotę poleciał przelew do Agat21. Agatko - potwierdź na watku bazarkowym jak kasa będzie na Twoim koncie, ok?