Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='doris66']Jak sie przyjrzec dokłądnie to Ciapek jest do Agatki podobny, tylko taki męski bardziej....Ups....męski to znaczy samczy.[/QUOTE]

Dobzie, dobzie - nie tłumacz się już :D

Posted

Jejku, a ja nie skojarzyłam na początku, że to o "naszego" Huga chodzi :) Ale super, że się polubił z Agatką - może wyczuł pokrewieństwo Ciapkowe :)

Pan od Ciapka nie odzywa się póki co; obawiam się, że żona postawiła jednak weto :(

Posted

[quote name='Murka']Jejku, a ja nie skojarzyłam na początku, że to o "naszego" Huga chodzi :) Ale super, że się polubił z Agatką - może wyczuł pokrewieństwo Ciapkowe :)

Pan od Ciapka nie odzywa się póki co; obawiam się, że żona postawiła jednak weto :([/QUOTE]

Straszna szkoda by była :(

Posted

Z bazarku z fantów przesłanych przez Dorotę uzbierało się na razie 151 złociszy dla Ciapula.
Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję Doroto za pomoc i serce dla Ciapusia :Rose::Rose::Rose:

Posted

Ciapek rozruszał trochę Tikę :) Ona tam przy nim to tak naprawdę cały czas czai się na kawałek plastikowego czegoś, co nie wiedzieć czemu stało się dużo bardziej atrakcyjniejsze dla psów niż piłeczki i inne psiowe zabawki, może dlatego, że własnołapkownie wygrzebane skądś ;)

I jeszcze filmiki:

[video=youtube_share;AVBLJNQlTWc]http://youtu.be/AVBLJNQlTWc[/video]

Posted

[video=youtube_share;nTEZLvbELF0]http://youtu.be/nTEZLvbELF0[/video]

I rozliczenie Ciapka:

Stan konta na 15 marca wynosił -251,90 zł
Wpłaty:
+250 zł agat21
Razem: -1,90 zł

Koszty:
-310 zł hotelowanie
-6 zł Fiprex
Razem: -316 zł

-1,90 zł - 316 zł = -317,90 zł
Stan konta na 15 kwietnia wynosi -317,90 zł.

Posted

Kochane w przyszłym tygodniu zupełnie jestem bez netu (wyjazd) - zaglądajcie proszę do Ciapulka, żeby nie spadał na samo dno. Kilka ogłoszeń już mu odnowiłam na Lublin, wciąż mam nadzieję na właściwy telefon od właściwego człowieka :)
Ale jeszcze większy pakiet ogłoszeń zrobię po następnym tygodniu.
Cieplutkie wiosenne głaski dla naszego wariatuńcia i całej gromady Murkowych psiaków :)

Posted

Ciapuś się już u nas nudzi i zaczął sobie wycieczki urządzać poza ogrodzenie :mad: Nie wiedzieliśmy którędy wybywa (zawołany na szczęście szybko wracał), ale dzisiaj po południu udało się nam zlokalizować podkop i go zabezpieczyliśmy. Mam nadzieję, że nie będzie więcej kombinował, bo dzisiaj rano wyprowadził na spacerek Tikę :mad: