Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i chłopaki postradały jajecka :)
Wszystko ok, nawet im kołnierze jakoś dziwnie nie przeszkadzają :razz:
A jak wparowały do domu i na swoje kocyki po przywiezieniu z lecznicy :evil_lol:

Rachunek wrzucę potem.

Posted

Ok, już rozliczam:

Stan konta na 15 grudnia wynosił -70,90 zł
Wpłaty:

+300 zł agat21
Razem: +229,10 zł

Koszty:
-310 zł hotelowanie
-6 zł Fiprex
-100 zł kastracja
-10 zł przejazdy do lecznicy
Razem: -426 zł

+229,10 zł - 426 zł = -196,90 zł
Stan konta na 15 styczeń wynosi -196,90 zł.

Posted

Pańcia Agatki zapowiedziała, że przyjedzie z koleżanką w poniedziałek zapoznać się z Ciapkiem, ale jest trochę obawy o jego temperament, więc może być tak, że wybór padnie na jakiegoś innego pieska. W każdym razie mam nadzieję, że z pustymi rękami od nas nie wyjadą :)

Posted

Ja tam trzymam kciuki za Ciapulka - żeby to on wpadł w oko... Przecież za jakieś 7-8 lat on też bedzie spokojniejszy :diabloti:. A może nawet za 4 -5 :evil_lol:.

Posted

AlfaLS napisał(a):
Ja tam trzymam kciuki za Ciapulka - żeby to on wpadł w oko... Przecież za jakieś 7-8 lat on też bedzie spokojniejszy :diabloti:. A może nawet za 4 -5 :evil_lol:.

Mój sowizdrzał Figaro nauczył się bardzo szybko hamować swoją żywiołowość i dostosował się do naszego rytmu dnia. Jak jest pora na zabawę, to szalejemy, ale jak jest pora na spokojny odpoczynek, psina po prostu leży w pobliżu (czasem pod nogami ;) ) i cieszy się, że jest blisko z nami.
U Murki Ciapuś ma dobre towarzystwo do zabawy - no to dokazuje, ale jak będzie jedynym psem w domu, to na pewno się zmieni. Tym bardziej, że teraz szybko się uczy jako młodziak :)
Trzymam tak mocno mocno mocno kciuki, żeby się ładnie zaprezentował :happy1:

Posted

Dzwoniła Murka, jest odcięta od netu, więc ja za nią powiadamiam, że wybór padł na Huga. Ciaptak zaprezentował się jako wariatuńcio,który chwili nie usiedzi spokojnie, i Pani się obawiała, że nie da sobie z nim rady.. Tak więc dziś wszystkiego dobrego Hugonku w nowym domu! Ciapuś podobno już za Tobą tęskni :evil_lol: Nie ma teraz z kim szaleć.. A Hugo dojechał do domu, i nawet już zapoznał się z Agatką. Przy okazji Pani Agatki (ona też przyjechała z koleżanką do Murki) jest nią zachwycona, sunieczka jest bardzo kochana też przez Pana i śpi z nim w łóżku! :D Tak się cieszę, że tak jej się poszczęściło maleńkiej biduli :loveu:
A za Jacunia - Ciapunia znowu kciuki wielkie, żeby wreszcie ten jego człowiek o nim się dowiedział...