Murka Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Ciapek ma dużo energii i to chyba odstrasza ludzi. Choć z drugiej strony potrafi być bardzo słodki. Ogólnie jest posłuszny, w domu grzeczny (ostatnio nawet nic nie zbroił :) Nie licząc parę nadjedzonych klocków Hani dwa tygodnie temu :) ). Naprawdę nie wiem czemu nie ma nim zainteresowania. Ale tak czasami jest... Po jutrze jedzie od nas do DS sunia, która jest u nas półtora roku i do tej pory zupełnie nikt się nią nie interesował, choć sunia ładna, wilczkowata, młoda, łagodna. Też nie wiem czemu nie podobała się ludziom, choć często ją prezentowałam jak ktoś do nas przyjeżdżał w poszukiwaniu psa. Rozliczenie: Stan konta na 15 maj wynosił -217,90 zł Wpłaty: +250 zł agat21 Razem: +32,10 zł Koszty: -310 zł hotelowanie -7,50 zł odrobaczenie Razem: -317,50 zł +32,10 zł - 317,50 zł = -285,40 zł Stan konta na 15 czerwiec wynosi -285,40 zł. Quote
agat21 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 wiem, że tak bywa, ale smuteczek jest, że Ciaptuś miał tyle szczęścia na początku życia, a potem to tak średnio.. no nic - mówi się trudno i wierzy się dalej ;) Murko, jutro zrobię przelew za hotelik. Quote
Gusiaczek Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Zaglądam, jak zawsze z ogromną sympatią, do Ciapulińskiego :) Quote
AlfaLS Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 agat21 napisał(a):Jak się chłopka miewa? Coś pusto tu u niego.. To już nadrabiamy obecność :lol:. Quote
agat21 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Czekam na Dodę, aż zrobi bazarek - wtedy może trochę więcej ludzi się zainteresuje :) A dziś miałam maila z pytaniem, czy Ciapuś jest w Lublinie.. Wiem, że czasem fakt, że trzeba podjechać, żeby psa zobaczyć jest zniechęcający, ale z drugiej strony może to dobry sprawdzian na zaangażowanie ewentualnych przyszłych właścicieli? Dzięki Alfa za odwiedzinki :loveu: Quote
Tola Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Zaglądam i ja z nadzieją, że Ciapuś niedługo znajdzie swój dom i będzie tak kochany, jak jego mamusia Quote
AlfaLS Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Agatko, do mojego przelewu doliczyłam 3 zł. - ostatnia wpłata za kwiatki z bazarku kwiatkowego. Poproszę pięknie o potwierdzenie na bazarku jak dojdzie, dobrze? Quote
agat21 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 AlfaLS napisał(a):Agatko, do mojego przelewu doliczyłam 3 zł. - ostatnia wpłata za kwiatki z bazarku kwiatkowego. Poproszę pięknie o potwierdzenie na bazarku jak dojdzie, dobrze? Dobrze kochana, potwierdzę, jak tylko dojdzie :) Tolu, ja też mam nadzieję, że nie tylko mamusia Ciaptaka miała szczęście do domków... Pozdrowienia serdeczne i nieustające dla jej Państwa, jak tylko będziesz miała okazję przekazać :) Quote
Figunia Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Jacuś jeszcze nie w swoim domku???:crazyeye: To po prostu zakrawa na wielki skandal :mad: Cudowny, wesoły, młodziutki, zdrowy pieseczek, na pewno mądry i przekochany... Ten jego portrecik-zdjęcie na banerku przyciąga wzrok, łapie za serce...niesamowity jest! Nie do wiary, że jeszcze nikt się nie zakochał w Maluchu... Quote
agat21 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Dotarła stała deklaracja od Alfy plus 3 złocisze jeszcze z bazarku kwiatkowego - więlkie dzięki :loveu: Pani z Lublina nie odezwała się już .. :shake: Quote
AlfaLS Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 agat21 napisał(a):Dotarła stała deklaracja od Alfy plus 3 złocisze jeszcze z bazarku kwiatkowego - więlkie dzięki :loveu: Pani z Lublina nie odezwała się już .. :shake: Nie lubimy pani Lublina...... Quote
agat21 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Dotarła wpłata 50 złociszy od Dorotki - dzięki wielkie :loveu: Prawdę mówiąc mam mały zgryz z bazarkiem, bo prosiłam Dodę o pomoc, ona się zgodziła, bazarek miał znowu być wspólny z Barnisiem, ale Barniś odszedł kilka dni temu, a Doda chyba mocno zajęta i głupio mi się napraszać.. Fanty obfotografowałam i opisałam już ponad miesiąc temu i jej wysłałam, ale biedna chyba nie ma teraz czasu i głowy. Chyba nie mam wyjścia, i będę musiała sama jakoś się nauczyć, bo szkoda żeby fanty tyle czasu czekały. Czy jest gdzieś jakiś przewodnik wstawiania zdjęć? Quote
AlfaLS Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 agat21 napisał(a):Dotarła wpłata 50 złociszy od Dorotki - dzięki wielkie :loveu: Prawdę mówiąc mam mały zgryz z bazarkiem, bo prosiłam Dodę o pomoc, ona się zgodziła, bazarek miał znowu być wspólny z Barnisiem, ale Barniś odszedł kilka dni temu, a Doda chyba mocno zajęta i głupio mi się napraszać.. Fanty obfotografowałam i opisałam już ponad miesiąc temu i jej wysłałam, ale biedna chyba nie ma teraz czasu i głowy. Chyba nie mam wyjścia, i będę musiała sama jakoś się nauczyć, bo szkoda żeby fanty tyle czasu czekały. Czy jest gdzieś jakiś przewodnik wstawiania zdjęć? Agatko najpierw musisz zdjęcia wstawić np. na fotosik. Ja korzystam z fotosika bo tam jest taka opcja że bez względu jakie te fotki wgrywasz to możesz sobie później pobierać kody do takich wielkości jak potrzebujesz - a ja przyznam szczerze, ze np. na tych pikselach się nie wyznaję... Później, jak już tam są to na dogo wstawiasz w ten sposób, że piszesz post i tam nad ramką do pisania jest w pasku taki jakby obrazek / obok kuli ziemskiej/. Klikasz na ten obrazek i wstawiasz tam kod z fotosika, później na ok i zdjęcie już jest na dogo. Jak coś to mogę bardziej szczegółowo pomóc np. przez gg :lol:. Quote
agat21 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Dzięki Alfuniu za instrukcję - miałam to wypróbować w weekend, a tu niespodziewane rodzinne sprawy pokrzyżowały mi plany i cały weekend w plecy.. Miałam też dać nowe ogłoszenia o Ciapulku i też nic z tego nie wyszło. Echh.. można sobie planować. :shake: Może to okres i wakacyjny, ale dla mnie to jeszcze mniej czasu, bo robię robotę za tych, co wypoczywają i mam jej jeszcze więcej, a biedny psiulek zaniedbany.. Quote
agat21 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Przelałam dziś za kolejny miesiąc Ciaptusia w hoteliku Quote
Figunia Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Głaski dla Ciapulińskiego :lol:, a pozdrowienia dla zapracowanych Osób na tym wątku.:lol:..szczególnie tych zapracowanych podwójnie :lol: Quote
AlfaLS Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Agat - awsze służę pomocą :lol:. Teraz w weekend sama będę modelowała bazarek bo czas pomyśleć o przywiezieniu Meggi a kasy na wycieczkę niestety brak :shake:. Quote
Gusiaczek Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Odwiedzam Ciapulińskiego i nadal nie rozumiem dlaczego On nadal bezdom :shake: Quote
agat21 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 AlfaLS napisał(a):Agat - awsze służę pomocą :lol:. Teraz w weekend sama będę modelowała bazarek bo czas pomyśleć o przywiezieniu Meggi a kasy na wycieczkę niestety brak :shake:. Alfuniu, dzięki kochana. Jak mi nic nie wyjdzie, to na kolana padnę przed Tobą z prośbą. A co do przewiezienia Meggi, to miałam do Ciebie pisać, że będę w sierpniu (dokładnie 11 sierpnia) przejeżdżać koło Bielska-Białej, mogę zabrać ją do Warszawy. Tylko czy dasz radę skombinować kogoś, kto zabierze ją z Warszawy? Quote
agat21 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Figunia napisał(a):Głaski dla Ciapulińskiego :lol:, a pozdrowienia dla zapracowanych Osób na tym wątku.:lol:..szczególnie tych zapracowanych podwójnie :lol: dzięki Figuniu za odwiedziny i pozdrowienia :) - mimo, że deczko złośliwe :diabloti: Quote
AlfaLS Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 agat21 napisał(a):Alfuniu, dzięki kochana. Jak mi nic nie wyjdzie, to na kolana padnę przed Tobą z prośbą. A co do przewiezienia Meggi, to miałam do Ciebie pisać, że będę w sierpniu (dokładnie 11 sierpnia) przejeżdżać koło Bielska-Białej, mogę zabrać ją do Warszawy. Tylko czy dasz radę skombinować kogoś, kto zabierze ją z Warszawy? Kochana, z Warszawy to sama mogłabym odebrać bo jakoś tak bliżej jesieni wybieram się tam razem z siostrą i szwagrem na jednodniową ekspresową wizytę, tylko nie wiem czy im by pasowało w dzień roboczy. Ostanio byliśmy w niedzielę i to nam się cudnie wszystko dopasowało. A wiadomo w dzień roboczy to i ruch większy na drogach i nie wiem czy oni wolne dostaną... Ale bardzo, bardzo się cieszę, że o Meguni pamiętasz :loveu:. Pogadam z siostrą o tym sierpniu... Bo, przyznam szczerze, że sama wolałabym nie jechać bo i kierować i zajmować się psiakiem to trochę trudno jest, zwłaszcza, że ja bym ją najchętniej tylko przytulała ... Quote
bela51 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Ciaptak, dlaczego Ty ciągle bezdomny ??? Moja córka sie nim zachwyca, ale tylko na zachwycie sie to skonczy, niestety... Od paru lat nie moge jej namowic na psa ( choc bardzo kocha moja Janke), ale kolejny obowiazek jaki wziełaby na siebie , chyba ją przerasta. ( 2 dzieci, III pietro, praca i wiecznie nieobecny, bo zapracowany, mąz) Eh,, zycie...:-( Quote
Figunia Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='agat21']dzięki Figuniu za odwiedziny i pozdrowienia :) - mimo, że deczko złośliwe :diabloti:[/QUOTE] Ciociu Miła, zapewniam z ręką na sercu, że nie ma tam i być nie miało ani miligrama złośliwości. Tylko zrozumienie i współczucie. Choć jestem emerytką, dobrze jeszcze pamiętam, jak zostawałam w pracy sama i także musiałam wykonywać, prócz swojej, pracę za urlopujące się koleżanki. Bywało, że siedziałam do wieczora (latem!!!). Quote
Recommended Posts