Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Teraz rozumiem, dlaczego Cię nie gryzie i nie drapie:-) Układ to układ;-)

inka33 napisał(a):
Mimo, że nie jest jamnikiem...? ;)

Bo to jest tak, że ja Pikusiowi powiedziałam że dwukrotnie wylądowałam z wstrząsem anafilaktycznym po zetknięciu z kotem, raz nawet kota nie widziałam wystarczyło że byłam w pomieszczeniu w którym był kot i Pikuś obiecał ze nie będzie mnie bardzo uczulał pod warunkiem że zrobie z Pikusia celebrytę. Musiałam się zgodzić. Dzięki temu wychodzę z tych spotkań z chrypka tylko, czasem sie podrapię. Fakt ze idac tam jestem naszpikowana allegrą dodatkowo.

Posted

Pikuś to piekny chlopak, Ania pracuje z nim ,zeby w koncu wyrosl na Pana Pikusia:evil_lol:
Ale farciaz jest z niego;)

Ja najbardziej ciesze sie z tego,ze psiaki w bardzo naturalny sposob przyzwyczajaja sie do obecnosci kotow i zabawy z nimi, to zawsze zwieksza ich szanse na adopcję:)

Posted

Nutusia napisał(a):
Ciekawe czy Pikuś odziedziczył ogon po tacie czy po mamie ;)

Tego nie wiemy, Pikus zostal znaleziony przez Pana Alfreda, ktory od wielu lat dokarmia koty, sterylizuje, leczy.
Poprosil Anię o opieke nad maluchem i tak Pikuś znalazl sie u Ani:)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Bo to jest tak, że ja Pikusiowi powiedziałam że dwukrotnie wylądowałam z wstrząsem anafilaktycznym po zetknięciu z kotem, raz nawet kota nie widziałam wystarczyło że byłam w pomieszczeniu w którym był kot i Pikuś obiecał ze nie będzie mnie bardzo uczulał pod warunkiem że zrobie z Pikusia celebrytę. Musiałam się zgodzić. Dzięki temu wychodzę z tych spotkań z chrypka tylko, czasem sie podrapię. Fakt ze idac tam jestem naszpikowana allegrą dodatkowo.

Łomatulu... :huh:

No, ale grunt to zawrzeć dobry układ! :klacz:

Posted

Zrobilam Oli troche ogloszen na tablica, morusek, ale gratka, psy.pl, gumtre,wyroznilam tablice.

Bylo jedno zapytanie o "ile ma centymetrow"...........:evil_lol: