Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eluś! Odwaliłaś kawał dobrej roboty wczoraj:-) Tyle ogłoszeń... Naładowałam telefon w oczekiwaniu na masę telefonów do naszej pięknotki;-) Narazie cisza, ale jestem dobrej myśli...

Posted (edited)

Nadrabiam zaległości w pracy, z tego też powodu nie wyrabiam się z pozostałymi sprawami:-) Wgrywam koleje zdjęcia Olisi z sobotniej wizyty, a jutro postaram się wrzucić kolejne...
Śliczna z niej sunia:-)

Powitanie z nową tymczasowiczką Sarą

Tu już się wyluzowała:-)

Edited by Ewa Marta
Posted

I jeszcze kilka;-)

Tu nagle usłyszła, że ktoś idzie obok płotka, zaczęła szczekać i biec do ogrodzenia

Zobaczcie, jaka szczęśliwa, że może komuś nakrzyczeć, że to jej teren;-)

Już poszedł sobie...

Może jeszcze wróci?

A to nocna zagadka dla Was... gdzie jest Oli? ;-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']
Gusiaczku, ten ogonek w górze sprawił mi wielką frajdę:-)[/QUOTE]

Ewuś ... Tobie, Ellig i Ani i Waszym Ogoinkom zawsze serdeczną myślą sprzyjam.

Jednakowoż żal mi " Ratowanego Przed Utonięciem ;)
Pani Aniu, na szafę Go, czy jak??!!?? :)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Specjalnie dla Mattilu Pani żółwica zjadająca bratki Ani z rabatki;-)

dziekuje!:loveu: Ona jest przepiekna :)

Od takiego stada mnie tez by trzeba bylo odrywac sila ;)

Nie mozemy sie z Jedrkiem nadziwic jak b Oli przypomina Hopke w pozach, spojrzeniu, zachowaniach ;)

Mizianki dla wzystkich :)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Ewuś ... Tobie, Ellig i Ani i Waszym Ogoinkom zawsze serdeczną myślą sprzyjam.

Jednakowoż żal mi " Ratowanego Przed Utonięciem ;)
Pani Aniu, na szafę Go, czy jak??!!?? :)[/QUOTE]

Gusiaczku, zawsze czujemy Twoją życzliwość i to jest cudowne:-) Te przecudne Anioły z Twojego pierwszego bazarku rozpostarły skrzydełka nad naszymi podopiecznymi i tak trwają i wspierają je:-)

O Żółwicę bardzo dba Aniulka, bo wczoraj Sara tak bardzo ją chciala wymyć, że aż ją przewróciła do góry nogami i trzeba było ją ratować;-) Szkoda tylko, że Pani Żółwiowa nie wie, że to z miłości wszystko;-)

Posted

[quote name='Nutusia']Bardzo dziękuję :) I na sabat dogomaniacki też zapraszam wszystkich - 6 i dla niemogących w tygodniu - 10 sierpnia :)[/QUOTE]

Sabat dogomanicaki? Brzmi groźnie;-) A gdzie?