Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uzupełniłam wrześniowe wpłaty i bardzo dziękuję za wierne wpłaty Pani Oli z Krakowa i Agnieszce103. Dostaliśmy tez kolejny raz przelew od kcd z przeznaczeniem wg potrzeb więc dokładam te fundusze Fartowi - 35 zł, poprzednio kcd podarowała nam 60 zł - bardzo dziękujemy, dopisałam do rozliczenia sierpniowego. Jutro Murka nas podliczy i okaże się jak bardzo pusta jest nasza skarbonka aby opłacić kolejny miesiąc :-).

Farcikowi skończyły się ogłoszenia, wygrzebię więc nowsze zdjęcia, wymyslę nowszy tekst i puszczę w świat wyróżnione.

Posted

Farcikowi skończyły się ogłoszenia, wygrzebię więc nowsze zdjęcia, wymyslę nowszy tekst i puszczę w świat wyróżnione.

Z miłą chęcią to uczynie :)

Posted

Uzupełniłam wrześniowe wpłaty i bardzo dziękuję za wierne wpłaty Pani Oli z Krakowa i Agnieszce103. 

a moje to co?? tez wierne przeca...;) wrzesniowa dzis poszła rano ...głasków sie domagam... :laugh2_2:

od pazdziernika moge podwyższyć z 5 zeta na 10 ...ale FArciku nie rób mi tego i swój domek do tego czasu znajdź :)

Posted

a moje to co?? tez wierne przeca... ;) wrzesniowa dzis poszła rano ...głasków sie domagam... :laugh2_2:

od pazdziernika moge podwyższyć z 5 zeta na 10 ...ale FArciku nie rób mi tego i swój domek do tego czasu znajdź :)

Szansy nie dostałam, bo zamiar jest taki, że jak dojdzie to będą kolejne podziękowania  :smile:, także proszę o cierpliwość, teraz idę wycinać spróchniałe drzewo z TZ-em............. :smile:

Posted

Wygląda na to, że dojdzie do spotkania Farcika z koteckiem lubelskim, bo pan dzwonił i Fart nie wychodzi mu z głowy. Koło weekendu prawdopodobnie się to odbędzie. Także trzeba trzymać kciuki za Farta, żeby za bardzo się z koteckiem nie chciał bawić i za  kotecka, żeby za bardzo focha nie dostał ;)

No i rozliczenie w końcu robię:

Stan konta na 7 sierpnia wynosił -211,30 zł

Wpłaty:

+160 zł mestudio

+60 zł mestudio

Razem: +8,70 zł

Koszty:

-360 zł hotelowanie

-10 zł odrobaczenie

Razem: -370 zł

+8,70 zł - 370 zł = -361,30 zł

Stan konta na 6 września wynosi -361,30 zł.

Posted

To dziś dalsze pochwały i podziękowania.

Pięknie dziękuję za stała deklarację zozoli i Mattilu, które od samego początku wspierają Farcika. Pieniążki od nich znowu zasiliły w tym miesiącu konto Farcika. Farcik dostał też 100 zł od Pani Doroty z Kozienic.

Pięknie dziękuję też moca35, która także jest stała deklarowiczką.

Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję - dziś uzupełnię rozliczenie o 4 nowe wpłaty :-) i przelew na konto hotelu.

Posted

Zapoznanie z koteckiem wstępnie umówione na piątek, bo panu teraz na dniach jakiś wyjazd całodniowy wypada i wolałby nie zostawiać nowego psa na taki czas samego lub pod czyjąś opieką (w razie gdyby Fart i kot się nie zjadły na zapoznaniu i Fart by został u tego pana).

Posted

Farcisko kochane, trzymam kciuki i ja

spotkałam na spacerku twojego brata w wydaniu biało-rudym, ale facet na smyczy rzekł, że dwa psiaki to zdecydowanie

za dużo na miejski metraż ... szkoda,bo widać,że twój pobratymiec ma klawy dom i ludzia ...

Posted

o jacie..jak Panu Farcik z głowy wyjśc nie moze  to myśle, że to dobry znak...teraz zeby kotecek też Farta...hmm przynajmniej stolerował z wzajemnością...

KCIUKI MOCNO MOCNO MOCNO zaciskam!!!

p.s. mestudio - teraz lepiej ..... :loveu:  :mdrmed:  :jumpie:

hihihi