malawaszka Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 o tak Ty się musisz martwić już na tydzień do przodu :eviltong: Zmorka zamęczyć się nie da bo jak nie będzie chciała kontaktu to sobie pójdzie spać i już Quote
MALWA Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Jestem na zaproszenie kiyoshi. Biedna malutka, taki kołtunik, zaniedbany, sfilcowany, zadredziały psiak. Wpłacę jednorazowo 30 zł wpłacę. Quote
Pysia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 malawaszka napisał(a):o tak Ty się musisz martwić już na tydzień do przodu :eviltong: Zmorka zamęczyć się nie da bo jak nie będzie chciała kontaktu to sobie pójdzie spać i już Oczywiście że już się zamartwiam bo wole tak niż czegoś nie dopilnować :eviltong: Zreszta chciałabym mieć takie problemy tylko zawsze :roll: To jest... takie motylki w brzuszku się robią :crazyeye: Chyba mam cos z głową :evil_lol: Imie jej zmienię, bo juz sie boję tego co ma :mad: Hece nam nie są potrzebne ;) Radosne iskry- jak najbardziej ;) Wyjdę dalej poza alfabet jaki posiadasz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 MALWA napisał(a):Jestem na zaproszenie kiyoshi. Biedna malutka, taki kołtunik, zaniedbany, sfilcowany, zadredziały psiak. Wpłacę jednorazowo 30 zł wpłacę. dzięki piękne MALWA Pysia napisał(a):Oczywiście że już się zamartwiam bo wole tak niż czegoś nie dopilnować :eviltong: Zreszta chciałabym mieć takie problemy tylko zawsze :roll: To jest... takie motylki w brzuszku się robią :crazyeye: Chyba mam cos z głową :evil_lol: Imie jej zmienię, bo juz sie boję tego co ma :mad: Hece nam nie są potrzebne ;) Radosne iskry- jak najbardziej ;) Wyjdę dalej poza alfabet jaki posiadasz :evil_lol: to imię jej dały dzieci - wolontariusze którzy się nią teraz opiekują - nie ja :eviltong: jakby miało być imię z mojego alfabetu to byłoby na F albo na B :D Quote
Pysia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 (edited) A ja już pomyślałam że się rozwinęłaś i do " H" doszłaś :diabloti: Fraszka i Heca. To wstaw tu może Hece bo może i ona uzyska pomoc na sterylke. Też kołtun i brudas.... Pasuje tutaj. Edited April 28, 2013 by Pysia Quote
malawaszka Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 ale nie dzikus :loveu: wydam szybko Figę w majówkę i świsnę Ci sprzed nosa tego okrucha :lol: Quote
Pysia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 (edited) O Ty niedobra kobieto! To do malawaszki :evil_lol: Fraszka niestety nie jest taka przyjacielska :( Chociaż trzymam kciuki bardzo mocno, aby okazało się ze jednak jest, tylko stres wielki jej na to nie pozwalał! Edited April 28, 2013 by Pysia Quote
kiyoshi Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 MALWA napisał(a):Jestem na zaproszenie kiyoshi. Biedna malutka, taki kołtunik, zaniedbany, sfilcowany, zadredziały psiak. Wpłacę jednorazowo 30 zł wpłacę. dziękuje cioteczko z całego serducha:D Fraszka bezpieczna...szykuje się do drogi. P. Grzegorz skontaktował się już z moim kolegą- jedynym wolontariuszem u Fraszki i razem będą próbowali oswoić ją na tyle, by złapać i umieścić w podróżnej klateczce... to wszystko rozegra się jutro ok. 10, więc wszystkie ciotki proszone o słanie dobrych myśli;) i oczywiście- kciuki!! będzie dobrze:) Bardzo się ucieszyłam dzisiaj widząc, że Fraszka MA SWOJE cioteczki, które o niej pamiętają.... jestem niemal pewna, że ona długo niejsca nie zagrzeje u Ulki... a co do sterylizacji, może by poprosić tą skarpetę sterylkową??? (tą która opłaciła sterylizacje Stefci- MYszko, Aguś- pamiętacie??) Quote
Pysia Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 kiyoshi napisał(a):dziękuje cioteczko z całego serducha:D Fraszka bezpieczna...szykuje się do drogi. P. Grzegorz skontaktował się już z moim kolegą- jedynym wolontariuszem u Fraszki i razem będą próbowali oswoić ją na tyle, by złapać i umieścić w podróżnej klateczce... to wszystko rozegra się jutro ok. 10, więc wszystkie ciotki proszone o słanie dobrych myśli;) i oczywiście- kciuki!! będzie dobrze:) Bardzo się ucieszyłam dzisiaj widząc, że Fraszka MA SWOJE cioteczki, które o niej pamiętają.... jestem niemal pewna, że ona długo niejsca nie zagrzeje u Ulki... a co do sterylizacji, może by poprosić tą skarpetę sterylkową??? (tą która opłaciła sterylizacje Stefci- MYszko, Aguś- pamiętacie??) "Cioteczki" mi się źle kojarzą ;) Ale Fraszka na pewno ma swoich ludzi, którzy o niej pamiętają i krzywdy zrobić nie dadzą ;) Muszę zapytać Myszkę o tą skarpete sterylkowa. Kciuki są trzymane i słane dobre myśli dla Fraszki nieustannie. Zależy nam na niej.... Quote
Mysza2 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='kiyoshi']to wszystko rozegra się jutro ok. 10, więc wszystkie ciotki proszone o słanie dobrych myśli;) i oczywiście- kciuki!a co do sterylizacji, może by poprosić tą skarpetę sterylkową??? (tą która opłaciła sterylizacje Stefci- MYszko, Aguś- pamiętacie??) Dobre myśli będą słane:) Oczywiście że można prosić kundelkową skarbonkę. http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-możemy-więcej!-POMÓŻ!?p=20789053#post20789053 Napiszcie tam bo ja zaraz wyjeżdżam i wracam dopiero w niedzielę Quote
Pysia Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Dzięki Elu. Już napisałam tam o pomoc dla Fraszki i dla Hecy na sterylkę. Idę katalogować fiołki aby bazarek powstał jak najszybciej ;) Quote
Pysia Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 będzie robiony. Wszystko już zebrane do kupy, tylko merryjanee stworzy go ;) Quote
malawaszka Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 No jutro rano zacznie się nowe życie dla Fraszki :loveu: Co do sterylkowej Skarbonki to ja jestem deklarowiczką więc zgłoszę dziewczynki, już jakiś czas nie zgłaszałam nikogo bo Figa i Furia miały sponsorów sterylek Quote
Pysia Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Trzymam mocno kciuki, aby obyło się bez chwytaka! Niech kiełbaska wystarczy... Fraszko- słyszysz mnie? Daj sie zabrać na kiełbaskę... Quote
merryjanee Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 jestem przez Pysię :P bazarek najprawdopodobniej powstanie dziś wieczorem, wkleję linka jak zrobię :D Quote
malawaszka Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 merryjanee napisał(a):jestem przez Pysię :P bazarek najprawdopodobniej powstanie dziś wieczorem, wkleję linka jak zrobię :D superrrr :klacz: Quote
danyww Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Ja też czekam z niecierpliwością na fiołkowy bazarek bo mi moje wyginęły przez jakąś zarazę.:roll: "Fijo, fijo, fijołki, wszystkie sznupki diobołki" :diabloti: Quote
Pysia Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 danyww - :megagrin::megagrin::megagrin: merryjanee - nieoceniona w bazarkach :ylsuper: Quote
kiyoshi Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 danyww napisał(a):Ja też czekam z niecierpliwością na fiołkowy bazarek bo mi moje wyginęły przez jakąś zarazę.:roll: "Fijo, fijo, fijołki, wszystkie sznupki diobołki" :diabloti: wszyscy czekamy na fiołkowe cuda:))) Quote
Recommended Posts