Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
o tak Ty się musisz martwić już na tydzień do przodu :eviltong: Zmorka zamęczyć się nie da bo jak nie będzie chciała kontaktu to sobie pójdzie spać i już

Oczywiście że już się zamartwiam bo wole tak niż czegoś nie dopilnować :eviltong: Zreszta chciałabym mieć takie problemy tylko zawsze :roll: To jest... takie motylki w brzuszku się robią :crazyeye:
Chyba mam cos z głową :evil_lol:
Imie jej zmienię, bo juz sie boję tego co ma :mad: Hece nam nie są potrzebne ;) Radosne iskry- jak najbardziej ;) Wyjdę dalej poza alfabet jaki posiadasz :evil_lol:

Posted

MALWA napisał(a):
Jestem na zaproszenie kiyoshi.

Biedna malutka, taki kołtunik, zaniedbany, sfilcowany, zadredziały psiak.

Wpłacę jednorazowo 30 zł wpłacę.

dzięki piękne MALWA

Pysia napisał(a):
Oczywiście że już się zamartwiam bo wole tak niż czegoś nie dopilnować :eviltong: Zreszta chciałabym mieć takie problemy tylko zawsze :roll: To jest... takie motylki w brzuszku się robią :crazyeye:
Chyba mam cos z głową :evil_lol:
Imie jej zmienię, bo juz sie boję tego co ma :mad: Hece nam nie są potrzebne ;) Radosne iskry- jak najbardziej ;) Wyjdę dalej poza alfabet jaki posiadasz :evil_lol:

to imię jej dały dzieci - wolontariusze którzy się nią teraz opiekują - nie ja :eviltong: jakby miało być imię z mojego alfabetu to byłoby na F albo na B :D

Posted (edited)

A ja już pomyślałam że się rozwinęłaś i do " H" doszłaś :diabloti:

Fraszka i Heca. To wstaw tu może Hece bo może i ona uzyska pomoc na sterylke. Też kołtun i brudas.... Pasuje tutaj.

Edited by Pysia
Posted (edited)

O Ty niedobra kobieto!
To do malawaszki :evil_lol:

Fraszka niestety nie jest taka przyjacielska :( Chociaż trzymam kciuki bardzo mocno, aby okazało się ze jednak jest, tylko stres wielki jej na to nie pozwalał!

Edited by Pysia
Posted

MALWA napisał(a):
Jestem na zaproszenie kiyoshi.

Biedna malutka, taki kołtunik, zaniedbany, sfilcowany, zadredziały psiak.

Wpłacę jednorazowo 30 zł wpłacę.

dziękuje cioteczko z całego serducha:D

Fraszka bezpieczna...szykuje się do drogi. P. Grzegorz skontaktował się już z moim kolegą- jedynym wolontariuszem u Fraszki i razem będą próbowali oswoić ją na tyle, by złapać i umieścić w podróżnej klateczce...
to wszystko rozegra się jutro ok. 10, więc wszystkie ciotki proszone o słanie dobrych myśli;) i oczywiście- kciuki!!
będzie dobrze:)

Bardzo się ucieszyłam dzisiaj widząc, że Fraszka MA SWOJE cioteczki, które o niej pamiętają....
jestem niemal pewna, że ona długo niejsca nie zagrzeje u Ulki...
a co do sterylizacji, może by poprosić tą skarpetę sterylkową??? (tą która opłaciła sterylizacje Stefci- MYszko, Aguś- pamiętacie??)

Posted

kiyoshi napisał(a):
dziękuje cioteczko z całego serducha:D

Fraszka bezpieczna...szykuje się do drogi. P. Grzegorz skontaktował się już z moim kolegą- jedynym wolontariuszem u Fraszki i razem będą próbowali oswoić ją na tyle, by złapać i umieścić w podróżnej klateczce...
to wszystko rozegra się jutro ok. 10, więc wszystkie ciotki proszone o słanie dobrych myśli;) i oczywiście- kciuki!!
będzie dobrze:)

Bardzo się ucieszyłam dzisiaj widząc, że Fraszka MA SWOJE cioteczki, które o niej pamiętają....
jestem niemal pewna, że ona długo niejsca nie zagrzeje u Ulki...
a co do sterylizacji, może by poprosić tą skarpetę sterylkową??? (tą która opłaciła sterylizacje Stefci- MYszko, Aguś- pamiętacie??)

"Cioteczki" mi się źle kojarzą ;)
Ale Fraszka na pewno ma swoich ludzi, którzy o niej pamiętają i krzywdy zrobić nie dadzą ;)
Muszę zapytać Myszkę o tą skarpete sterylkowa.

Kciuki są trzymane i słane dobre myśli dla Fraszki nieustannie. Zależy nam na niej....

Posted

[quote name='kiyoshi']to wszystko rozegra się jutro ok. 10, więc wszystkie ciotki proszone o słanie dobrych myśli;) i oczywiście- kciuki!a co do sterylizacji, może by poprosić tą skarpetę sterylkową??? (tą która opłaciła sterylizacje Stefci- MYszko, Aguś- pamiętacie??)
Dobre myśli będą słane:)
Oczywiście że można prosić kundelkową skarbonkę.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-możemy-więcej!-POMÓŻ!?p=20789053#post20789053
Napiszcie tam bo ja zaraz wyjeżdżam i wracam dopiero w niedzielę

Posted

No jutro rano zacznie się nowe życie dla Fraszki :loveu:

Co do sterylkowej Skarbonki to ja jestem deklarowiczką więc zgłoszę dziewczynki, już jakiś czas nie zgłaszałam nikogo bo Figa i Furia miały sponsorów sterylek

Posted

Ja też czekam z niecierpliwością na fiołkowy bazarek bo mi moje wyginęły przez jakąś zarazę.:roll:

"Fijo, fijo, fijołki, wszystkie sznupki diobołki" :diabloti:

Posted

danyww napisał(a):
Ja też czekam z niecierpliwością na fiołkowy bazarek bo mi moje wyginęły przez jakąś zarazę.:roll:

"Fijo, fijo, fijołki, wszystkie sznupki diobołki" :diabloti:

wszyscy czekamy na fiołkowe cuda:)))