Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobre i to.

Ciągle o małej myślę. Mózg mi dymi. Gdybym nie pracowała.... Tfu tfu bo praca potrzebna strasznie! Moi młodzi nie poradziliby sobie z nią :(

Posted

Monika- można już zrobić bazarek fiołkowy dla Fraszki. Ale ktos musi się tego podjąć.... Jest na tyle cieplo żew kwiatki można wysyłać. Aby problemów z pakowaniem nie było może zrobić bazarek wyłącznie na listki dając instrukcje jak z nimi postępować. Teraz wiosna więc listki puszczają szybko maluszki ;)

Posted

Tak- afrykańskie. Mam około 200 odmian. W większości mini i semimini ;)

Np takie:

Można takie cuda wyhodowac z listków. One wszystkie są właśnie własnorecznie wyhodowane ;)

Posted

ma_ruda napisał(a):
Wpłaciłam 30 zł;. Mam nadzieję, ze się nie pospieszyłam z wpłatą?

dziękujemy pięknie! transport planujemy na wtorek i nie rozważam nawet opcji że się coś nie uda!!!

Pysia mogę zrobić bazarek jak się nie zgłosi nikt mniej "obłożony" dogorobotą :oops:

Posted

A może farmerka63 wydzierka bazarek jak wie o co chodzi? Ja teraz w domu, ale wiesz jak jest... A bazarku trzeba pilnować i odpowiedać na pytania :( A jak jestem w pracy lub u rodziców to kapa....
I tak musiałabym porobić liste co mogę dać na bazarek... Poszukać fot kwitnących itd. A to już calutki dzień aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Już nie mówiąc o pakowaniu.... Trzeba zamówić woreczki strunowe do wysyłki.
Listki na all po 4 zł. więc jak tutaj po 3 zł sie da to okazja będzie ;)

Posted

Aniu kochana :loveu:
A n ie znasz kogoś, kto bazarek mógłby zrobić? Ja nieczasowa, Monika zawalona pracą dogowatą.... A tu koszty będą długofalowe raczej....

Posted

Mysza2 robi fajnie bazarki, ale już tyle dla mnie zrobiła że aż mi głupio ja prosić....
Może sama zrobie? A malawaszka tam będzie monitorować i za mnie pisać jakby co? I pilnować kto co kupił bo ja na bank zagubię sie w tym....
Masakra!
O! Wiem! Zapytam meryjanee :) Ona lubi bazarki robić i prowadzi je bardzo porządnie!
Lecę :)

Posted

marryjanee zrobi :) Podjęła sie :)
Dzisiaj juz późno, ale od jutra w miarę czasowości skataloguje fiołki i zrobię opis. Nie wiem ile mi to zajmie. Muszę tez zamówić woreczki strunowe bo w nie pakuje się listki do wysyłki.
Będzie wiec bazarek :) Na naszego kołtunka i może wystarczy grosza dla Hecy, która powinna do mnie przyjechać 6 maja. Też sznupkowaty kołtunek ;) Będzie trzeba ją przed adopcją wysterylizować.... Nie wydam dorosłej suki w typie bez tego!

Posted

Pysia napisał(a):
Nie wydam dorosłej suki w typie bez tego!

nie pozwoliłabym Ci na to :lol: nie mogę się już doczekać kiedy Heca przyjedzie - to będzie sama radość i mały łobuziak, oby Fraszka szybko też się taka fajna zrobiła :kciuki:

Posted

Martwię sie tym tylko, ze wtedy będę miała II-gą zmiane. Kurcze no.... Bo to od razu trzeba nad relacją Heca- Zmorka popracować aby mi potem staruszki nie zamęczyła.
Oj strasznie by się transport 1-go maja przydał ;(