malawaszka Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 nie ma wydarzenia - ja nie lubię tego prowadzić - nie mam czasu jest album na sznaucerach http://www.facebook.com/media/set/?set=a.576437469054532.1073741895.106101606088123&type=1 Quote
Pysia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Dobre i to. Ciągle o małej myślę. Mózg mi dymi. Gdybym nie pracowała.... Tfu tfu bo praca potrzebna strasznie! Moi młodzi nie poradziliby sobie z nią :( Quote
Ada-Vebby Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Sorki bo nie zaznaczyłam;)deklarowałam jednorazową wpłatę. Quote
Pysia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Już poprawiłam :) Zimno dzisiaj brrrrrrrrrrrrrrrrrr. Quote
natie Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 ja 30 zł wpłaciłam (można uzupełnić, pieniądze jutro będą na koncie), na razie jednorazowo, ale obiecuję pomagać na bieżąco :) Quote
Pysia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Wpadłam na krótkie odwiedziny. Nikt nie zagląda :( Obyś nie została zapomniana przez dogociółki skarbie. Quote
malawaszka Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Dzięki Natalia :) jeszcze z fb ma być jakaś wpłata - zobaczymy jak dotrze :) Quote
Pysia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Monika- można już zrobić bazarek fiołkowy dla Fraszki. Ale ktos musi się tego podjąć.... Jest na tyle cieplo żew kwiatki można wysyłać. Aby problemów z pakowaniem nie było może zrobić bazarek wyłącznie na listki dając instrukcje jak z nimi postępować. Teraz wiosna więc listki puszczają szybko maluszki ;) Quote
farmerka63 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Ja deklaruję jednorazową wpłatę 30 zł - tyle na razie mogę. A fiołkami ( jeśli to afrykańskie) to tez jestem zainteresowana ;) Quote
Pysia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Tak- afrykańskie. Mam około 200 odmian. W większości mini i semimini ;) Np takie: Można takie cuda wyhodowac z listków. One wszystkie są właśnie własnorecznie wyhodowane ;) Quote
ma_ruda Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Wpłaciłam 30 zł;. Mam nadzieję, ze się nie pospieszyłam z wpłatą? Quote
farmerka63 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Śliczne, Pysiu :) To wydziergaj ten bazarek, a ja będę pierwszą klientką . Mam wreszcie szerokie parapety w ganku, gdzie warunki świetlne do uprawy fiołków są idealne. Quote
malawaszka Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 ma_ruda napisał(a):Wpłaciłam 30 zł;. Mam nadzieję, ze się nie pospieszyłam z wpłatą? dziękujemy pięknie! transport planujemy na wtorek i nie rozważam nawet opcji że się coś nie uda!!! Pysia mogę zrobić bazarek jak się nie zgłosi nikt mniej "obłożony" dogorobotą :oops: Quote
Pysia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 A może farmerka63 wydzierka bazarek jak wie o co chodzi? Ja teraz w domu, ale wiesz jak jest... A bazarku trzeba pilnować i odpowiedać na pytania :( A jak jestem w pracy lub u rodziców to kapa.... I tak musiałabym porobić liste co mogę dać na bazarek... Poszukać fot kwitnących itd. A to już calutki dzień aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Już nie mówiąc o pakowaniu.... Trzeba zamówić woreczki strunowe do wysyłki. Listki na all po 4 zł. więc jak tutaj po 3 zł sie da to okazja będzie ;) Quote
Panna Marple Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Melduję się u malutkiej. Teraz mogę dać 50zł-później postaram się coś jeszcze wyskrobać;) Quote
Pysia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Aniu kochana :loveu: A n ie znasz kogoś, kto bazarek mógłby zrobić? Ja nieczasowa, Monika zawalona pracą dogowatą.... A tu koszty będą długofalowe raczej.... Quote
Panna Marple Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Kurczę, z tym jest problem, bo ludzie czasowo nie wyrabiają. Bazarki robiła paula_t, ale ona ma teraz egzaminy i nie da rady:-( Może ewu kogoś zna? Quote
farmerka63 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Pysiu - sory, ale mam pracy własnej - nie dogomaniowej - po uszy . Wycielone już prawie całe stado i rzekę mleka do przerobienia. Nie ogarniam kuwety niestety :( Quote
Pysia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Mysza2 robi fajnie bazarki, ale już tyle dla mnie zrobiła że aż mi głupio ja prosić.... Może sama zrobie? A malawaszka tam będzie monitorować i za mnie pisać jakby co? I pilnować kto co kupił bo ja na bank zagubię sie w tym.... Masakra! O! Wiem! Zapytam meryjanee :) Ona lubi bazarki robić i prowadzi je bardzo porządnie! Lecę :) Quote
Ada-Vebby Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Bazarków nie robię :(,ale jakby co-będę zaglądała..;) Quote
Pysia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 marryjanee zrobi :) Podjęła sie :) Dzisiaj juz późno, ale od jutra w miarę czasowości skataloguje fiołki i zrobię opis. Nie wiem ile mi to zajmie. Muszę tez zamówić woreczki strunowe bo w nie pakuje się listki do wysyłki. Będzie wiec bazarek :) Na naszego kołtunka i może wystarczy grosza dla Hecy, która powinna do mnie przyjechać 6 maja. Też sznupkowaty kołtunek ;) Będzie trzeba ją przed adopcją wysterylizować.... Nie wydam dorosłej suki w typie bez tego! Quote
malawaszka Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Pysia napisał(a):Nie wydam dorosłej suki w typie bez tego! nie pozwoliłabym Ci na to :lol: nie mogę się już doczekać kiedy Heca przyjedzie - to będzie sama radość i mały łobuziak, oby Fraszka szybko też się taka fajna zrobiła :kciuki: Quote
Pysia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Martwię sie tym tylko, ze wtedy będę miała II-gą zmiane. Kurcze no.... Bo to od razu trzeba nad relacją Heca- Zmorka popracować aby mi potem staruszki nie zamęczyła. Oj strasznie by się transport 1-go maja przydał ;( Quote
Recommended Posts