Pysia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 I to potrójnie... W ten sposób zamiast jednej planowanej w zeszłym tygodniu Hecy przyplątały sie w sumie 4 sunie.... Podołamy finansowo i logistycznie? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Miała przyjść do mnie Heca. Ale chyba przyjadą te dwie nadprogramowe bo nóż na gardle. Ciut za wcześnie po kk, ale cóż robić. Mam nadzieję, ze zgadzaja sie ze sobą bo jak nie to kicha. Jedna będzie musiała znaleźć inne miejsce. Na razie nie martwię sie co bedzie. Tak czy siak- masakra ;) Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 Pysia napisał(a):Na razie nie martwię sie co bedzie. Tak czy siak- masakra ;) ahahaha wcale a wcale :turn-l: zwłaszcza ta masakra :evil_lol: Zawsze "dołamy" więc i teraz w takiej świetnej ekipie podołamy - dla nich - musimy i już! A dwie sunie - imiona im wymyślaj! znają się i lubią - siedziały razem w przytulisku i teraz razem w samochodzie - będzie dobrze :loveu: na wariata trochę wyszło, ale szkoda było zmarnować transport Quote
kiyoshi Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 malawaszka napisał(a):ahahaha wcale a wcale :turn-l: zwłaszcza ta masakra :evil_lol: Zawsze "dołamy" więc i teraz w takiej świetnej ekipie podołamy - dla nich - musimy i już! A dwie sunie - imiona im wymyślaj! znają się i lubią - siedziały razem w przytulisku i teraz razem w samochodzie - będzie dobrze :loveu: na wariata trochę wyszło, ale szkoda było zmarnować transport OMG!!!! !!!!!!!!!!wlasnie weszlam i oczom nie wierze!! ale sie suniom poszczescilo!! mam tylko nadzieje, ze nikt ich nie bedzie szukal z okolic Kalisza:( :( bo oni tam chyba nie maja czegos takiego jak kwarantanna...a sunie trafily tam- jak sie nie myle, kilka dni temu...dzis rano umiescilam je zreszta na znalezionych psach.... na pewno sa cudowne, dobrze, ze kudlaczka dala sie latwo zlapac:) mission complete!!! Quote
AgusiaP Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Ale akcja :lol::lol::lol: dziewczyny bardzo się cieszę, że wszystkie trzy już w drodze :multi::multi::multi: Będę u dziewczynek dopiero w poniedziałek, ale kciuki będę mocno trzymać ;) Quote
Pysia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 (edited) malawaszka napisał(a):ahahaha wcale a wcale :turn-l: zwłaszcza ta masakra :evil_lol: Zawsze "dołamy" więc i teraz w takiej świetnej ekipie podołamy - dla nich - musimy i już! A dwie sunie - imiona im wymyślaj! znają się i lubią - siedziały razem w przytulisku i teraz razem w samochodzie - będzie dobrze :loveu: na wariata trochę wyszło, ale szkoda było zmarnować transport Masakra i juz. Jak dwie zaprzyjaźnione kurduple sie skumają to Zmorka życia mieć nie będzie. Najwyzej wypcham albo zamknę w komórce. Halo halo.... Nie mam komórki... I co ja biedna zrobię? :roll: Imiona przyjdą same jak kudłatki sie u mnie znajdą ;) Na razie pomysłu brak. Chyba że je nazwiemy Premia i Spacja :evil_lol: Edited April 30, 2013 by Pysia Quote
MALWA Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Super, że sunie już bezpieczne. Tylko ja nie widzę żadnych zdjęć z numerami 85 i 83, a to właśnie te sunie, tak? U mnie chyba inna strona się otwiera, z innymi psiakami..... Quote
koja Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Ale tu się dzieje! :lol: Deklaruję dla Fraszki co miesiąc 50 zł. Quote
danyww Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 MALWA napisał(a):Super, że sunie już bezpieczne. Tylko ja nie widzę żadnych zdjęć z numerami 85 i 83, a to właśnie te sunie, tak? U mnie chyba inna strona się otwiera, z innymi psiakami..... Przed południem jeszcze były na stronie. Widocznie już usunięte bo zabrane.:lol: Quote
Pysia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Promocja i Premia :evil_lol: Już są na miejscu. Fraszka onieśmielona, ale ładnie idzie na smyczy. Będzie dobrze! Promocja i Premia są ze sobą bardzo mocno zwiazane. Najprawdopodobniej to matka i córka. Jutro obie przyjeżdżają do mnie. Tyle wieści od malawaszki. Reszte sama opisze jak ogarnie temat ( a to potrwa znając zycie ;) ). Quote
danyww Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 No to teraz można spokojnie poczekać na resztę wiadomości :lol: bo zamiast coś robić to co chwilę lukałam czy już coś wiadomo. :roll: Quote
Pysia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 A ja piorę piłki, pluszaki itd ;) Wyszorowałam jeszcze raz miski. Pluszaków malutko- tylko dwa małe. Reszta to zwłoki. Trudno. Teraz idę przeprać szelki. I nie wiem co jeszcze. Dziewczynki trzeba będzie od razu zaszczepić. No i sterylka dwóch .... Trzech znaczy bo jeszcze Fraszka. Tfu! Jeszcze Heca... To czterech :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
kiyoshi Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='MALWA']Super, że sunie już bezpieczne. Tylko ja nie widzę żadnych zdjęć z numerami 85 i 83, a to właśnie te sunie, tak? U mnie chyba inna strona się otwiera, z innymi psiakami..... ciotki..to te sunie:) nr 83 nr 85 ciekawe co u nich, i u Fraszki przede wszystkim...malawaszko...napisz coś wreszcie;) koja- BARDZO dziękujemy Ci za deklaracje kochana;) Quote
Pysia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Zaraz jej SMSem wyślę groźby karalne i tyle mnie będziecie widziały :mad: Znaczy malawaszce :evil_lol: Quote
danyww Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Pysia napisał(a):Zaraz jej SMSem wyślę groźby karalne i tyle mnie będziecie widziały :mad: Znaczy malawaszce :evil_lol: Spoko, paczki Ci będziemy wysyłać. :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Chyba wystraszyła sie ze będzie mnie musiała wyciagać zza krat i odezwała się na gg :evil_lol: Zrzuca fotki ;) Quote
kiyoshi Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='Pysia']Chyba wystraszyła sie ze będzie mnie musiała wyciagać zza krat i o Odpowiedz z cytatemdezwała się na gg :evil_lol: Zrzuca fotki ;) jajko tu zaraz zniosę;) Quote
Pysia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Jak ona te fotki będzie zrzucać tak jak do mnie przyjeżdża ( tzn umawia się i trafia tydzień później :diabloti: ), to zniesiesz tuzin jaj :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 jestem - dziewuszki są CUDNE!!!! Premia i Promocja to takie niuniaste kudłatki - wydłużone, nie wiem do czego podobne - będziemy szukać - matka i córka na bank - w aucie jechały splecione jak wąż, bardzo są ze sobą związane, trochę wypłoszone, ale cudnie się tulą i buziaki dają - będą cudowne jak je Pysia ogarnie :loveu: napisałabym coś jeszcze ale mi Pysia grozi :lol: normalnie terror w rodzinie :shake: mamunia i córunia Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 [quote name='kiyoshi']jajko tu zaraz zniosę;) a jajka są teraz w cenie - jak jesteś bezstresowo chowana to biorę :errrr: jamniorki smyczki trzeba douczyć Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 boszz jakie to jest urocze stworzonko! Quote
Recommended Posts