Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pysia napisał(a):
Ja bez kasy, ale pomagam jak potrafię ;)
Fraszka ma już imie, więc bazarek imienny odpada....

Pysiu kochana, każda pomoc jest ważna dla tej naszej panienki;)
w sumie imię Fraszka do niej pasuje...więc chyba je rzeczywiście zostawimy;)

Posted

Pysia napisał(a):
Na razie ma na część podróży. Dzięki Wam na ta większa część :)
Brudna, wystraszona i biedna jak najbiedniejsza mysz koscielna :(

Nie najbiedniejsza bo ma już coś swojego - imię i perspektywy,że zmieni się jej życie.Trzymam za Fraszkę kciuki.

Posted

Anula napisał(a):
Nie najbiedniejsza bo ma już coś swojego - imię i perspektywy,że zmieni się jej życie.Trzymam za Fraszkę kciuki.

Witaj Anulka:)
dziękuje cioteczki kochane za obecność...czekamy z niecierpliwością wszystkie do wtorku...i zbieramy, zbieramy....już malutko brakuje, kochane

Posted (edited)

[quote name='Mysza2']Biszkopcik (już w DS ) http://www.dogomania.pl/forum/threads/234425-Biszkopcik-spod-wiaduktu-ma-wspaniały-dom-i-ukochaną-Panią-już-na-zawsze!!!?
postanowił podzielić się częścią swojego majątku z Fraszką i prześle dla niej 224,70 zł:)

MYszko, a czy ja Ci mówiłam?? :)
to też mówię :iloveyou::iloveyou:
bardzo dziękujemy Tobie i Biszkopcikowi!! Fraszka otrzymuje dzięki tym pieniążkom wielką szansę...Biszkopcik coś wie o tym. KOczował brudny, skołtuniony i głodny...prawie jak nasza panna...
oby historia Fraszki szybciutko skończyła się tak dobrze, jak Biszkopcika:) :)

dziękujemy ślicznie także nette:)
pamiętajcie cioteczki, że poza transportem (na który już mamy :D ) nadal będziemy potrzebować na hotelik, odrobaczenie, odpchlenie, sterylizacje...więć absolutnie nawet grosik się nie zmarnuje:)

kochane jesteście - WSZYSTKIE!!

malawaszko- to słuszna sugestia by w wolnej chwili zebrać deklaracje i umieścić je w pierwszym/drugim poście;) jutro pewnie pieniążki zaczną spływać....u Biszkopcika na wątku, trzeba będzie też potwierdzić, że dotarły

edit: a od Mani2000 Fraszka dostała taki banerek;)

proszę się częstować kto wolny;)

Edited by kiyoshi
Posted

Pięknie Wam dziękuję dziewczyny :Rose: zbiorę wszystko, albo jakby ktoś mógł zebrać tu to ja skopiuję i dam w drugim poście - w tej chwili się za finansowe sprawy nie biorę bo pokonała mnie wczoraj alergia masakrycznie - prawie godzina duszności, aż w końcu musiałam wziąć enkorton i dziś czuję się jakby mnie koń w głowę kopnął (tak mi się wydaje, że to takie właśnie uczucie bo nigdy mnie nie kopnął :D)

Posted (edited)

Deklaracje stałe:

Wpłaty jednorazowe:
koja- 50 zł.
kiyoshi - 100 zł.
Nette - 25 zł.
Ada- Vebby - 25 zł.
sybisia - 20 zł.
natie - ? zł.
Biszkopt - 224,70 zł.
danyww - 20 zł.

Proszę.

Wygląda na to, że nasza kołtunka nie ma deklaracji stałych ;(

Edited by Pysia
Posted

malawaszka napisał(a):
Pięknie Wam dziękuję dziewczyny :Rose: zbiorę wszystko, albo jakby ktoś mógł zebrać tu to ja skopiuję i dam w drugim poście - w tej chwili się za finansowe sprawy nie biorę bo pokonała mnie wczoraj alergia masakrycznie - prawie godzina duszności, aż w końcu musiałam wziąć enkorton i dziś czuję się jakby mnie koń w głowę kopnął (tak mi się wydaje, że to takie właśnie uczucie bo nigdy mnie nie kopnął :D)

malawaszko- mogę zebrać wszystko z radością, a potem Ty skopiujesz do drugiego postu i będziemy tylko na bieżąco uzupełniać...wieczorkiem wstawie zestawienie, bo teraz wybywam...zostawiał Ci też wiadomość na fb, że mój znajomy pomoże złapać Fraszke we wtorek:D
bużka!!

edit: o, już mnie Pysia wyprzedziła;) jeszcze warto wpisać osoby, które deklarowały, ale bez kwoty i też cioteczke dannyww;)

Posted

Tylko dwie osoby deklarowały bez kwoty i są wpisane. Drugą dopisałam teraz ;)

Linka do fb proszę z wydarzeniem Fraszki. Pozapraszam ludzi. Może ktoś pomoże?

Posted

Pysia napisał(a):
Tylko dwie osoby deklarowały bez kwoty i są wpisane. Drugą dopisałam teraz ;)

Linka do fb proszę z wydarzeniem Fraszki. Pozapraszam ludzi. Może ktoś pomoże?

Ja przelałam tylko 20.

Też na FB pozapraszam gdy będę miała link.