AgusiaP Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 To czekamy na bazarek :) Fraszko jutro zaczynasz nowe, lepsze życie :) Quote
Pysia Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 pewnie na inauguracji bazarku nie będę, bo niedługo zmykam do pracy. Zajrzę tam raniutko ;) Nieustannie trzymam kciuki. Nie wiem jak będę w nocy z zaciśniętymi pracować. Quote
kiyoshi Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Pysia napisał(a):pewnie na inauguracji bazarku nie będę, bo niedługo zmykam do pracy. Zajrzę tam raniutko ;) Nieustannie trzymam kciuki. Nie wiem jak będę w nocy z zaciśniętymi pracować. Pysiu, to na czas pracy zwalniam Cie wyjątkowo z trzymania kciuków;) :D Quote
malawaszka Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 danyww napisał(a): "Fijo, fijo, fijołki, wszystkie sznupki diobołki" :diabloti: hahaha czyżby tytuł bazarku :lol: Quote
kiyoshi Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 malawaszka napisał(a):hahaha czyżby tytuł bazarku :lol: rzeczywiście;) brzmi super! Quote
kiyoshi Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Panna Marple napisał(a):Poleciało 100zł dla Fraszki:lol: wow...bardzo Ci dziękujemy!!:Rose::Rose::Rose: Quote
malawaszka Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 Panna Marple napisał(a):Poleciało 100zł dla Fraszki:lol: o rany piękne dzięki :Rose: jutro wypiszę wpłaty bo dzisiaj mnie co chwilę wywala z netu i z prądu i się boję logować do banku...:shake: Quote
AgusiaP Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Dziewczynka jeszcze nie wie, co ją jutro czeka :):):) Quote
Pysia Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Panna Marple napisał(a):Poleciało 100zł dla Fraszki:lol: Dzięki Aniu :) Jesteś kochana. Nasz kołtunek ma super Anioły :) kiyoshi napisał(a):Pysiu, to na czas pracy zwalniam Cie wyjątkowo z trzymania kciuków;) :D Wróciłam do domu bo bieda z robotą. Wole tu nic nie robić ;) malawaszka napisał(a):hahaha czyżby tytuł bazarku :lol: Napisałam marryjanee aby tu weszła jutro i zobaczyła to ;) Napisała mi, że dzisiaj bazarek nie ruszy bo czasowo się nie wyrobiła. Jutro wieczorem inauguracja ;) Nie będę mogła spać z wrażenia.... Oby wszystko poszło gładko! Quote
merryjanee Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 wczoraj niestety już się z bazarkiem nie odrobiłam, ale dzisiaj na pewno go otworzę :) tak więc czekajcie! a tytuł super :) Quote
kiyoshi Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='merryjanee']wczoraj niestety już się z bazarkiem nie odrobiłam, ale dzisiaj na pewno go otworzę :) tak więc czekajcie! a tytuł super :) jeden dzień nic nie zmieni, marryjanee;) powinnam mieć wieści od razu jak sunia odjedzie z przytuliska, więc jak tylko będe przy necie dam Wam znać jak poszło.. mój kolega obiecał tam pojechać trochę wcześniej i spróbować kudłatke uspokoić... tym czasem w ostatnich dniach do tego przytuliska przyjęto kolejne 3 sznaucerowate psy...baaardzo w typie rasy...skąd oni je biorą?? zapchają do brudnych, śmierdzących boksów i znów liczą, że ktoś za nich odwali całą robotę... ręce opadają i tylko marze, kiedy wreszcie ktoś weźmie się za te wszystkie pseudo- przytuliska!! przecież tak nie może być!! jakby się komuś nudziło- zobaczcie... http://goluchow.pl/aktualnosci/cms/1289 nasza sunia to numer 66. Quote
Pysia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Łomatkoboska jakie cuda! Bierzemy! Sznaucerowate to one nie są, ale szkoda ich. Swoją drogą wszystkie psy tam są określane na jeden wiek mniej więcej. Myślę, ze tak sobie wpisują. No i gdzie staruszki jak ich w schronach najwięcej? Szkoda słów ;( Quote
AgusiaP Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Matko jedna opuści dzisiaj mury tego schroniska a tu aż trzy kolejne na jej miejsce... Quote
Aśka Belkowska Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Zajrzałam, ale cudeńka, ta pod 83 to po prostu oczy rwie. Czy Ci ludzie są ślepi? Quote
danyww Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Aśka Belkowska napisał(a):Zajrzałam, ale cudeńka, ta pod 83 to po prostu oczy rwie. Czy Ci ludzie są ślepi? Też kilka razy oglądałam tę sunię 83. Serce od razu boli widząc takie śliczności "za kratami" :placz: Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 siedzę jak na szpilkach, kawałek ogródka wypieliłam :D rozmawiałam z chłopakami i mam nadzieję, ze jasno wytłumaczyłam, które suczki mają zabrać :mdleje: a to wszystko przez Ulkę :lol: bo mi kazała zajrzeć co kyioshi wstawiła :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Zrób zdjęcie telefonem i wyślij SMSem na wszelki wypadek ;) Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 własnie dzwonili do mnie z Gminy - pani się bała, że jak zabieramy 3 pieski to oni będą musieli jakieś koszty ponosić :lol: uspokoiłam, że bierzemy na siebie :) bo jeszcze by nam nie dali... noo i chyba już spakowane :cool3: Quote
Pysia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! A coś więcej? Plissssssssssssssssssss Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 no nie wiem jeszcze więcej - bo Grzegorz dzwonił z gminy i nie chciałam tam wypytywać go - On mi dawał do telefonu Panią z Urzędu i z nim nie gadałam - jeszcze chwila cierpliwości :mdleje: Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 jadą, jadą, jadą :bigcool: Fraszka w klatce - sama do niej weszła jak ją wstawili na wybiegu - więc obeszło się bez stresowego łapania i ganiania :multi: dwie sunie kudłatki jadą na siedzeniu grzeczinutkie wszystkie :multi: Quote
Recommended Posts