kiyoshi Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 (edited) wow..ale piękne zdjęcia:) rzeczywiście troszke jakby jamnisie;) ale śliczne!:) a jak Fraszka??? Edited April 30, 2013 by kiyoshi Quote
Pysia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Aaaaaaaaaaaa jakie śliczne :loveu: To mamusia będzie Promocja a córeczka - Premia ( do Promocji :evil_lol:). TZ się zakocha czy wywali z domu? A może sie zakocha? Faceci lubią ładne buzie ;) Pisz dalej. Już pierwsza ciekawość zaspokojona. Fraszke poproszę. Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 to małe po prawej to Fraszeńka - jest maciupka! zaraz jej zdjęcia obrobię i wrzucę bo najpierw musiałam Panny P dla Pysi :evil_lol: PPP - Pysia Premia i Promocja :D o tak było - Ula zaczęła smyrać Fraszkę, a Panna P starsza wcisnąła się i brzucha do głaskania nadstawiła Quote
Ada-Vebby Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Panienki przypominają Hawanki,wielkość chyba też :)Ale dostatek fotek mamy..;) Quote
Pysia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 PPP...oplułam się :evil_lol: A Fraszka daje sie miziać! Aaaaaaaa jak się cieszę! Malawaszka robi najpiękniejsze fotki psom :) Ja to napisałam? :crazyeye: To szok ;) Quote
kiyoshi Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Fraszka daje się miziać!!!!!!:) huuuurrrraaaa!!! taka malutka i drobniutka się wydaje w porównaniu do rodzinki;) ale wszystkie pięknie wyglądają na tej trawce:) Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 no to teraz gwiazdeczka wątku - kocham ją straszliwie już teraz i dobrze, że nie jest u mnie bo moja toksyczna miłość zamieniłaby ją w potwora :lol: z samochodu wyjęlismy ją razem z klatką, ale wcześniej zajrzałam przez szybę i ona była zainteresowana, bała się, ale bez rzucania się i wściekania - maleńka jest, cudowna - bardzo zaniedbana i śmierdząca, ale to ogarniemy :loveu: potem - co robić - jak wyjąć z klatki tego agresora, zakładać obrożę, czy pętlę ze smyczy - my debatujemy, a mała czeka - jak to bywa w takim stresie smaczkami pysznymi nie była zainteresowana - ustaliliśmy, że pętlę założę i tak wyjdzie, a potem zobaczymy :lol: otworzyłam klatkę włożyłam ręce - nic mnie nie ugryzło, nie szczerzyło zębów, no to wzięłam obróżkę i po prostu ją zapięłam :lol: bez problemu - malutka się wzdrygnęła lekko, ale zupełnie nie chciała się bronić - po prostu dawno nie czuła dotyku - wg książeczki w przytulisku była co najmniej od początku sierpnia 2012 :( wtedy była szczepiona - więc 8 miesięcy już... biedna malutka myszka - wyszła bez problemu z klatki, na smyczy chodzi ładnie, ale nie ma z nią wielkiego kontaktu jeszcze - na wołanie owszem podeszła, ale tak dość obojętnie, z lekką rezerwą, miziac mozna bez problemu, tylko trzeba tak, żeby jej nie straszyć bo na dotyk się wzdryga i mogłaby się wystraszyć - ale nie było zadnej akcji; trochę jeszcze taka autystyczna - Premia i Promocja do człowieka bardzo i przy nogach siedzieć, a Fraszka puszczona ze smyczą - szukała dziury w całym... czyli jakby się dało to dałaby dyla :shake: ale oswoi się na pewno - a zadbana będzie piękną kruszynką i w ogóle ach... dobra fotki bo Pysia zaczyna bredzić już z tych emocji :evil_lol: jej sierść jest w dotyku okropna oczka przepiękne, żywiutkie - szkoda, że póki co szukające jak czmychnąć Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 ja jestem nienormalna bo własnie popłakałam się widząc Fraszkę na moich zdjęciach - jest taka cudowna a tak długo czekała tam... bez ludzia i taki mały okruszek wędrowniczek wygląda jakby miała wieeelki zadek, ale to tylko złudzenie :shake: (jak u mnie :errrr: ) Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 a to nie uśmiech - psiaki zaczęły szczekać i się Fraszeńka tak zestresowała i CS Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 no i prawie na wystawę gotowa co? :loveu: ufff koniec Quote
Pysia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Też się popłakałam... A zaraz do pracy.... Taka bidniutka malutka :-( Matko kochana! Fraszeńko- już wszystko dobrze! Quote
Margi Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Śliczne wszystkie dziewczynki.:loveu: Fraszeńka bidulka,ale na pewno odżyje jak jej się tą skołtunioną sierść obetnie Quote
Pysia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Nasza merryjanee szykuje bazarek fiołkowy. A ja zmykam do pracy. Doczekać sie jutra nie mogę! Quote
Panna Marple Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Prześliczne są te kudłatki kochane:loveu: Quote
ania0112 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 matko ale akcja! jesteście najlepsze! sunieczki cudne! a to pp idzie do pysi i heca tez? a kiedy heca przyjedzie? łoo Pysia to będziesz mieć szaleństwo w domu :p a Fraszka się ogarnie na bank! trochę uroku domowego życia Ulki i będzie cudo a nie pies! Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 nie nieee Heca juz nie do Pysi bo tego mógłby małż nie znieść :lol: Geca przyjeżdża prawdopodobnie w niedzielę jak się transport nie wysypie - Ania - a może do Was??? :cool3: Quote
merryjanee Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Proszę moje kochane, bazareczek : http://www.dogomania.pl/forum/threads/242883-Fijo-fijo-fijołki-wszystkie-sznupki-diobołki-!-Jedyny-taki-na-DOGO!-Do-30-05?p=20794793#post20794793 A to mój drugi bazarek, także zapraszam : http://www.dogomania.pl/forum/threads/242766-Bazarek-na-hotel-dla-Sami-książki-ciuchy-kalendarze-i-wiele-innych-!-do-05-05 Quote
WATACHA Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='malawaszka']nie nieee Heca juz nie do Pysi bo tego mógłby małż nie znieść :lol: Geca przyjeżdża prawdopodobnie w niedzielę jak się transport nie wysypie - Ania - a może do Was??? :cool3: Hi,hi :) Jakie fajne kudłaczki :):):) Quote
ULKA12 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Pysia napisał(a):Martwię sie tym tylko, ze wtedy będę miała II-gą zmiane. Kurcze no.... Bo to od razu trzeba nad relacją Heca- Zmorka popracować aby mi potem staruszki nie zamęczyła. Oj strasznie by się transport 1-go maja przydał ;( Pysia jak to trzeba z życzeniami uważać :lol: Chciałaś psa 1 maja i będziesz miała dwa :lol: Quote
malawaszka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 ULKA12 napisał(a):Pysia jak to trzeba z życzeniami uważać :lol: Chciałaś psa 1 maja i będziesz miała dwa :lol: no u nas to jest jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki - mówisz i masz! :p Quote
merryjanee Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 zerknijcie na bazarek, jak jakieś uwagi to piszcie :D Quote
kiyoshi Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Pysia napisał(a):Też się popłakałam... A zaraz do pracy.... Taka bidniutka malutka :-( Matko kochana! Fraszeńko- już wszystko dobrze! witam w klubie nienormalnych...ja też się popłakałam na te zdjęcia Fraszki:( jaka Fraszenka maleńka, zainteresowana, ale i wycofana....mówię Ci malawaszka, ona człowieka przez te 8 miesięcy widziała tyle razy co na palcach policzysz... dlatego nie dziw jej się... ona jest przepiękna po prostu!!! wyjątkowa... kiedy zamierzacie kąpać, strzyc i ogarniać bidę?? A klub PP jutro wyrusza w dalszą drogę??? przydałoby się sprawdzić u weta, czy sunie czasem nie są zaczipowane...sprawdzałam po necie- nikt takich suń nie szuka, ale różnie to bywa...na pewno są w typie jakiejś rasy, i takie proludzkie!! miały dziś wielkie szczęście! pare miesięcy w tym syfie....i nawet Fraszka mogłaby się ich przestraszyć:( Quote
Recommended Posts