__Lara Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Zapiszę sobie małą. Przy okazji - pomóżcie cioteczki!!! Psi szkielet, który może trafić do umieralni :( :( :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/242684-Szkielet-z-lasu-szuka-domu Quote
kiyoshi Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Mysza2 napisał(a):Agusia mnie przygoniła do bidy:( Wspomożemy , jak ustalimy co i jak to napiszę to napiszę ile:) Myszko:loveu: Ciebie też cieplutko witamy i dziękujemy z całego serdusia:) Quote
natie Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 pomogę po wypłacie męża czyli 2.maja.. taka bida straszna, trzeba jej pomóc! Quote
Pysia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Ela przyszła :multi: kiyoshi jak to dobrze, ze ja wypatrzyłaś. Marne byłoby to jej życie tam :-( Malutka- otwiera sie szansa dla Ciebie. Potrzebne wsparcie dobrych ludzi i Twoja dobra wola zaufać człowiekowi. Jejku jak trzymam mocno kciuki aby się udało! Quote
kiyoshi Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 AgusiaP napisał(a):Musi się udać !!! na pewno się uda:) z tego co wiem sunia ma wyruszyć z tego piekła praktycznie na dniach... oby tylko dało się ją bez problemu złapać...:( ponoć mają tam taki kij do łapania....ale z całego serca wierze żę, że na kiełbase podejdzie....\ Quote
Pysia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 To że mała wyjedzie ze schronu to pewniak bo malawaszka sie za to wzięła ;) Kasa potrzebna bardzo no i.... największe kciuki za samą sunieczke. Quote
AgusiaP Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Maleńka musisz wytrzymać... jeszcze tylko parę dni Quote
Mysza2 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 kiyoshi napisał(a):na pewno się uda:) z tego co wiem sunia ma wyruszyć z tego piekła praktycznie na dniach... oby tylko dało się ją bez problemu złapać...:( ponoć mają tam taki kij do łapania....ale z całego serca wierze żę, że na kiełbase podejdzie....\ Oby na kiełbasę:( Quote
malawaszka Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Mysza2 napisał(a):Oby na kiełbasę:( no ja też mam taka nadzieję, ze obędzie się bez chwytaka bo to paskudztwo odbija straszne piętno na psiej psychice - transport planujemy na wtorek Quote
ania0112 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 melduje się u małej i ja :) trzymam kciuki za sunie! Quote
kiyoshi Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 malawaszka napisał(a):no ja też mam taka nadzieję, ze obędzie się bez chwytaka bo to paskudztwo odbija straszne piętno na psiej psychice - transport planujemy na wtorek poproś proszę malawaszko by p. Grzegorz miał jakąś kiełbasę w pogotowiu, proszę... Quote
kiyoshi Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 malawaszka napisał(a):ma klatkę w samochodzie super;) ale ja pisałam o KIEŁBASCE, by ją zachęcić do wyjścia z boksu...;) Quote
malawaszka Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 kiyoshi napisał(a):super;) ale ja pisałam o KIEŁBASCE, by ją zachęcić do wyjścia z boksu...;) o matko a to zabłysnęłam... nie wiem jakim cudem przeczytałam, że pisałaś o klatce :splat: :oops: zmęczonam Quote
kiyoshi Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 malawaszka napisał(a):o matko a to zabłysnęłam... nie wiem jakim cudem przeczytałam, że pisałaś o klatce :splat: :oops: zmęczonam w sumie ważna i klatka i kiełbaska;) podnoszę sunię z rana:) Quote
kiyoshi Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 ciotuchy kochane, mamy już 175 zł na transport z tego co policzyłam, więc nadal potrzeba nam 125:( każda złotóweczka na wagę złota..pięknie prosimy... a może ktoś pomógłby mi zorganizować bazarek ogłoszeniowy dla małej? nigdy nie otwierałam bazarku, ale ogłoszenia robię szybko...ktoś chętny?? pliissss.... do wtorku mało czasu a jej dosłownie wszystkiego potrzeba:( Quote
kiyoshi Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Foxy2702 napisał(a):Jesteśmy i my z Bono ;) witamy cioteczko:) oby historia naszej Fraszki skończyła się tam wspaniale, jak waszego Bono.... Quote
malawaszka Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Kto jeszcze pomoże Fraszce rozpocząć nowe życie? Quote
Ada-Vebby Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 kiyoshi napisał(a):ciotuchy kochane, mamy już 175 zł na transport z tego co policzyłam, więc nadal potrzeba nam 125:( każda złotóweczka na wagę złota..pięknie prosimy... a może ktoś pomógłby mi zorganizować bazarek ogłoszeniowy dla małej? nigdy nie otwierałam bazarku, ale ogłoszenia robię szybko...ktoś chętny?? pliissss.... do wtorku mało czasu a jej dosłownie wszystkiego potrzeba:( kiyoshi,skrzynkę posprzątałam;)Domyślam się ,że to w tej sprawie chciałaś do mnie napisać.Jestem i deklaruję grosik-25 zl Piszecie,że może sznaucer,mi przypomina tybetka,nie ważne.Pewne jest tylko,że potrzebna szybka pomoc :( Quote
sybil Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Wyślę 20 , tylko jeśli na transport to też na konto VIVA? Quote
kiyoshi Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Ada-Vebby napisał(a):kiyoshi,skrzynkę posprzątałam;)Domyślam się ,że to w tej sprawie chciałaś do mnie napisać.Jestem i deklaruję grosik-25 zl Piszecie,że może sznaucer,mi przypomina tybetka,nie ważne.Pewne jest tylko,że potrzebna szybka pomoc :( witaj cioteczko kochana i dziękuje Ci bardzo, bardzo, bardzo...:laugh2_2: tybetka?? a cóż to takiego?? jestem zupełnie nie obyta w tych rasach;) masz jakieś zdjęcie tybetka Aduś, by pokazać? tybetka czy sznaucerka- z kopciuszka na naszych oczach stanie się królewną:) tak sobie marze... Quote
kiyoshi Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 sybisia napisał(a):Wyślę 20 , tylko jeśli na transport to też na konto VIVA? witaj cioteczko i bardzo dziękuje w imieniu Fraszki!! jakie konto to już malawaszka musi powiedzieć, ale skoro takie podała, to pewnie jest na wszystko;) z tego co szybko liczę mamy więc już 220zł:) brawo:loveu: Quote
Recommended Posts