Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
Agusia mnie przygoniła do bidy:(
Wspomożemy , jak ustalimy co i jak to napiszę to napiszę ile:)

Myszko:loveu:
Ciebie też cieplutko witamy i dziękujemy z całego serdusia:)

Posted

Ela przyszła :multi:

kiyoshi jak to dobrze, ze ja wypatrzyłaś. Marne byłoby to jej życie tam :-(

Malutka- otwiera sie szansa dla Ciebie. Potrzebne wsparcie dobrych ludzi i Twoja dobra wola zaufać człowiekowi.
Jejku jak trzymam mocno kciuki aby się udało!

Posted

AgusiaP napisał(a):
Musi się udać !!!

na pewno się uda:) z tego co wiem sunia ma wyruszyć z tego piekła praktycznie na dniach...
oby tylko dało się ją bez problemu złapać...:( ponoć mają tam taki kij do łapania....ale z całego serca wierze żę, że na kiełbase podejdzie....\

Posted

To że mała wyjedzie ze schronu to pewniak bo malawaszka sie za to wzięła ;) Kasa potrzebna bardzo no i.... największe kciuki za samą sunieczke.

Posted

kiyoshi napisał(a):
na pewno się uda:) z tego co wiem sunia ma wyruszyć z tego piekła praktycznie na dniach...
oby tylko dało się ją bez problemu złapać...:( ponoć mają tam taki kij do łapania....ale z całego serca wierze żę, że na kiełbase podejdzie....\

Oby na kiełbasę:(

Posted

Mysza2 napisał(a):
Oby na kiełbasę:(

no ja też mam taka nadzieję, ze obędzie się bez chwytaka bo to paskudztwo odbija straszne piętno na psiej psychice - transport planujemy na wtorek

Posted

malawaszka napisał(a):
no ja też mam taka nadzieję, ze obędzie się bez chwytaka bo to paskudztwo odbija straszne piętno na psiej psychice - transport planujemy na wtorek

poproś proszę malawaszko by p. Grzegorz miał jakąś kiełbasę w pogotowiu, proszę...

Posted

kiyoshi napisał(a):
super;) ale ja pisałam o KIEŁBASCE, by ją zachęcić do wyjścia z boksu...;)

o matko a to zabłysnęłam... nie wiem jakim cudem przeczytałam, że pisałaś o klatce :splat: :oops: zmęczonam

Posted

malawaszka napisał(a):
o matko a to zabłysnęłam... nie wiem jakim cudem przeczytałam, że pisałaś o klatce :splat: :oops: zmęczonam

w sumie ważna i klatka i kiełbaska;)
podnoszę sunię z rana:)

Posted

ciotuchy kochane, mamy już 175 zł na transport z tego co policzyłam, więc nadal potrzeba nam 125:(
każda złotóweczka na wagę złota..pięknie prosimy...
a może ktoś pomógłby mi zorganizować bazarek ogłoszeniowy dla małej? nigdy nie otwierałam bazarku, ale ogłoszenia robię szybko...ktoś chętny?? pliissss....
do wtorku mało czasu a jej dosłownie wszystkiego potrzeba:(

Posted

kiyoshi napisał(a):
ciotuchy kochane, mamy już 175 zł na transport z tego co policzyłam, więc nadal potrzeba nam 125:(
każda złotóweczka na wagę złota..pięknie prosimy...
a może ktoś pomógłby mi zorganizować bazarek ogłoszeniowy dla małej? nigdy nie otwierałam bazarku, ale ogłoszenia robię szybko...ktoś chętny?? pliissss....
do wtorku mało czasu a jej dosłownie wszystkiego potrzeba:(

kiyoshi,skrzynkę posprzątałam;)Domyślam się ,że to w tej sprawie chciałaś do mnie napisać.Jestem i deklaruję grosik-25 zl
Piszecie,że może sznaucer,mi przypomina tybetka,nie ważne.Pewne jest tylko,że potrzebna szybka pomoc :(

Posted

Ada-Vebby napisał(a):
kiyoshi,skrzynkę posprzątałam;)Domyślam się ,że to w tej sprawie chciałaś do mnie napisać.Jestem i deklaruję grosik-25 zl
Piszecie,że może sznaucer,mi przypomina tybetka,nie ważne.Pewne jest tylko,że potrzebna szybka pomoc :(

witaj cioteczko kochana i dziękuje Ci bardzo, bardzo, bardzo...:laugh2_2:
tybetka?? a cóż to takiego?? jestem zupełnie nie obyta w tych rasach;) masz jakieś zdjęcie tybetka Aduś, by pokazać?
tybetka czy sznaucerka- z kopciuszka na naszych oczach stanie się królewną:) tak sobie marze...

Posted

sybisia napisał(a):
Wyślę 20 , tylko jeśli na transport to też na konto VIVA?

witaj cioteczko i bardzo dziękuje w imieniu Fraszki!! jakie konto to już malawaszka musi powiedzieć, ale skoro takie podała, to pewnie jest na wszystko;)

z tego co szybko liczę mamy więc już 220zł:) brawo:loveu: